yalnız yaşayanlar varmı?

yanardag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
98
6
36
Ankara
mrb.yalnız yaşayan kadınlar varmı(mutlaka var ama bu foruma katılanlar arasında varmı)?Ben ankarada tek kalıyorum,tabii rahatım.gündüzleri işe gidiyorum akşam tv izliyorum:51:
başka tek kalanlar neler yapar,yalnız yaşamdan ne hisseder,ne düşünür?merak ettim!
not:yanıt olursa,düşünce ve duygularımı yazmayı düşünüyorum:26:

Ben varim :3:

Kitap okuyorum, dizi izliyorum, komsularimla hosbes ediyorum.

Aksamlari derdim yok ama vallahi hafta sonlari cok kotu hissediyorum. Cocuklariyla gezen ailelere imrene imrene bakip fena oluyorum, yalniz olmak zor.

Çok uzun zamandır yalnız yaşıyorum.:12:
Televizyonla pek aram yok.
Gündüz çok yoğun çalışıyorum.
Eve acayip yorgun geldiğim için pek dışarı çıkmamaya gayret ediyorum. Evimde yemek pişirme denemelerim, kişisel bakımlarım ve dualarımla başbaşayım.:16:
Pek misafir de kabul etmem.
Komşularımla aram çok iyidir,hemen her gün 1 kap yemek uzatırlar. (kedi misali:9: )
Sağlam korku filmi bulursam izlerim,nette çok takılırım.
O kadar.
Son derece basit ve düz bir hayatım var.
Şükürler olsun ki çok mutluyum ben.:nazar:

En çok istediğim şey... Bu yüzden kpss tercihlerimde yaşadığım ili yazmayacağım. ama bir gün yalnızlıktan sıkılır mıyım diye düşünmeden edemiyorum...

6 ay oncesine kadar tek yasiyordum. Inanilmaz guzel bir hayat tek yasamak bana gore. Hala tadi damagimda kaldi, ne ariyorum o gunleri ama... Ben hem calisip hem okudugum icin zaten cok mesgul oluyordum. Arta kalan surede dizilerimi izlerdim filmler seyrederdim, kendime super sofralar kurardim. Simdi malesef ailemle yasiyorum, malesef diyorum, o hayattan sonra hic cekilmiyor :D

Mutlaka bir kez daha yalniz yasama keyfini tatmadan evlenmeyi filan dusunmuyorum.

6 ay oncesine kadar tek yasiyordum. Inanilmaz guzel bir hayat tek yasamak bana gore. Hala tadi damagimda kaldi, ne ariyorum o gunleri ama... Ben hem calisip hem okudugum icin zaten cok mesgul oluyordum. Arta kalan surede dizilerimi izlerdim filmler seyrederdim, kendime super sofralar kurardim. Simdi malesef ailemle yasiyorum, malesef diyorum, o hayattan sonra hic cekilmiyor :D

Mutlaka bir kez daha yalniz yasama keyfini tatmadan evlenmeyi filan dusunmuyorum.

Ah ah o üniversite sonrası eve dönüş yokmu bitirdi beni :5: Bende en çok kurduğum sofralarımı, izlediğim filmlerimi özledim. Geçen gün kendime mis gibi sofra hazırladım hevesle baktım ekmek yok alıp gelene kadar abim bitirmiş iştah miştah kalmadı zaten ondan sonra :)
Bende kendi evimi istiyorum tekrar :5:

Ah ah o üniversite sonrası eve dönüş yokmu bitirdi beni :5: Bende en çok kurduğum sofralarımı, izlediğim filmlerimi özledim. Geçen gün kendime mis gibi sofra hazırladım hevesle baktım ekmek yok alıp gelene kadar abim bitirmiş iştah miştah kalmadı zaten ondan sonra :)
Bende kendi evimi istiyorum tekrar :5:

