- 21 Ağustos 2020
- 158
- 394
- 18
- 37
- Konu Sahibi Miliemilie
Ben dış kapıyı açık bırakıyorum, ve dış kapıya yakın duruyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben öğrenciyken apartmanda dururdum kapı açık kapı önünde.. Her an kaçmaya hazırBir süredir yalnız yaşıyorum. Bulunduğum şehirde yabancı sayılırım, ailem uzakta, pek arkadaşım yok. Evde arıza vs olunca kendim halletmeye çalışıyorum ama bazen daha büyük sorunlarla karşılaşırsam ne yaparım diye endişeleniyorum. Mesela eve usta çağırmak zorunda kalırsam kendimi nasıl güvende hissedebilirim? Paranoyakça gelebilir ama artık insanlardan korkuyorum. Her gün bir sürü haber okuyoruz. Bu konuda önerileriniz var mı?
Ben normalde paranoyaklık konusunda yüksek lisans yapmış biriyimdir. İnsanın bazen basireti bağlanıyor. Bir defasında kargo getiren adam su istedi benden. Kapıyı açık bırakıp mutfağa su getirmeye gittim. Adam peşimden gelse kapıyı kapatsa ne yapardım bilmiyorum. Adam sırıtarak suyu içip gitti. Sonra düşününce nasıl böyle bir ihmalkarlık yaptım ben diye kızdım kendime.
Bende anlamadım. Suyu içerken yüzünün aldığı ifade hiç gitmiyor aklımdan.Niye sırıtıyor ki
Bende anlamadım. Suyu içerken yüzünün aldığı ifade hiç gitmiyor aklımdan.
Apartman görevlisi varsa onu çağırabilirsinizöyanınıza ya da bir komşudan rica edersibiz usta gelecek de yanımda durabilir misiniz diye.Bir süredir yalnız yaşıyorum. Bulunduğum şehirde yabancı sayılırım, ailem uzakta, pek arkadaşım yok. Evde arıza vs olunca kendim halletmeye çalışıyorum ama bazen daha büyük sorunlarla karşılaşırsam ne yaparım diye endişeleniyorum. Mesela eve usta çağırmak zorunda kalırsam kendimi nasıl güvende hissedebilirim? Paranoyakça gelebilir ama artık insanlardan korkuyorum. Her gün bir sürü haber okuyoruz. Bu konuda önerileriniz var mı?
Kesinlikle uydurma olduğunu anladıklarını dusunuyorum evde baba abi eş gibi bi erkek olsa basında durmasana arada ne oluyo diye bi bakarHalimize üzülüyorum. Hep tetikte olmak zorundayız. Telefonla konuşuyorum ben, yolda biri varmış da hemen gelmek üzereymiş gibi yapıyorum. Kapalı odada erkek kardeşim var gibi televizyon açıyorum bazen de. Ama taktikler hep aynıymış, eve giren yabancı kişiler bunların uydurma olduğunun bilincindedir diye düşündüm. En güzeli sanırım evde biri varken çağırmak.
Yazık bize ya.
Her an tetikteyiz, insan kendi evinde bile korkarak yaşamamalı.
Allah korusun kızımda evdeydi. Düşününce hala kızıyorum kendime. Çok güvenirdim kendime. İhmalkar davrananları eleştirirdim. Basireti bağlanabiliyormuş en uyanık geçinenin bile anlamış oldum.Manyakmış ama ders olmuş..
Marketten de alabilirdi çıkınca, varmış bi sapıklığı