- 8 Şubat 2019
- 148
- 167
- 53
- 35
- Konu Sahibi Miliemilie
-
Pek samimi değiliz, herkes kendi halindeKomşu çağırabilirsiniz
Komşu yada apartman görevlisini çağırmalı bir tüp bile gelse teksem birini çağırırım bu devirde polise askere güvenemiyoruz temkinli olmalı. Keşke olmak zorunda olmasak tabiBir süredir yalnız yaşıyorum. Bulunduğum şehirde yabancı sayılırım, ailem uzakta, pek arkadaşım yok. Evde arıza vs olunca kendim halletmeye çalışıyorum ama bazen daha büyük sorunlarla karşılaşırsam ne yaparım diye endişeleniyorum. Mesela eve usta çağırmak zorunda kalırsam kendimi nasıl güvende hissedebilirim? Paranoyakça gelebilir ama artık insanlardan korkuyorum. Her gün bir sürü haber okuyoruz. Bu konuda önerileriniz var mı?
MalesefKomşu yada apartman görevlisini çağırmalı bir tüp bile gelse teksem birini çağırırım bu devirde polise askere güvenemiyoruz temkinli olmalı. Keşke olmak zorunda olmasak tabi
Sizin cevabı okuyunca ülkenim kadınları için ayrı üzüldüm erkekleri için ayrıTanıdık bir erkek arkadaşımdan gelmesini rica ederim. Gelemezse psikopat gibi gelen tamircinin yanında babamla konuşuyor gibi yaptığım çok olmuştur. Sanki geliyor yoldaymış gibi usta geldi babacım ben hallederim param var sen gelirken marketten x alabilir misin gibi.
Bu ülkede arkasına bakmadan yürüyen kadın yok maalesef bakmalıyız da zaten biz kendimizi korumaya almazsak kimse almıyor. Bu hale getirenler utansın.
Valla ben gidiyorum adamın iş yerine şöyle şöyle bi sorun var diyorum. Onlar da tamam şu saatte gelir bakarım diyorlar. Gelip yapip gidiyorlar. Hiç ters bir durum olmadı şükür.Bir süredir yalnız yaşıyorum. Bulunduğum şehirde yabancı sayılırım, ailem uzakta, pek arkadaşım yok. Evde arıza vs olunca kendim halletmeye çalışıyorum ama bazen daha büyük sorunlarla karşılaşırsam ne yaparım diye endişeleniyorum. Mesela eve usta çağırmak zorunda kalırsam kendimi nasıl güvende hissedebilirim? Paranoyakça gelebilir ama artık insanlardan korkuyorum. Her gün bir sürü haber okuyoruz. Bu konuda önerileriniz var mı?
bir yasli teyze olsun, orta yasli bir abla olsun bir saatlik gelin kahve icelim usta olacak yalniz birakmayin beni deseniz herkes gelir. samimi olmasaniz da.. dusunmeyin bunlari..Pek samimi değiliz, herkes kendi halinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?