- 19 Mart 2019
- 688
- -119
- 103
- 31
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
27 yaşındasın belki seneye tanışacaksın hayatının aşkıyla. ben 30 oldum ve terkedildim bes senelik ilişkim bitti evlenicekmiş 1 ay içindeTerapilik bir konu değil zaten bence
Elinden ne gelebilir ki
Allah yardımcınız olsun kolay değil27 yaşındasın belki seneye tanışacaksın hayatının aşkıyla. ben 30 oldum ve terkedildim bes senelik ilişkim bitti evlenicekmiş 1 ay içinde
amin sağol evet her zaman beterin beteri var malesef. senelerimi yedi ve kendi şimdi evlencekmiş mesela olan bana oldu ona hiçbişey olmadı böyke bir insan yüzünden ben yalnız kaldım hemde yaşım otuz oldu bes yılım gitti. o hiçbişey olmamış gibi başkasıyla keyfine bakabiliyorAllah yardımcınız olsun kolay değil
Ben de 2 ay sonra 36 olacağım. Bırak evliliği gerçek anlamıyla bir ilişkim bile olmadı. Ben de çok üzülüyorum ama yanlış bir ilişkide olmaktan daha iyi yalnız olmak. Hayatımda biri olsun ,evleneyim diye zamanında o kadar yanlış insanlara bile şans verdim ki. İnanın en önemlisi biziz.Hala evlilik yoluna gireceğim biri yok. En yakın arkadaşımla konuşurken bile içten içe imreniyorum ağlayasım geliyor. Kendisinin karşısına tam istediği gibi biri çıktı.
Ben ise hep aynıyım. Beğendiklerim beni beğenmiyor olmaz dediklerim karşıma çıkıyor. Dualar ediyorum ama umudum kalmadı artık. Sadece işle hobiyle bu hayat devam edemiyor yani. Herkes çoluk çocuğa karışmış. Burada kötü hikayeler görüyoruz fakat bununla mukayese etmeyin. İyi bir evlilik bu dünyada insana bahşedilmiş büyük bir ödül bence. Bazen de kaderimde yok demek ki diyorum. Sizden yardım istemiyorum tabii ama belki söyleyeceğiniz birkaç cümle beni rahatlatır ve içimi dökmüş olurum. Yaşım 27 nin ortası bu arada
Az önce ona kısmet açma meditasyonu attım üzerine geldinizNiye aklıma @rainyy geldi benim
Çok sevgilim oldu ama bu kadar koca nereden bulunuyor ben de bir türlü anlamıyorum valla.sevgili farklı koca farklı şeyler.uff benim de çok moralim bozuluyor bu mevzulara ne yalan söyleyeyim.güzel, çirkin, eğitimli, eğitimsiz, girişken, utangaç ona da bakmıyor ki.ona göre davransak?Yalnızlıktan sıkıldım artık. Çevremdeki evli çiftlere imreniyorum
Biz daha evlenecek bir kişi bulamıyoruz.buara dizi dizi maşallah.o da can sıkıcı.erkek bir de.sözde biz talep görüyorduk.amin sağol evet her zaman beterin beteri var malesef. senelerimi yedi ve kendi şimdi evlencekmiş mesela olan bana oldu ona hiçbişey olmadı böyke bir insan yüzünden ben yalnız kaldım hemde yaşım otuz oldu bes yılım gitti. o hiçbişey olmamış gibi başkasıyla keyfine bakabiliyor
Iyi de 27 icin fazla karamsar degil misin?Hala evlilik yoluna gireceğim biri yok. En yakın arkadaşımla konuşurken bile içten içe imreniyorum ağlayasım geliyor. Kendisinin karşısına tam istediği gibi biri çıktı.
Ben ise hep aynıyım. Beğendiklerim beni beğenmiyor olmaz dediklerim karşıma çıkıyor. Dualar ediyorum ama umudum kalmadı artık. Sadece işle hobiyle bu hayat devam edemiyor yani. Herkes çoluk çocuğa karışmış. Burada kötü hikayeler görüyoruz fakat bununla mukayese etmeyin. İyi bir evlilik bu dünyada insana bahşedilmiş büyük bir ödül bence. Bazen de kaderimde yok demek ki diyorum. Sizden yardım istemiyorum tabii ama belki söyleyeceğiniz birkaç cümle beni rahatlatır ve içimi dökmüş olurum. Yaşım 27 nin ortası bu arada
Hala evlilik yoluna gireceğim biri yok. En yakın arkadaşımla konuşurken bile içten içe imreniyorum ağlayasım geliyor. Kendisinin karşısına tam istediği gibi biri çıktı.
