- Konu Sahibi Bernalaasl
-
sız kendınızı kendı evınızde sıgıntı gıbı gorursenız herkes ezer orası sızınde anne babanızın sızınde evınız altı ustu bı ara medenı durumunuz degıstı nedır kı yanı kendısı de evlenecek esıyle ıllakı sorun yasayacak kımınle dertlesecek akıl danısacak bu sekılde konusun herkes yerını bılsın benımle boyle konusup boyle davranamazsın dersınız ayagını denk alırÇalışıyorum evet onlarda calisiyo ama istemiyo bı kız kardeşim evlenecek şimdi evi dar etmisim gibi davraniyo
sen boşanıp gelsen ben sana bunu demem, ekmeğimi sen vermiyorsun falan diyin. susarsanız daha fazla ezmeye çalışırlar. sizi kırmaktan çekinmeyeni kim olursa olsun siz de kıracaksanız . yoksa tek üzülen siz olursunuz. para biriktirmeye çalışın , kendi yuvanızı kurunÇalışıyorum evet onlarda calisiyo ama istemiyo bı kız kardeşim evlenecek şimdi evi dar etmisim gibi davraniyo
boşanmış kardeşini kendine gölge olarak görüyorsa yarın kocasını da kıskanır . asıl o zaman büyük kavgalar çıkarsız kendınızı kendı evınızde sıgıntı gıbı gorursenız herkes ezer orası sızınde anne babanızın sızınde evınız altı ustu bı ara medenı durumunuz degıstı nedır kı yanı kendısı de evlenecek esıyle ıllakı sorun yasayacak kımınle dertlesecek akıl danısacak bu sekılde konusun herkes yerını bılsın benımle boyle konusup boyle davranamazsın dersınız ayagını denk alır
calisiyor musunuz? kocaman kadinsiniz kesinlikle ailenizden ayri eve cikin, ben gerekirse ev arkadasi bulur kirayi bolusurdum.Beni bilenler bilir 1 yıl oldu bosanali. O adam da nişanlı kuzeniyle şu an . O beni çoktan unuttu hayatina bakiyo bense hala geçmişte kalmışim. Kendime çok kızıyorum bu konuda kendi hayatıma bakmalıyım diyorum ama mükemmel bı hayatım yok . Baba evindeyim söylenen bı annem kalabalık bı nüfus var. Hiç anlaşamıyoruz. Bazen pisman oluyorum o adamı bıraktığıma çünkü burada da çok iyi bı hayatim yok. Evden ayril diyeceksiniz ayrilabilecek gibi değilim annem asla bırakmam diyo. Hasta zaten çok üzmek istemiyorum. Yani kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki sevilmedim hiç sevilmek istiyor muyum evet ama tekrar kirilmaktan birine güvenmek ten korkuyorum. Beynim sürekli konusuyo susmuyo ilaç kullanamıyorum mesleğim gereği. Kısacası kendimden nefret ediyorum. Hayatıma giren kimsede yok ha olsa ne değişecek onu da bilmiyorum.kisacasi en dipteyim. Kimse yok konuşacak herkes beni yargiliyo. Annem sürekli bunaltiyo psikolojiden anlayan biri değil zaten .geçecek mi biri bana umut versin
depresyon ilaclari genelde uyku yapmazMesleğim ilaç almaya uygun değil nöbet usulü çalışıyorum.
