Yalnız ve kimsesiz hissetmek

Haklısınız ama eve çıkmak için baya çabalamam gerekiyo çünkü çıkarsam seni sileriz diyolar etraf ne der korkusu var küçük her burası ondan

Evet kendimi suçlu hissediyorum ve diyorim ki buradaki düzeni de bozdum kendimi çok suçlu hissediyorum sırf burdakiler mutlu olsun diye katlanabilir mıydım diye düşünmuyo değilim

Zaman herseyin ilacıdır zamana bırakın bı gün geçeceğini düşünün herkesin mükemmel bı hayatı yok bende yeni nisanlimdan ayrıldım sizin gibi hissediyorum elbette sizinki da zordur fakat geçmeyen hicbisey yok kendinizi salmayin zamana bırakin o adamı düşünmeyin o mutlu ben mutsuzum diye düşünmeyin

Haklısınız ama eve çıkmak için baya çabalamam gerekiyo çünkü çıkarsam seni sileriz diyolar etraf ne der korkusu var küçük her burası ondan
hıcde sılmezler oyle dedıklerıne bakmayın
hatta bu sozlerını kullanın super yapmıslar oyle dıyerek
bu yılan dıllı kız benımle boyle konustugu surece bu evde 1 dk durmam gıderım mılletın agzını da sız nasıl kapatırsınız bılmem artık deyıp arkanızı yaslayıp koltuga oturup ızleyın :) kendılerı dusunsun

Evet kendimi suçlu hissediyorum ve diyorim ki buradaki düzeni de bozdum kendimi çok suçlu hissediyorum sırf burdakiler mutlu olsun diye katlanabilir mıydım diye düşünmuyo değilim
neden siz katlanmak zorundasınız?
evde 1 kap yemek ailenize zor mu geliyor ?
evlatlarına kardeşlerine sahip çıkamıyorlar mı ?

ne alakası var yahu sız evlendınız dıye duzenlerı olmadı kı
farzedın kı hıc evlenmedınız ? onun gıbı dusunun

Malesef hiç kimse anlamiyo basligi açtım bu yüzden evde kız kardeşlerim var annem babam var kimse beni anlamıyor kardeşim evlenecek diye kıskandığı mi falan üzüldüğümü düşünüyorlar kendimi ispatlamaya bile yorgunum üzülmüyorum kıskanmiykrim zorla mı yani

bu kız kocasını da kıskanır sızden
ne sıkıntılı bır kardesınız var cok zor bır ınsanla akrabasınız maalesef hıc evlenmeseydınız o evden ılk gunden berı ayrılmamıs olsaydınız da aynı seylerı yasayacaktınız cunku kardesınızın kendısı ruh hastası yazık uzuldum ona dusunsenıze bır omur kendısıyle yasayacak evlenecek adamında basını yıyecek hıc mutlu olamayacak zavallı

bız senı anlıyoruz ama ne olursa olsun kardes sorunu cozulebılır bır konu sız fazlasıyla kafaya takıp kendınıze bosanmıs olmanızı kompleks yapıp kendınızı ezdırıyorsunuz , kendı kendınıze yapıyorsunuz
kım olursa olsun sıze o cumlelerı kuramaz kendınıze o sozlerı soylettırtmemelısınız ay ne zor yazdım soylettırtmemelısınız kelımesını :)

Haklısınız

Geçecek kardeşim sana boş teselli gibi gelmesin. Tecrübe konuşuyor :) aileden yaralıyım biraz çalışıp kendi hayatıma bakıyorum kendilerine göre eksik olan yerlerden vuruyorlar. Geçen sene kardeşim evlenirken annem de bana kıskanma seni de kör topal biri alır demişti:) ben aileden aşııırrıııı şanssızım maalesef. önce o evden kurtuldum tayinle başka bi şehire geldim. Şimdi de 15 gün sonra nikahım var :) su akar, yolunu bulur. Sen hiç merak etme ve isyana düşme..

İnşallah dediğiniz gibi olur

Tamamen yanlış. Siz herkesten herşeyden önce kendinize sahip çıkmak zorundasınız
Gideceksiniz, psikolojik destek alacaksınız.

Bekarken herşeyi evliliğe bağlayan bı toplum ve ailede büyüdüm evlenince gezersin evlenince yaparsın evlenince evlenince boyadan giyinmeye kadar gittim tam dengesiz birine denk geldim olan hevesimi kaçırdı. Eve hapsetti dışarı çıkarmadı. O zaman anladım kaderim buymuş. Sonra da sevmeye sevmeye yine bu evin kapısina geldim . Belki de yorgunlugim bundan bu girdaptan sıkıldı m ailemin evi o kadar modern güzel ki ama bana gençliğimi curuttugum hapishane gibi geliyo sadece.

yok aslında kaderınız o degıldı yasam zıncırı dıyorlar ona
bekarken ne yasarsanız gıder onu devam ettırırsınız gıder babanız abınız gıbı adam bulursunuz sıze o tanıdık geldıgınden guvenılır gelır once cabuk ısınırsınız sonra gercegı gordugunuzde buyuk hayal kırıklıgı
hatta örneklerı vardır bu yasam zıncırının derler kı evde sıddet goren kadının kız cocugu ılerıde evlendıgınde kocasından sıddet gorur gıder oylesını bulur evlenır cocugunuzun aynı seyı yasamaması ıcın o zıncırı kırmanız gerek ve oyle evlılıgı sonlandırmanız gerek bu sekılde anlatırlar hep psıkolojıde var yanı bu

sızın bu adamla evlenmenızın nedenı aılenız gıbı olusu

kaderınız sımdı sızın elınızde ya arkanıza aglaya aglaya bakarsınız ya da kendı duzenınızı kurar onunuze bakarsınız

Öyle yaptım mi diye düşünüyorum boşluğu sevgi olarak mi gordum bilmiyorum ama bekarkende hep gitmek istedim bu evden
Aynı hatayı tekrar yapmayın. Kendinize bir yol çizene kadar onlarla yaşamak zorundasınız anlaşılan. Durumu kabullenin iyi taraflarını görmeye çalışın. Kötü düşünerek kötüyü çağırmayın. Öyle mi olsaydı böyle mi olsaydılarla psikolojinizi darma duman etmeyin. Sonsuza dek böyle sürmeyecek.

Tülay kök videolarını izleyin çok iyi geliyor. Bence aşktan ziyade kafa dağıtacak şeyler yapın. Değişik hobiler. Hiçbir şey olmasa bile yün örmek, yetişkinler için olan boyama kitaplarını boyamak, çiçekler hakkında bilgi sahibi olup çiçek bakmak vs vs ufak da olsa sürekli yapılan bir şey kafa dağıtıyor. Her gün 1 saat kendinize ayırın mesela. Ama her gün.

Veya bisiklete binin, spora yazılın. Sorunlara değil, çözüme odaklanın. Çünkü sorunları kafaya takmanın sonu yok.

Kesinlile doğru yazmışsınız evet aileme benzer bı adam buldumm. Güven verdi bana.bi kaçış olarak gördüm o insanı. Malesef ki sonu hüsran.

İzlicem tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…