Yalnız olduğum için üzülüyorum

Allah yardımcınız olsun kolay değil
amin sağol evet her zaman beterin beteri var malesef. senelerimi yedi ve kendi şimdi evlencekmiş mesela olan bana oldu ona hiçbişey olmadı böyke bir insan yüzünden ben yalnız kaldım hemde yaşım otuz oldu bes yılım gitti. o hiçbişey olmamış gibi başkasıyla keyfine bakabiliyor

Bende evlendim nereden evlendim evlilik bu kadar kötü birşey miydi diyip günler günler üzüle üzüle yaşamış biriyim. Şimdi kucağımda yavrum ile eskiden ona buna imrenip yanlış eş seçmenin cezasını çekiyorum. Boşanma sürecindeyim. Boşanmak evlenmekten zor. O yüzden düzgün bir adam karşına çıkmıyorsa üzülmeyi bırak. Belki de Allah seni koruyor. Belkide iyi bir nasibin vardır herkesin sonu kötü olacak diye bir şey yok tabi ben kötü bir tecrübe yaşadım karamsar bakıyorum aldırma. Güzel şeyler zaman alır. Çalış gez paranı ye yaşamaya bak.

Ben de 2 ay sonra 36 olacağım. Bırak evliliği gerçek anlamıyla bir ilişkim bile olmadı. Ben de çok üzülüyorum ama yanlış bir ilişkide olmaktan daha iyi yalnız olmak. Hayatımda biri olsun ,evleneyim diye zamanında o kadar yanlış insanlara bile şans verdim ki. İnanın en önemlisi biziz.

Yalnızlıktan sıkıldım artık. Çevremdeki evli çiftlere imreniyorum
Çok sevgilim oldu ama bu kadar koca nereden bulunuyor ben de bir türlü anlamıyorum valla.sevgili farklı koca farklı şeyler.uff benim de çok moralim bozuluyor bu mevzulara ne yalan söyleyeyim.güzel, çirkin, eğitimli, eğitimsiz, girişken, utangaç ona da bakmıyor ki.ona göre davransak?

Biz daha evlenecek bir kişi bulamıyoruz.buara dizi dizi maşallah.o da can sıkıcı.erkek bir de.sözde biz talep görüyorduk.

Iyi de 27 icin fazla karamsar degil misin?

Ayrica bu sekilde gidersen, emin ol ki karsina cikani tam dogru degerlendiremeyecegin icin "buyuk bir odul" olarak gordugun sey yerine "kotu hikaye" ni ellerinle yaratmis olacaksin.

Bakis acinin yanlisligini, uzaktan 3.bir goz olarak gorebilseydin, kendine bu cin iskencesini yapmazdin.

Dilerim bir aydinlanma gelip, ayilirsin ruyandan

Asiri ama asiri gec kalmissiniz. Kim alir sizi bu saatten sonra (!)

Ben otuz yasinda evlendim. Evlilik düşüncesini bıraktığım anda hiç beklenmedik şekilde oldu. Aynı duyguları bende yaşıyorum. Rabbım geciktiyorsa güzelleşiyordur. En güzeli buldu kıymet verini çokça seveni. Şimdi o üzüldüğüm zamanlara üzülüyorum en güzel zamanlarımı zehir etmişim diyorum. O kadar çok insan çıkardılar önüme hiç birine içim ısınmadı sanki benim burnum havadaymis gibi davranıyorlardı insan bunalıyorum yalan yok. Psikolojik baskı en kötüsü ama emin ol en hayırlısı bu demek ki senin için şu an. En güzel zamanların içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa gez toz istediğini al. Ve deki sonra iyiki o günlerimi en güzel şekilde değerlendirmesim. Bu arada o imrendiğim şeyler hep olucak hayatında 3 yıllık evliyim ve şimdi tek eksiğimiz evlat özlemi deniyoruz ama üst üste düşük yaşadım bizde çocukları olanlara imreniyoruz. Ama gün gelicek oda çok güzel giricek hayatımıza rabbimizin izniyle

Neden ki evlenmek istiyor ama beğendiği kişiler ona bakmıyorsa kriteri olmamalı mı?
Bahsettiğim kriter görünüş ve maddiyat. Çünkü yukarda beğendiğim beni beğenmiyor olmaz dediklerim bana geliyor yazmış. Belki o olmaz dedikleri daha iyi, daha hayırlı olacak. Bunu demek istedim.

Cok genc degilsin ama cok yasli da degilsin. Benden sana tavsiye: altin gunleri acayip bir sosyal agdir. Belki annenle bir altin gunune gidip 2 3 servise yardimci olsan birileri bir tanidigina onerir ve ciddi bir iliskin olur. Ben arkadasin babannesinin evine gitmistim orada namaz kilip babanneyle cokca sohbet etmistim kadin bana hemen koca buldu evlendim 2 ayda ustelik 89 yasinda bu teyze.

Ne yapacağız ki o zaman

Aşkım ben 29 da evlendim. 26 da tanışmıştık üç yıl sürdü. Çok yakın bi arkadaşım 31 inde evlendi beş ay içinde. Hiç belli olmaz bu işler. İnşallah gönlüne göre biri çıkar karşına

Biz daha evlenecek bir kişi bulamıyoruz.buara dizi dizi maşallah.o da can sıkıcı.erkek bir de.sözde biz talep görüyorduk.
ben anlamadım malesef dimi kız olmama rağmen ben yalnızım bak o hemen evleniyor ve hemen sevebiliyor

Ne yapacağız ki o zaman
keşke bilsem… malesef ne yapacağımızı bende bilmiyorum. ben senelerce kandırıldım evlenicez evlenicez dedi ama neler yaşadım üzüp gitti evlenicekmiş şimdi kendisi başkasıyla mesela. ben hiç umurunda değilim onun. terapiye o kişi yüzünden başladım çok defa gittim 20 - 25 seans falan. farklı terapistlere. ama olmuyor. anlık rahatlama sağlıyo. terapi bitince ertesi gün 1 gün sonra yine aynısın. çünkü yaşadığın durum değişmiyor. durum değişmedikçe de aynı üzüntüyü yaşamaya devam ediyoruz dua da ediyorum. herhangi biriyle evlenmek mi lazım hiçbişey hissetmeden herkes önüne bak hayatına bak falan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…