Ben otuz yasinda evlendim. Evlilik düşüncesini bıraktığım anda hiç beklenmedik şekilde oldu. Aynı duyguları bende yaşıyorum. Rabbım geciktiyorsa güzelleşiyordur. En güzeli buldu kıymet verini çokça seveni. Şimdi o üzüldüğüm zamanlara üzülüyorum en güzel zamanlarımı zehir etmişim diyorum. O kadar çok insan çıkardılar önüme hiç birine içim ısınmadı sanki benim burnum havadaymis gibi davranıyorlardı insan bunalıyorum yalan yok. Psikolojik baskı en kötüsü ama emin ol en hayırlısı bu demek ki senin için şu an. En güzel zamanların içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa gez toz istediğini al. Ve deki sonra iyiki o günlerimi en güzel şekilde değerlendirmesim. Bu arada o imrendiğim şeyler hep olucak hayatında 3 yıllık evliyim ve şimdi tek eksiğimiz evlat özlemi deniyoruz ama üst üste düşük yaşadım bizde çocukları olanlara imreniyoruz. Ama gün gelicek oda çok güzel giricek hayatımıza rabbimizin izniyleHala evlilik yoluna gireceğim biri yok. En yakın arkadaşımla konuşurken bile içten içe imreniyorum ağlayasım geliyor. Kendisinin karşısına tam istediği gibi biri çıktı.
Neden ki evlenmek istiyor ama beğendiği kişiler ona bakmıyorsa kriteri olmamalı mı?Kriterlerin olmayacak o zaman.
Hani link neredeAz önce ona kısmet açma meditasyonu attım üzerine geldiniz
Bahsettiğim kriter görünüş ve maddiyat. Çünkü yukarda beğendiğim beni beğenmiyor olmaz dediklerim bana geliyor yazmış. Belki o olmaz dedikleri daha iyi, daha hayırlı olacak. Bunu demek istedim.Neden ki evlenmek istiyor ama beğendiği kişiler ona bakmıyorsa kriteri olmamalı mı?
Cok genc degilsin ama cok yasli da degilsin. Benden sana tavsiye: altin gunleri acayip bir sosyal agdir. Belki annenle bir altin gunune gidip 2 3 servise yardimci olsan birileri bir tanidigina onerir ve ciddi bir iliskin olur. Ben arkadasin babannesinin evine gitmistim orada namaz kilip babanneyle cokca sohbet etmistim kadin bana hemen koca buldu evlendim 2 aydaHala evlilik yoluna gireceğim biri yok. En yakın arkadaşımla konuşurken bile içten içe imreniyorum ağlayasım geliyor. Kendisinin karşısına tam istediği gibi biri çıktı.
Ne yapacağız ki o zamanbende aynı durumdayım terapide aldım o da mucize değil malesef terapistide değiştim üstelik. hayatları yolunda giden yaşanan acıyı tatmamış insanlar terapist bile olsa anlayamadıkları için çarede olamıyor tam anlamıyla
İsmail YK gibi okudum Allah affetsinBeni beğeneni ben beğenmem
Benim beğendiklerimse beni beğenmez
Yoksa ben zurna mıyım ha?
-Filozof İsmail YK
Aşkım ben 29 da evlendim. 26 da tanışmıştık üç yıl sürdü. Çok yakın bi arkadaşım 31 inde evlendi beş ay içinde. Hiç belli olmaz bu işler. İnşallah gönlüne göre biri çıkar karşınaHala evlilik yoluna gireceğim biri yok. En yakın arkadaşımla konuşurken bile içten içe imreniyorum ağlayasım geliyor. Kendisinin karşısına tam istediği gibi biri çıktı.
ben anlamadım malesef dimi kız olmama rağmen ben yalnızım bak o hemen evleniyor ve hemen sevebiliyorBiz daha evlenecek bir kişi bulamıyoruz.buara dizi dizi maşallah.o da can sıkıcı.erkek bir de.sözde biz talep görüyorduk.
keşke bilsem… malesef ne yapacağımızı bende bilmiyorum. ben senelerce kandırıldım evlenicez evlenicez dedi ama neler yaşadım üzüp gitti evlenicekmiş şimdi kendisi başkasıyla mesela. ben hiç umurunda değilim onun. terapiye o kişi yüzünden başladım çok defa gittim 20 - 25 seans falan. farklı terapistlere. ama olmuyor. anlık rahatlama sağlıyo. terapi bitince ertesi gün 1 gün sonra yine aynısın. çünkü yaşadığın durum değişmiyor. durum değişmedikçe de aynı üzüntüyü yaşamaya devam ediyoruzNe yapacağız ki o zaman
Hahajaha hepimizin aklına aynı şeyin gelmesi peki?Niye aklıma @rainyy geldi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?