Supersiniz.bu grup nerede.Kk da mi acabaGezginkadınlar diye bi grup var üye olup deneyimleri okuyup cesaretlenin derim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Supersiniz.bu grup nerede.Kk da mi acabaGezginkadınlar diye bi grup var üye olup deneyimleri okuyup cesaretlenin derim :)
Yok hayır malesefSupersiniz.bu grup nerede.Kk da mi acaba
Nasıl bir tedirginlik dikkatimi çektide yazınız merak ettim bende de o var ya pufDeniz ,güneş , bambaşka bir bitki örtüsü bunlar bana yeter artar bile. Doğanın güzelliği bana yetecektir. Hiç sıkılmam. Yalnız ben sosyal olarak nasıl desem çok cesaretli biri değilim. Yalnız başıma tedirgin olabilirim. Aslında olmamam lazım ama elimde değil. Psikolojik bir sorun bendeki. Kendimi güvende hissedemiyorum çoğu zaman. Zamanla aşarım umarım.
Denize girip yüzmenin keyfini düşünün. O dalgaları izlemenin. Sadece siz yeterlisiniz bunların tadını çıkarmak için.
Tesekkur ederim.Yok hayır malesef
Face veya insta. Varlar
Kendi internet siteleride var
Onbinlerce kadınız orda :)
Yani bilmiyorum.Cekiniyorum.herkes birlikte hareket ederken siz yalniz olacaksiniz.Nasıl bir tedirginlik dikkatimi çektide yazınız merak ettim bende de o var ya puf![]()
bakış açına bayıldımBen tek başıma çıkamazdim sanırım sikilirdim. Ama şöyle düşün. Paran var, imkanın var. Evde oturup sikilacagina tatile git sıkıl :)
Aşamıyorum birtürlü. Tam tarif edemiyorum ama korku geliyor insanların içinde yalnızken. Herkes bana bakıyor gibi . Ya da etraftaki birinden tehlike gelir mi. Çok mantıklı şeyler değil. Durumum çok ağır değil bu konuda. Hafif yaşıyorum. Herzamanda olmuyor. Olduğu vakit çok rahatsız ediyor .Nasıl bir tedirginlik dikkatimi çektide yazınız merak ettim bende de o var ya puf![]()
Yalnız tatile gitmişliğim oldu kitap okudum sahilde müzik dinledim dinlendim ama bir günde kaçtım sıkıcı geldi bana ama çok bunaldıysanız kısa süreli değişiklik olur en azındanKafa dengi arkadasim yok.Olanlar da ya evli ya da maddi durumlari iyi degil.Tatile daha once yalniz gitmedim. Kafa dagitmaya da cok ihtiyacim var. En iyisi yalniz cikmak.Ama cok çekiniyorum.Yalniz tatil keyifli midir sizce?Onerir misiniz?Neleri onerirsiniz?
Valla bende gezerim bizim fesat ugcu kuzunler neden tek basina sinemaya gitmisim aaa sen kahve icmek i icin evden mi cikiyosun yada sehir turlariKafa dengi arkadasim yok.Olanlar da ya evli ya da maddi durumlari iyi degil.Tatile daha once yalniz gitmedim. Kafa dagitmaya da cok ihtiyacim var. En iyisi yalniz cikmak.Ama cok çekiniyorum.Yalniz tatil keyifli midir sizce?Onerir misiniz?Neleri onerirsiniz?
Teşekkürler. Oyle yapacagim ben deValla bende gezerim bizim fesat ugcu kuzunler neden tek basina sinemaya gitmisim aaa sen kahve icmek i icin evden mi cikiyosun yada sehir turlari
var gunluk giderim milleti bekliyemem valla kendimde cok guzel eglenirim insagtamdakileri bile eglendiririm alirim.elime telefonunu selfi cekerim blogurluk oynarim)) o sehri tanirim valla cok sukur kimseue ihtiyacim yok gezerken sende kimseye takilma bosverrrr tadini cikar
Mugla taraflari olabilir.Nereye gitmek istiyorsun bayramda bende kaçamak yapmak istiyorum aslında hiçbir arkadaşım müsait değil ben de yalnız gitmek istemediğim için erteledim kafamda