Yalnız Yaşayan Var mı? :(

Ben ev arkadasimla yasiyorum.Basta tv sesiyle uyurdum.Ne kadar gulunc.Sonra alistik tabi.Aslinda en iyisi ohh uzat ayaklarini keyfine bak.Karisan eden yok.Buna sahip olamayan o kadar cok kadin var ki.Bir odada koloni gibi yatanlar var.Yetiskin kadinsin yahu korkacak ne var?

Ben de aynı senin gibiyim derdim eve biri girer değil. Alışana kadar televizyonla uyuyacaksın başka çaren yok. Dediğim gibi sesleri dinleme ve aklından bu tarz düşünceleri çıkar. Şimdi uyusan bile gece uyandığında daha korkunç oluyor. Ya komşuların uyumadan uyumaya çalış ya da salonda tvyi en kısık seste aç ve uyu.

Bende tek yaşıyorum giriş katta evim ilk zamalar demir parmaklıklarım bile yoktu yatağa yattığımda 10 kere kalkar evi dolaşırdım bide ev 1+1 :)) insanlar gelsin bende kalsın diye gözlerinin içine bakardım ama şimdi o kadar çok rahatım ki kimseyi istemiyorum tek sorun can sıkıntısı onuda bi şekilde aşıyorum Allah kolaylık versin inşallah biran önce atlatırsınız bu durumu :)

Benim de yanımda biri olaydı iyidi ben de diyorum koca kadın oldun yat uyu diyorum olmuyo

Tv de açık yine uyku yok sen hala yalnız öı yaşıyosun

Offf ben de böyle olsam keşke, hep bu embesil embsil hikaye anlatan salakların yüzünden kafamda kurup kurup duruyorum

Benim de yanımda biri olaydı iyidi ben de diyorum koca kadın oldun yat uyu diyorum olmuyo

Tv de açık yine uyku yok sen hala yalnız öı yaşıyosun

Yok canım ben yalnız yaşamıyorum. Eşim yurt dışına çıktığı zaman bir kaç denemem oldu, yalnız kalmaya çalıştım ama kesinlikle olmuyor.
Mecbur kalsam bende alışırdım herhalde. Allah yardımcın olsun.

keşke evinize alışana kadar bir kaç gece yanınızda gelip ailenizden biri kalsaydı.

ben de korkuyorum evde gece yalnız kalmaya ama taşınma gibi bir durumum olursa mecbur kalırım ama tv açık uyurum diye düşünüyorum.

Offf ben de böyle olsam keşke, hep bu embesil embsil hikaye anlatan salakların yüzünden kafamda kurup kurup duruyorum

Öyle konu açanları susturcaksın işte. Mesela ben korku filmi bile izlemem yanında birileri olsa bile ben yalnız yaşıyorum aklıma gelir korkarım diyorum. Eve gelen misafir bakkala bile gitse anahtarı vermiyorum o açarken korkarım falan filan diye :) zor oldu alışmak ama sana o sesler hep gelir ben zamanla buzdolabının, kombinin, üst komşunun, apartman kapısının sesini çözdüm hatta ses ordan geldiğinde ohh iyi bari ses ondan geliyo diyorum :) bide diğer şeylerden korkuyosan bol bol dua et ben bazen besmele çekerken uykuya daldığımı bilirim :)

Ah o buzdolabı sesi, beni gündüz bile korkuttuğu oldu

Eşim vardı zaten sabah gitti yine alışamadım

Onları,çoktan denedim bi sürü dua okudum rahatlayamadım hep eskiden konuşulanlat aklıma geliyo telefonda oyundan ses geldi yerimden hopladım hastalıklılat gibiyim

Düşünme böyle şeyler, emin ol hiçbir şey olmayacak.
TV'ye baktım şimdi seni uyutacak tek şey trt1. İzleyerek uyumaya çalış sesini kıs uyandırmasın seni. . Aklım sende kaldı.

Sağol canım ya gözlerim kapanmıyo ya şimdi sinirden oturup ağlıycam

Aynı şeyleri bende yaşadım erkek arkadaşımı uyutmazdın konuş benimle diye kitap okumayı denediniz mi uykunuzu getirebilir

ben varim :)
yalniz yasiyorum, ailemden uzaktayim, almanyadayiz ve yasadigim sehirde daha bir tane türkle karsilasmadim, say say bitmedi. bende suan sesli buzdolabimi dinliyorum, biraz külüstürde :)
Allahim yardimcimiz olsun hepimizin, bazen yalnizlikla imtihan edildigimi düsünüyorum, ilk günler zor olur ama zamanla alisirsin, sabrin sonu selamettir, sabredelim insallah

Geçer inşallah yoksa bi kız yurduna taşınıcam evi ocağı boşaltıp uykum var uyutamıyorm dua okuyprum gecmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…