• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnız Yaşayan Var mı? :(

Deruchette

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
7.857
3.916
448
Merhaba kızlar,
Doğuda bi şehre tayinim çıktı ev tuttum ailemden ayrıldım yalnız yaşıyorum. Bu ilk gecem ve inanılmaz korkuyorum her sesi dinler oldum beni bi rahatlatın Allah rızası için :(

Neyden korkuyorsun ki ? zamanla alışırsın diye düşünüyorum ileri de çevren olunca belki ev arkadaşı düşünürsün..

Bende yanliz yasiyorum, 18 senedir ;-) ilk geceler bende biraz korkmusdum, cünkü ev yeni, sesleri bilmiyorum. Alisirsiniz o sizin evinizin sesleri, odunun sesi, buzdolabin sesi, hepsini ögrenceksiniz. Bir kac gün icinde evinizi cok seveceksiniz eminim.

Korkulcak birsey yok inanin.

Bende memur olup tek basima yasamyi dusunuyorum doguda dogdum hala dogudayim tavsiye etmiyor gibi gorunuyosun:)??

Şehir güzel de korkuyorum ne bileyim neyden korktuğumu da bilmiyorum yatak odamın kapısını kapadım şimdi burdan bile çıkmaya korkuyorum. Alışmam lazım eşim zaten bi gün var beş gün yok :((((((

Bende yanliz yasiyorum, 18 senedir ;-) ilk geceler bende biraz korkmusdum, cünkü ev yeni, sesleri bilmiyorum. Alisirsiniz o sizin evinizin sesleri, odunun sesi, buzdolabin sesi, hepsini ögrenceksiniz. Bir kac gün icinde evinizi cok seveceksiniz eminim.

Korkulcak birsey yok inanin.

Sanki gözümü kapasam biri beni alıp götürecekmiş gibi geliyo psikolojim bozuldu ya..

Off uzaksin d.bakir olsaydi geceleri bize gel derdim:):):)

Ben odadan çıkamıyorum diyorum sen gel diyosun :D üst komşum ses yapınca mutlu oluyorum o dereceyim.

Alt komşum asker çaprazda da polis var ben gene leylalardayım kendimden utanayım :/

1- Kapılarını kilitle
2-Telefonunu yanında tut
3-Gerekirse koridorun ışığını açık bırak
4- Mümkünse demir kapı yaptır.

Ben öyle öyle alışmıştım. Şimdi kilitlemeden bile yatıyorum. Arada korku filmi izlersem biraz korkarım onun dışında hiç korkmam. :27:

Ben yalnız kaldığım zaman televizyon açık uyurum; ya da hiç uyumam :5::5: Sana tavsiyem uykun gelmeden yatağa girme. Kitap oku gözlerin kapanma üzeriyken ışığı kapa. İnşallah en kısa zamanda alışırsın.

1- Kapılarını kilitle
2-Telefonunu yanında tut
3-Gerekirse koridorun ışığını açık bırak
4- Mümkünse demir kapı yaptır.

Ben öyle öyle alışmıştım. Şimdi kilitlemeden bile yatıyorum. Arada korku filmi izlersem biraz korkarım onun dışında hiç korkmam. :27:

Kapıyı 7 kez kilitledim :D telefon elimde kapım sağlam odanın ışığı açık yine yusufum bu kadar korkak olduğumu bilmezdim. Bu tarz şeyleri konuşmak yasak ama üstü kapalı söyleyim korktuğum maddi değil daha çok manevi alemde. Anlatabildim mi

Yani biri içeri girer filan değil korkum :(

Zamanla o korku geçiyor, hatta sıkıntıdan kendi kendine konuşmaya başlıyorsun :51:
İmkanın varsa bir ev arkadaşı edin. (gerçi benim ev arkadaşı konusunda yüzüm gülmedi ama)

Ben yalnız kaldığım zaman televizyon açık uyurum; ya da hiç uyumam :5::5: Sana tavsiyem uykun gelmeden yatağa girme. Kitap oku gözlerin kapanma üzeriyken ışığı kapa. İnşallah en kısa zamanda alışırsın.

Yarım saate kadar tv izliyodum sıkıntı yoktu yatayım yoksa kalıcam diye odaya geçtim :( uyku gözümden akıyo sabah erken kalktım ama psikolojik olarak huzursuzum uyuyamıyorum.

Eve taşınalı on gün oldu eşimin izni bitti göreve gitti, dediğim gibi bi gece olsa dört beş gece yok 2015e kadar burdayız alışmam lazım iki sene tv yle mi uyuyim :((

Zamanla o korku geçiyor, hatta sıkıntıdan kendi kendine konuşmaya başlıyorsun :51:
İmkanın varsa bir ev arkadaşı edin. (gerçi benim ev arkadaşı konusunda yüzüm gülmedi ama)

Eşim var ev arkadaşı alamam :( inşallah geçer ben gene gidip tv izleyim bari napiyim kalpten gidicem şimdi

Back
X