• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız olmak

Dediğin gibi canım en iyisi hiç düşünmemek herhalde....Peki ne yapabilirim mesela kafamı neyle meşgale edeyim önerilerin var mı??
Dil ogren, beynini asiri mesgul etmis olursun. Hem de eglenceli, bulmaca cozmek gibi farkli bir dildeki metinleri cozmeye calismak. Yeterince iyi olursan bir sure sonra para bile kazanirsin.

Kendini eksik hissetme.. güzel zeki ayakları üstüne basabilen ama yalnız olan çoook kadın var.. kafana takma, acele etme, doğru insanla en kısa zamanda karşılaşırsın inşaallah:)

Zor mu demek istediniz? Evet,bazen zor ama her zaman da değil bence.Sorunlu olacağına hiç olmasın diyerek avutuyorum kendimi.:)
Evet zor demek istedim t9 dan yanlış yazmışım canim..dediğinde haklısın sorunlu olacağına hiç olmasın diye...ama hem bedenen hem ruhen hayatımda biri olsun istiyorum..

Evet zor demek istedim t9 dan yanlış yazmışım canim..dediğinde haklısın sorunlu olacağına hiç olmasın diye...ama hem bedenen hem ruhen hayatımda biri olsun istiyorum..
O zaman şöyle bir etrafa bakmak lazım.Daha ilk başta ısınamadım,tipsiz falan diye kestirip atmamak lazım.Ben artık böyle yapmayı düşünüyorum.Gerçi ortada daha bir şey de yok.Ama olursa böyle yapacağım.

O zaman şöyle bir etrafa bakmak lazım.Daha ilk başta ısınamadım,tipsiz falan diye kestirip atmamak lazım.Ben artık böyle yapmayı düşünüyorum.Gerçi ortada daha bir şey de yok.Ama olursa böyle yapacağım.
Ben de öyle yapıyorum.ama bazılarını baştan eliyorum hayata bakış açımız farklı olanları..Nasip bu işler diye kendimi avutuyorum..Çünkü hayatta neyi çok istediysem olmadı hep tersi oldu o yüzden bunu istememeye karar verdim...Hayat öyle de böyle de devam ediyor ve hayata tutunmam lazım....

Kendi beğendiğine değilde seni beğenenlere bir şans ver bence belki mutlu edecek seni.
Evet şans veriyorum günümüzdeki insanlar biraz daha farklı ya artık.. yaş ilerlediği için cinsellikte istiyorlar.ben de bunu istemiyorum.ilerki zamanlarda karşılıklı güven sağlandığında,olabilir belki ama ilişkinin başında böyle birşey olmaz canım...

Evet şans veriyorum günümüzdeki insanlar biraz daha farklı ya artık.. yaş ilerlediği için cinsellikte istiyorlar.ben de bunu istemiyorum.ilerki zamanlarda karşılıklı güven sağlandığında,olabilir belki ama ilişkinin başında böyle birşey olmaz canım...
Ne kadarda güven sağlansa böyle hassas bir konuda güvenemezdim ben bu benim fikrim. Şimdiki ilişkiler hep böyle sanırım ne kadar güvenin olsada ilişkinin başı da olsa ortasıda olsa nikahsız olmaz bence.

Bunu dert edip neden diye sorgulamak yerine yalnızlığı sonuna kadar sömürün bence
Arkadaşlarınızla istediğiniz semte gidip yeni butikler, yeni cafeler keşfedin
Sinemaya gidin istediğiniz kadar çok
Yüzmeye başlayın Konserlere gidin
Maddi yönden bağımsızsınız çalışmadığınız günlerde küçük şehir dışı tatilleri yapın mesela

Çok yoğunlaşmayın herhangi bir konuya O konuyla uğraşırken belki de gözünüzün önündekini göremiyorsunuzdur
Biraz rahatlayın

Belki de istediğiniz özelliklere sahip nazik biri sizi arıyordur başka yerlerde
Bu nedenle her zaman bulunduğunuz yerden ara sıra uzaklaşmak iyi gelir inanın :)

Bunu dert edip neden diye sorgulamak yerine yalnızlığı sonuna kadar sömürün bence
Arkadaşlarınızla istediğiniz semte gidip yeni butikler, yeni cafeler keşfedin
Sinemaya gidin istediğiniz kadar çok
Yüzmeye başlayın Konserlere gidin
Maddi yönden bağımsızsınız çalışmadığınız günlerde küçük şehir dışı tatilleri yapın mesela

Çok yoğunlaşmayın herhangi bir konuya O konuyla uğraşırken belki de gözünüzün önündekini göremiyorsunuzdur
Biraz rahatlayın

Belki de istediğiniz özelliklere sahip nazik biri sizi arıyordur başka yerlerde
Bu nedenle her zaman bulunduğunuz yerden ara sıra uzaklaşmak iyi gelir inanın :)
Canım benim önerilerin çok güzel...içimi rahatlattın yorumunla...

Back
X