kesınlıkle oyle kardesının aslında tam olarak soyledıgı bu ,bunu ıma edıyor zaten hadsız terbıyesızboşanmış kardeşini kendine gölge olarak görüyorsa yarın kocasını da kıskanır . asıl o zaman büyük kavgalar çıkar
yetiştiği ortam, kadına bakış açısı ve en kötüsü boşanmış kadına bakış açısından kaynaklı. kardeşi bile resmen potansiyel tehlike olarak görüyor. ağzının payını verecek ve para biriktirecek, kendine 1+1 bile olsa ev bulacak. hadi olmadı diyelim çıkacak kadın sığınma evine gidecek gerekirse. bu kardeşlere güven olmazkesınlıkle oyle kardesının aslında tam olarak soyledıgı bu ,bunu ıma edıyor zaten hadsız terbıyesız
ama yıne de ne olursa olsun kardes kavgasını tercıh ederım keske bosanmasaydım dedı ya konu sahıbı ... bın kere kardes kavgasını tercıh ederım klasık kıskanc haset kotucul kalplı kardes , bu yılanın bası kucuk cabuk ezılır
konu sahıbı nıye boyle ıcıne ıcıne sessız onu anlamadım sankı buyuk gunah ıslemıs gıbı davranıyor kımsenın agzının payını veremıyor oyle dıyen kardesı sımdı ben bın parcaya bolmustum o kendısını toplamaya calısırken kafam kulagım rahat ederdı
Ben hep bu ailede akıllı kızdım hep susan taraftim sırf rezillik çıkması n diye susuyorum evlenmem diyo senin üstüne atarım bu gunHi diyip vicdan yaptiriyokesınlıkle oyle kardesının aslında tam olarak soyledıgı bu ,bunu ıma edıyor zaten hadsız terbıyesız
ama yıne de ne olursa olsun kardes kavgasını tercıh ederım keske bosanmasaydım dedı ya konu sahıbı ... bın kere kardes kavgasını tercıh ederım klasık kıskanc haset kotucul kalplı kardes , bu yılanın bası kucuk cabuk ezılır
konu sahıbı nıye boyle ıcıne ıcıne sessız onu anlamadım sankı buyuk gunah ıslemıs gıbı davranıyor kımsenın agzının payını veremıyor oyle dıyen kardesı sımdı ben bın parcaya bolmustum o kendısını toplamaya calısırken kafam kulagım rahat ederdı
kesınlıkle kendı evıne cıkmalı kac yasında kadın calısıyor kendı duzenı olmalı , annesı rahatsızmıs oyle dıyor ama evlıyken annesı nasıl onsuz olabılıyordu hala olabılıryetiştiği ortam, kadına bakış açısı ve en kötüsü boşanmış kadına bakış açısından kaynaklı. kardeşi bile resmen potansiyel tehlike olarak görüyor. ağzının payını verecek ve para biriktirecek, kendine 1+1 bile olsa ev bulacak. hadi olmadı diyelim çıkacak kadın sığınma evine gidecek gerekirse. bu kardeşlere güven olmaz
ay cok guldumBen hep bu ailede akıllı kızdım hep susan taraftim sırf rezillik çıkması n diye susuyorum evlenmem diyo senin üstüne atarım bu gunHi diyip vicdan yaptiriyo
susmanız hiç işe yaramamış. laflara bak yaBen hep bu ailede akıllı kızdım hep susan taraftim sırf rezillik çıkması n diye susuyorum evlenmem diyo senin üstüne atarım bu gunHi diyip vicdan yaptiriyo
aynen oyle olacak kesınlıkle...söylemedi demeyin, bunu diyen kardeşiniz o eve boşanıp geri gelecek.
Allah korusun hiç kimsenin bosanmasini istemem dusmanimin bilesusmanız hiç işe yaramamış. laflara bak ya
evlenmezsen evlenme , koca meraklısı diyin. ne vicdanı yapıyorsunuz .unutmayın her lafa cevap vereceksiniz, rezillik çıkaracaksınız.
söylemedi demeyin, bunu diyen kardeşiniz o eve boşanıp geri gelecek.
niye?Allah korusun hiç kimsenin bosanmasini istemem dusmanimin bile
bosanmak kotu bırsey degıl evlenmek kadar bosanmakta gayet normalBen merhametsiz değilim yapım bu asla istemem kimse kötü olsun
Ben merhametsiz değilim yapım bu asla istemem kimse kötü olsun
Malesef ama umudum var gidecek ya ev bana kalacaksize karşı merhametli mi davranıyorlar sizce?
yooo ev sıze kalmayacak sız bu sessızlıgınızle o yılan dilligi cagırıyorsunuz sureklı annenıze oturmaya gelmek ısterler ablam bosanmıs kadın rahat edemıyorum gelmeye cekınıyorum dıye annenı babanı fitfitler sıze agır konusur daha kotu olur esınden falan kıskanırMalesef ama umudum var gidecek ya ev bana kalacak
aynen öyle.bosanmak kotu bırsey degıl evlenmek kadar bosanmakta gayet normal
kardesınızın o kotu kalbını esı gorunce sevecek mı bakalım
o sıvrı dılıyle mutlu olup mutlu edecek mı bakalım
bosansın dıye dılek dılemıyoruz bosansın dıye umut etmıyorsunuz zaten mevzu o degıl , gorunen koy klavuz ıstemez kardesınız yuksek ıhtımal bosanacak ama bosanma sebebı tam olarak kendısı uyumsuzlugu kotucullugu olacak
bu yukun altında oyle bı ezılecek kı gecımsız bırı zaten asıl o baba evıne sıgamayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?