- Konu Sahibi Miliemilie
Yalniz yaşamıyorum gelen ustalarda genelde tanıdık ama gün boyu evde yalnızım kapıyı temkinli açıyorum ama yine de biber gazi bulunduruyorum çağıracak komşu, arkadaş yoksa evde bulunsun bi de kapınızı tam kapatmayin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben telefonla konusuyorum konusmasam bile telefonu sessize alıyorum biriyle konusuyomus süsü veriyorumBir süredir yalnız yaşıyorum. Bulunduğum şehirde yabancı sayılırım, ailem uzakta, pek arkadaşım yok. Evde arıza vs olunca kendim halletmeye çalışıyorum ama bazen daha büyük sorunlarla karşılaşırsam ne yaparım diye endişeleniyorum. Mesela eve usta çağırmak zorunda kalırsam kendimi nasıl güvende hissedebilirim? Paranoyakça gelebilir ama artık insanlardan korkuyorum. Her gün bir sürü haber okuyoruz. Bu konuda önerileriniz var mı?
Ne hale geldik yaBen genelde bir odanın kapısını kapalı tutuyorum, usta içerdeyken o kapıyı açıp kendi kendime ustanın duyacağı şekilde "anne usta geldi, gelecek misin?" diyorum çıkıyorum skfjsjdjd
Arkadaşımda aynı şekilde bir odada müzik açıyormuş sonra gidip "öff x şu müziğin sesini kıssana biraz, içeride usta var" diye kendi kendine konuşup ustanın yanına geçiyormuş. Güzel taktikler aslında.
Bursa da yeni evli bir bayan öldürülmüştü yıllar önce sonradan anlaşıldı eve gelen tesisatçı hırsızlık için tekrar gelip öldürmüştü bu olaydan sonra çok korkuyorum ben artık dikkat edin.Bir öğrenci daha aynı şekilde öldürüldü oluyor yani maalesefBu tür konulara hiç dikkat etmemişim onu anladımGayet normal şekilde eve aldım ben ustaları aklıma bile gelmedi kötülük geleceği.
Kapıya yakın duruyorum bu gibi alanlardaBir süredir yalnız yaşıyorum. Bulunduğum şehirde yabancı sayılırım, ailem uzakta, pek arkadaşım yok. Evde arıza vs olunca kendim halletmeye çalışıyorum ama bazen daha büyük sorunlarla karşılaşırsam ne yaparım diye endişeleniyorum. Mesela eve usta çağırmak zorunda kalırsam kendimi nasıl güvende hissedebilirim? Paranoyakça gelebilir ama artık insanlardan korkuyorum. Her gün bir sürü haber okuyoruz. Bu konuda önerileriniz var mı?
+1Tanıdık bir erkek arkadaşımdan gelmesini rica ederim. Gelemezse psikopat gibi gelen tamircinin yanında babamla konuşuyor gibi yaptığım çok olmuştur. Sanki geliyor yoldaymış gibi usta geldi babacım ben hallederim param var sen gelirken marketten x alabilir misin gibi.
Bu ülkede arkasına bakmadan yürüyen kadın yok maalesef bakmalıyız da zaten biz kendimizi korumaya almazsak kimse almıyor. Bu hale getirenler utansın.
Ben çelik kapıyı hiç kapatmıyorum, o boyutta bi guvensizligim varsa normal meyve bıçaklarından daha küçük benim meyve bıçaklarım onlardan bi tanesini üzerime alıyorum ( Allah kullanmak zorunda bırakmasın) en önemlisi büyük kurumlardan çağırırım işçiyi de. Konu komşuya sorarım onların tanıdıkları evlerine çağırdığı insanları çağırırım. Ben de evlendigimden beri şehir değiştiriyoruz ve hiç tanıdığım olmuyo. Genelde kendim ustalastim ama yapamayacağım şeylerde çağırıyorum şuanda güvenli bi yerde oturduğum için bu tür korkularım yok evliyim ama yalnız yaşıyorum . Kapıyı açık bırakmak evde tanımadığım biri varken genelde yaptığım biseydir ama bıçak çok ekstra bi durum benim için. İmkanınız varsa biber gazı falan alın derim . Bir de ben sürekli dua ederim beni daha huzurlu yapıyoBir süredir yalnız yaşıyorum. Bulunduğum şehirde yabancı sayılırım, ailem uzakta, pek arkadaşım yok. Evde arıza vs olunca kendim halletmeye çalışıyorum ama bazen daha büyük sorunlarla karşılaşırsam ne yaparım diye endişeleniyorum. Mesela eve usta çağırmak zorunda kalırsam kendimi nasıl güvende hissedebilirim? Paranoyakça gelebilir ama artık insanlardan korkuyorum. Her gün bir sürü haber okuyoruz. Bu konuda önerileriniz var mı?
Kadın olarak düştüğümüz hallere bakBir süredir yalnız yaşıyorum. Bulunduğum şehirde yabancı sayılırım, ailem uzakta, pek arkadaşım yok. Evde arıza vs olunca kendim halletmeye çalışıyorum ama bazen daha büyük sorunlarla karşılaşırsam ne yaparım diye endişeleniyorum. Mesela eve usta çağırmak zorunda kalırsam kendimi nasıl güvende hissedebilirim? Paranoyakça gelebilir ama artık insanlardan korkuyorum. Her gün bir sürü haber okuyoruz. Bu konuda önerileriniz var mı?