- 14 Mart 2013
- 7.857
- 3.916
- 448
- Konu Sahibi Deruchette
-
hımm evet sen o zaman bayağı bu olayı takmışsın kafana...bi arkadaşın falan kalsa 2-3 gün seninle??? ya da mesela çalışıyorsun madem,bi hafta içi sabaha kadar uyuma... akşam da yemekte ayran,yoğurt vs Allah ne verdiyse ye,iç...:) bence 9.da "amaaaannn yemişim korkusunu "der uyursun:)
Ulytau,sana ciddi ciddi üzülüyorum yahu.Gel bizde kal korkma diyesim geliyor.
bu korku hakkında nette telkin videoları var onlardan izlesen :26:
Ben de kendime üzülüyorum dört koldan resmi makamlara yazıyorum sinirden oturdum ağladım keyifleri gelmiyo diye evli adamı evine göndermiyolar ya, üç gün beş hafta dese neyse bir buçuk yıl haftada bir gidiceksin diyolar evde ben kendimi parçalarım artık. Ev arkadaşı alsan olmuyo, koca desen kalmıyo. Öfff
sakinleştirici bitki çayı filan mı içsen acaba yatmadan önce? çok uykun gelince tv karsısında sızıp kalırsın belki.
Benim de uykum kaçtı yineNe kadar saçma bir şey ya,eşin orda sen burda.İlk yapacakları şey aslında bu.Sen kendini yıpratmamaya çalış.
o sıçrama kendini çok fazla sıktığın için oluyor zaten o yüzden bitki çayı gevsemeni sağlayacak. melissa ve papatyanın iyi geldiğini duymuştum. daha çok yeni eve de alışamamışsın o yüzden korkuyorsun bence.Hiç alışkanlığım değildir, tv karşısındayım gözlerim yandı uykusuzluktan tam dalıyodum öyle bi sıçradım ki kendimden korktum
Sorma, sinir oluyorum onlar yüzünden çekiyorum bu eziyeti
o sıçrama kendini çok fazla sıktığın için oluyor zaten o yüzden bitki çayı gevsemeni sağlayacak. melissa ve papatyanın iyi geldiğini duymuştum. daha çok yeni eve de alışamamışsın o yüzden korkuyorsun bence.
Uyku hapı almaya ne dersin? Ben de yarın alacağım zombiye döndüm poffff
Yok ya o işler sakat alma sende bozar dengeni
Bir düzene otursa zaten daha almama gerek kalmayacakSana uyku gözlüğü tavsiye ederim.Sabah kalkınca kendini dinç hissediyorsun.Gözün de dinleniyor ışık almadığı için.Hatta gün içinde takınca da uykun geliyor.Vücut gece sanıp uyku hormonu üretiyormuş.
Gece bile uyumuyorum bırak gündüzüburda var mıdır bilmem de bulursam alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?