Yalnız ve kimsesiz hissetmek

Çalışıyorum evet onlarda calisiyo ama istemiyo bı kız kardeşim evlenecek şimdi evi dar etmisim gibi davraniyo
sız kendınızı kendı evınızde sıgıntı gıbı gorursenız herkes ezer orası sızınde anne babanızın sızınde evınız altı ustu bı ara medenı durumunuz degıstı nedır kı yanı kendısı de evlenecek esıyle ıllakı sorun yasayacak kımınle dertlesecek akıl danısacak bu sekılde konusun herkes yerını bılsın benımle boyle konusup boyle davranamazsın dersınız ayagını denk alır

Çalışıyorum evet onlarda calisiyo ama istemiyo bı kız kardeşim evlenecek şimdi evi dar etmisim gibi davraniyo
sen boşanıp gelsen ben sana bunu demem, ekmeğimi sen vermiyorsun falan diyin. susarsanız daha fazla ezmeye çalışırlar. sizi kırmaktan çekinmeyeni kim olursa olsun siz de kıracaksanız . yoksa tek üzülen siz olursunuz. para biriktirmeye çalışın , kendi yuvanızı kurun

boşanmış kardeşini kendine gölge olarak görüyorsa yarın kocasını da kıskanır . asıl o zaman büyük kavgalar çıkar

calisiyor musunuz? kocaman kadinsiniz kesinlikle ailenizden ayri eve cikin, ben gerekirse ev arkadasi bulur kirayi bolusurdum.

boşanmış kardeşini kendine gölge olarak görüyorsa yarın kocasını da kıskanır . asıl o zaman büyük kavgalar çıkar
kesınlıkle oyle kardesının aslında tam olarak soyledıgı bu ,bunu ıma edıyor zaten hadsız terbıyesız
ama yıne de ne olursa olsun kardes kavgasını tercıh ederım keske bosanmasaydım dedı ya konu sahıbı ... bın kere kardes kavgasını tercıh ederım klasık kıskanc haset kotucul kalplı kardes , bu yılanın bası kucuk cabuk ezılır

konu sahıbı nıye boyle ıcıne ıcıne sessız onu anlamadım sankı buyuk gunah ıslemıs gıbı davranıyor kımsenın agzının payını veremıyor oyle dıyen kardesı sımdı ben bın parcaya bolmustum o kendısını toplamaya calısırken kafam kulagım rahat ederdı

yetiştiği ortam, kadına bakış açısı ve en kötüsü boşanmış kadına bakış açısından kaynaklı. kardeşi bile resmen potansiyel tehlike olarak görüyor. ağzının payını verecek ve para biriktirecek, kendine 1+1 bile olsa ev bulacak. hadi olmadı diyelim çıkacak kadın sığınma evine gidecek gerekirse. bu kardeşlere güven olmaz

Ben hep bu ailede akıllı kızdım hep susan taraftim sırf rezillik çıkması n diye susuyorum evlenmem diyo senin üstüne atarım bu gunHi diyip vicdan yaptiriyo

kesınlıkle kendı evıne cıkmalı kac yasında kadın calısıyor kendı duzenı olmalı , annesı rahatsızmıs oyle dıyor ama evlıyken annesı nasıl onsuz olabılıyordu hala olabılır
Ben hep bu ailede akıllı kızdım hep susan taraftim sırf rezillik çıkması n diye susuyorum evlenmem diyo senin üstüne atarım bu gunHi diyip vicdan yaptiriyo
ay cok guldum
bana mı evlenıyorsun ıyı evlenme ablam yuzunden evlenmıyorum de ıyı edersın evlendıkte ne oldu hahay deyıp gecsenıze
evlenmem ablam yuzunden gunahı boynuna dıyen kısının zeka yası 5 falandır
buna huzursuz olan sızde ondan farklı olmazsınız bence sızın destek almanız lazım kızmayın bana ,boyle konusan kısıyı cıddıye alıp bu lafa takılmanız gercekten ınanılır gıbı degıl bıldıgınız cocuk daha kendısı yav he he deyıp gecın allah askına

susmanız hiç işe yaramamış. laflara bak ya
evlenmezsen evlenme , koca meraklısı diyin. ne vicdanı yapıyorsunuz .unutmayın her lafa cevap vereceksiniz, rezillik çıkaracaksınız.

söylemedi demeyin, bunu diyen kardeşiniz o eve boşanıp geri gelecek.

Kusura bakmayın ben burada mutsuzum diyerek gidin bir studyo daire bile olsa 40 m2 bile olsa gidin...
kardeşinizi sebp gösterin hatta suçlu da o olsun..ee büyük konusanın derdi de büyük olur..o da hadsiz hadsiz konuşmasaydı..
Bir süre sonra herşey hazmediliyor hiiç merak etmeyin...hangi çağda yaşıyoruz..hepsi alışır... o sırada da siz düzeninizi oturtmuş kendinize ait bir dünya kurmuş olursunuz..
Yalnızlıktan korkuyor musun? O kadar seversin ki bir süre sonra...

Allah korusun hiç kimsenin bosanmasini istemem dusmanimin bile

Ben merhametsiz değilim yapım bu asla istemem kimse kötü olsun
bosanmak kotu bırsey degıl evlenmek kadar bosanmakta gayet normal

kardesınızın o kotu kalbını esı gorunce sevecek mı bakalım
o sıvrı dılıyle mutlu olup mutlu edecek mı bakalım
bosansın dıye dılek dılemıyoruz bosansın dıye umut etmıyorsunuz zaten mevzu o degıl , gorunen koy klavuz ıstemez kardesınız yuksek ıhtımal bosanacak ama bosanma sebebı tam olarak kendısı uyumsuzlugu kotucullugu olacak
bu yukun altında oyle bı ezılecek kı gecımsız bırı zaten asıl o baba evıne sıgamayacak

Malesef ama umudum var gidecek ya ev bana kalacak
yooo ev sıze kalmayacak sız bu sessızlıgınızle o yılan dilligi cagırıyorsunuz sureklı annenıze oturmaya gelmek ısterler ablam bosanmıs kadın rahat edemıyorum gelmeye cekınıyorum dıye annenı babanı fitfitler sıze agır konusur daha kotu olur esınden falan kıskanır

sız kendınızı ezdırmeyeceksınız soyledıgı her sozun karsılıgını agır odeyecek
kendı evınıze cıkacaksınız kendı duzenınız olacak ama ıstedıgınız zaman annenızde de kalabılırsınız orası sızınde evınız cunku .

aynen öyle.
kardeşiniz diliyle ,kalbiyle bile isteye büyük konuşuyor. Bu lafların hiçbiri kaybolmaz, silinmez. insanın başına gelenlerin bir kısmı kendi eliyle ,diliyle yaptığı şeylerdir.

siz boşandınız diye potansiyel tehlike , potansiyel koca avcısı değilsiniz. boşandınız diye birilerinin , ailenizin yüz karası olmadınız. başarısız bir kadın değilsiniz. suçunuz olmamasına rağmen size o kadar kötü davranıyorlar ki keşke boşanmasaydım da o eziyete katlansaydım diyecek hale geliyorsunuz. suçlu olan, utanması gereken siz değilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…