Yalniz tatile cikmak sorunsali

Aşamıyorum birtürlü. Tam tarif edemiyorum ama korku geliyor insanların içinde yalnızken. Herkes bana bakıyor gibi . Ya da etraftaki birinden tehlike gelir mi. Çok mantıklı şeyler değil. Durumum çok ağır değil bu konuda. Hafif yaşıyorum. Herzamanda olmuyor. Olduğu vakit çok rahatsız ediyor .
İşte bende böyleyim ya malesef tam dediğiniz gibi yanımda kendi ailem dışında biri varsa güvende hissediyorum yoksa sanıyorumki bise olcak ben kendi memleketim dışına çıkınca yaşadiğim bir his bu

Kafa dengi arkadasim yok.Olanlar da ya evli ya da maddi durumlari iyi degil.Tatile daha once yalniz gitmedim. Kafa dagitmaya da cok ihtiyacim var. En iyisi yalniz cikmak.Ama cok çekiniyorum.Yalniz tatil keyifli midir sizce?Onerir misiniz?Neleri onerirsiniz?
Ben hep yalnız çıkarım en iyisi valla kendi tercihim tabi ama bir sene de bir haftamı arkadaşlara bir haftamı kendime ayırcak şekilde yine de yalnız olmayı tercih ederim

Yalnız çıktığım tatiller de illaki birileri olur aslında yalnız tatil yapmadım diyebilrim geçen yaz Akçayda mini sevimli bi pansiyonda kaldım sahipleri karıkoca işletiorlar birde 2 yaşında kızları var sürekli beni konturol ettiler orda yine birileriyle arkadaş oldum akşam bi yerlere gittik gece 2 ye kadar beni beklemişti pansiyon sahipleri :) kızları her sabah kapıma gelip tekmeleyerek aba aba die bağırarak beni uyandırıyordu bu sene yine gidicem sürekli yazıyolar zaten ne zaman gelcen diye tatile gittim akraba sahibi oldum ya :D

Kafa dengi arkadasim yok.Olanlar da ya evli ya da maddi durumlari iyi degil.Tatile daha once yalniz gitmedim. Kafa dagitmaya da cok ihtiyacim var. En iyisi yalniz cikmak.Ama cok çekiniyorum.Yalniz tatil keyifli midir sizce?Onerir misiniz?Neleri onerirsiniz?
Beraber gidelim ben de ayni durumdayim arkadas ariyorum😂😂

ben hertürlü tatılden keyıf alırım kafa dengı olması şart deıl denız kum havuz bana ıyı gelır neden olmasın...

Bende yalniz tatile cikacagim boyle tedirginliklerim vardi benimde birde asosyal bisey olunca bu tedirginlikler dahada artiyor. Ben ilk defa yapacagim icin 3 gece 4 gun kalacagim eger guzel olursa seneye 1 haftami tek bir haftami ailemle harcamayi dusunuyorum 😂

Yurtici de yurtdisi da cok tek basima tatil yaptim. Gayet de keyifli, gayet de egleniyorum.

Herkesin yapisi farkli. Tek basiniza tatil deneyiminin nasil olacagi tamamen sizin karakterinize ve beklentilerinize bagli. Kimi sever kimi sevmez, tek bir dogru yok bu konuda.

Şu an eşim kızımla evde ben yurt dışına geldim 3 günlüğüne... hiç pişman değilim 😃 Bu beni kötü anne ya da eş yapmaz. Benim birey olarak da bir kimliğim var. Yanımda kimse olmasa bile keyif alıyorum. Bi deneyin bi daha kimseyi kolay kolay aramazsınız

Otel tercih edecekseniz kısa tutun 2-3 gün olursa hem sizi dinlendirir hem de sıkılmazsınız bence. Tur gezisi tercih edecekseniz orada birileri ile tanışırsınız bana kalırsa yalnız kalmamıs olursunuz. Yalnızlıkla ilgili tedirginlikleriniz varsa tur tercih edin bana kalırsa.

Bence olabilir. 3-4 günlük bir otel. Imkaniniz varsa gidin ertelemeyin. Farklı yerler görmek iyidir kafanızı dagitirsiniz.

Ne işin var yalnız yalnız başına bir iş gelir kimseye güven olmaz bu devirde Allah korusun yalnızsin diye kötü niyetli kişilere ya denk gelirsen gitme bir arkadaş bul git hem yalnız yalnız ne yapacaksın sıkılırsin

Back
X