..bok gibi hissettim kendimi
Oysa ben bir psikiyatristim
Bu kadar yalnızlık hissetmek ne kadar saçma gelse de yaşıyorum işte.Oysa 2 gün öncesine dek iyiydim.Ablam ve ailesi geldi, çok güzel vakit geçirdik fakat gidince onlar..bok gibi hissettim kendimi.Oysa güçlüydüm, ya da öyle zannediyordum.29 yaşındayım,çocuk gibi davranıyorum bazen böyle.Oysa ben bir psikiyatristim, insanları dinliyorum ama sanırım sizden başka benim derdimi dinleyecek kimse yok.
Soyut bir sorun en zoru işte,syan etmek istemiyorum elbette ama ağlamak, zayıflık..bunlara katlanmak güç.kendi kendine yetemez bazen insan,işte ben o andayım..
Bu kadar yalnızlık hissetmek ne kadar saçma gelse de yaşıyorum işte.Oysa 2 gün öncesine dek iyiydim.Ablam ve ailesi geldi, çok güzel vakit geçirdik fakat gidince onlar..bok gibi hissettim kendimi.Oysa güçlüydüm, ya da öyle zannediyordum.29 yaşındayım,çocuk gibi davranıyorum bazen böyle.Oysa ben bir psikiyatristim, insanları dinliyorum ama sanırım sizden başka benim derdimi dinleyecek kimse yok.
Soyut bir sorun en zoru işte,syan etmek istemiyorum elbette ama ağlamak, zayıflık..bunlara katlanmak güç.kendi kendine yetemez bazen insan,işte ben o andayım..
o zaman siz de en iyisi evlenin bence
Bunu yanlız olmasada mütemadiyen ,böyle hisseden insanlar biliyorum
İnsan yanlızken iyide ,arada böyle kalabalık gelıpte yanlız olduğunuzu hatırlatması sendromu diyelım
oleyy sonunda ben ,bir psikiyatristi terapi ediyorum , o beni değil
niye evleneneler kendilerini bok gibi hissetmıyormu
Amman derım iki tokat atın kendinize ,kendine gel derım
can sıkıntısından evlenılmez, evlilik hoby değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?