Aynen burda da oyle. Tek basina ozene bezene hazirladigin kahvaltiyla evdeki herkese (4 kisiyiz) hazirlanan bir olmuyor. Insanin hicbirseye hevesi kalmiyor artik. Benim de babam oyle mesela, abin gibi.
Kendi evimde her kahvaltida krep vardi, istisnasiz her sabah krep, yanina mis gibi bir sofra, ve onun yanina bir Turk sinemasi koyardim. Izleye izleye yerdim. Simdi hic icimden gelmiyor hicbirsey yapmak. Krep gun icimde aklima bile gelmiyor. Tek yasamak gibisi yok gercekten, aileyle yasamaya geri donunce anlasiliyor kiymeti. Tek yasayanlar kiymetini bilsin. :31:

Ben de yalnız yaşıyorum :37:

hatta evimi dönene kadar özlüyorum..çatı katı zaten , kutu gibi..Arkadaşlarım hep sorar evde napıyosun , sıkılmıyo musun diye , vallahi ne sıkılma ne bunalma , üstelik bir şey yaptığım da yok , internet falan filan işte..evin içinde dolanıyorum deli deli :37:

Gerçekten müthiş bir deneyim , insan kimseye ihtiyacı olmadığını hissediyo..ağlamak istediğim de eve kadar sabrederim evde hönküre hönküre ağlarım :37: hem kimse gözyaşlarımı görmez , hem de kendimi sıkmam hiç..ayrıca eve gelince direk pantolonu falan atıp öyle cıbıl cıbıl gezmeye alışmışım , şimdi ailemin yanındayım , tişörtü eşofmanı atmamak için zor tutuyorum kendimi :D banyo sonrası istediğin kadar yağlan tuzlan :37 ağda yaparken öyle rahat rahat :D

Labrador bir kızım var onu saymazsak yalnız yaşıyorum ben de. Annem ilçede oturuyor, ben işyerime yakın olsun diye taşındım aslında. İnsanın tamamen kendisine ait bir düzeninin olması çok güzel. Gayet huzurluyum :16:

Aynen burda da oyle. Tek basina ozene bezene hazirladigin kahvaltiyla evdeki herkese (4 kisiyiz) hazirlanan bir olmuyor. Insanin hicbirseye hevesi kalmiyor artik. Benim de babam oyle mesela, abin gibi.
Kendi evimde her kahvaltida krep vardi, istisnasiz her sabah krep, yanina mis gibi bir sofra, ve onun yanina bir Turk sinemasi koyardim. Izleye izleye yerdim. Simdi hic icimden gelmiyor hicbirsey yapmak. Krep gun icimde aklima bile gelmiyor. Tek yasamak gibisi yok gercekten, aileyle yasamaya geri donunce anlasiliyor kiymeti. Tek yasayanlar kiymetini bilsin. :31:

Aynen bazı şeyler çok güzel eğlendirirdi beni burada dışarı çıkarken bile birilerine söylemek düzeni ayarlamak falan gıcığıma gitmeye başladı. Allah başımızdan eksik etmesin tabii ki ama bir zamandan sonra düşünceler, zevkler, davranışlar tutmuyor birbirine uymuyor haliyle sıradanlaşıyor en keyif aldığın şeyler

bbende yanlız yaşıyor sayılırım 8.9 ay yanlızın kışın ailem gelir yanıma ...çok güel bişey istedigin saatte istedıgın yere git

özgürlük gibisi yok valla .( gerçi şuan ssevgılımleyın ondayım daha çok )

eskıden hergün firrrrrr firrrr gezerdim neresı senın orası benım...her gece dışarda hafta sonları clubteydım

gece yarısı sahılde tertemiz

hava alıyosun ohhhhhhhh mis gibi misss ahhh,ahhh güzel günlerdi

ama evıde sevyorum 1 ay çıkmasam durabılıyorum şimdi o kaddar hızlı yaşadımki şimdi duruldum

En çok istediğim şey... Bu yüzden kpss tercihlerimde yaşadığım ili yazmayacağım. ama bir gün yalnızlıktan sıkılır mıyım diye düşünmeden edemiyorum...

