- 18 Kasım 2014
- 4.953
- 6.448
- 358
- Konu Sahibi Miliemilie
-
4 yıl yalnız yaşadım, çok iyi anlıyorum sizi. Arkadaşımı çağırıyordum genelde, o yoksa da usta gelince annemi filan arayıp onunla konuşuyordum telefonda. Daha güvenli hissediyordum böylece.Bir süredir yalnız yaşıyorum. Bulunduğum şehirde yabancı sayılırım, ailem uzakta, pek arkadaşım yok. Evde arıza vs olunca kendim halletmeye çalışıyorum ama bazen daha büyük sorunlarla karşılaşırsam ne yaparım diye endişeleniyorum. Mesela eve usta çağırmak zorunda kalırsam kendimi nasıl güvende hissedebilirim? Paranoyakça gelebilir ama artık insanlardan korkuyorum. Her gün bir sürü haber okuyoruz. Bu konuda önerileriniz var mı?
dünya şaka gibi sadece biz olsak. Kadına her türlü şiddet dünyanın her yerinde var. Bunun önlemenin bir yolu yok sanırımİnsanlardan korktuğumuz halde yinede insanlardan medet umuyoruzki insan bize zarar vermesin diye , şaka gibi ülke olduk.
Birebir yaşanmış olay;
Yeni atanan memur bayan, nakliyecilerden bir genç delikanlı akşama doğru eve gelip dolapları takarken matkapı burad unutmuşuz galiba diye izin isteuip içeri giriyor ve kızcağıza tecavüz etmeye kalkışıyor. Kız zorla kaçıyo kurtluyo ama yaşadığı travma ömür boyu
Herkes evde biri varmış gibi yaptığına göre ustalar da bu numarayı artık çözmüş olmalılar
Evde erkek abi, kardeş veya baba olsa odanin tekine kendini kapatip evdeki kadini ustanin başına dikmezler, bunu herkes bilir :)))) çözmeye bile gerek yok.
daha geçen Cuma geldi ustalar
eşim girdi öbür odada oturdu
ben adamları banyoya götürdüm
bıçak tornavida vs istediler verdim
aynı süreçte annemin makinası da bozuldu onlar da aynı
zira makine ile ilgili bir sorunun cevabını erkekler genelde bilmiyor, hani sıkıntısı ne vs diye sorulunca o nedenle kadınlar duruyor başında ya da bez istiyorlar mesela silmek için vs onu da kadın buluyor veriyor vs vs
ha benimkini sadece alacaklardı ama eşim içerde oturdu(((
Yani illa ki vardir ama ihtimal dusunursek çogu içerde oturmaz bence. Ben yalnizken eve usta gelir sıkıntı olmaz ama eşim evdeyse başka odaya gecip oturmaz yine de bi bakar en azindan
işte benimki biraz değişik
şimdi gelip orada dursa " ben tek başıma halledemeyecek miyim de başımda duruyorsun " diyeceğimi düşünür
hep dik duran, her işimi yaparım diyen kadınların hazin sonu((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?