ayy nası aynı kafayız:) bende unıde kendı evım vardı sımdı aılemın yanına geldım.anam hepsı bı gözüme batıo:) tabı rabbım basımızdan eksık etmesın o ayrıda..bende 2014 kpss gırcem ve memleketım harıc heryerı yazıcam..hem artık calısan oluosun bıde eskısı gıbı deılkı artık evler cok guvenlıklı..hep rezıdans tarzı..ınsan zaten tek yasamaya alısınca ev arkadasıda cekılmıo..zaten paramı hazanıorum eve gelıorum yoruluorum bıde onumu cekıcem modu:) olsun olsun ıkımızınde olsun dua edelım:)

ayy nası aynı kafayız:) bende unıde kendı evım vardı sımdı aılemın yanına geldım.anam hepsı bı gözüme batıo:) tabı rabbım basımızdan eksık etmesın o ayrıda..bende 2014 kpss gırcem ve memleketım harıc heryerı yazıcam..hem artık calısan oluosun bıde eskısı gıbı deılkı artık evler cok guvenlıklı..hep rezıdans tarzı..ınsan zaten tek yasamaya alısınca ev arkadasıda cekılmıo..zaten paramı hazanıorum eve gelıorum yoruluorum bıde onumu cekıcem modu:) olsun olsun ıkımızınde olsun dua edelım:)

Amin amin inşallah :)) yoksa gözüm açık gider benim ya şu dünyadan en çok istediğim şey bu :1:

4 yıl üniversitede, 5 yıl da iş hayatımda yalnız yasadım. o zamanlar teknoloji bu kadar ileri degildi ( 5 yıl oncesi) sadece tv ve komsular. dısarı hayatı apayrı tabi ama ben evde vakit gecirmeyi daha cok seviyorum. yalnız yasamak hem guzel hem de bahsedildigi gibi 'haftasonları' zor...

keşkeeeee..başımı alıp gidesim var yalnız yaşamak hatta yalnız ölmeyi bile düşünüyorum sanırım öyle de olacak..

Bende yanliz yasiyorum , bazen cok iyi bazen kotu oluyor ... bakalim gelecekte ne olur.Ev arkadasi olur mu bilemiyorum.

ben de yalnız yaşıyorum. şimdi bazı arkadaşlar demiş ki kpssede aileme uzak bir yere tercih yapcm. aynen ben de öyle dedim ve yaptm da. aileme 8 saatlik uzak bir yerde yalnız yaşıyorm. olumlu yanları da var tabii. kendi düzenini kuruyorsun,kendini daha güçlü hissediyorsun. ama olumsuz tarafları da var. çok yalnızlık çektiğim oldu. benm gibi düşünenlere tek tavsiyem ailenize uzak olun ama en fazla 2-3 saatlik bi mesafe olsun kızlar . yoksa gelip gitmesi çookk zor oluyor. ve böylece haftasonlarını da yalnız geçirmezsnz h.sonu ailenizin yanına gezmeye gidersinz. ben bir dahaki tayinimi ailemin yanına değil de 2-3 saatlik uzakta bir yere yapcm :))

ben de yalnız yaşıyorum. şimdi bazı arkadaşlar demiş ki kpssede aileme uzak bir yere tercih yapcm. aynen ben de öyle dedim ve yaptm da. aileme 8 saatlik uzak bir yerde yalnız yaşıyorm. olumlu yanları da var tabii. kendi düzenini kuruyorsun,kendini daha güçlü hissediyorsun. ama olumsuz tarafları da var. çok yalnızlık çektiğim oldu. benm gibi düşünenlere tek tavsiyem ailenize uzak olun ama en fazla 2-3 saatlik bi mesafe olsun kızlar . yoksa gelip gitmesi çookk zor oluyor. ve böylece haftasonlarını da yalnız geçirmezsnz h.sonu ailenizin yanına gezmeye gidersinz. ben bir dahaki tayinimi ailemin yanına değil de 2-3 saatlik uzakta bir yere yapcm :))

yanı dıosunkı aıle yanı deıl birazcık yakını:1: belkı ordan evlenırsın bellımı olur..ya hos gercı burda okuoruz evlı olupta kendını yalnız hısseden..kımımızde cok kalabalıktan hoslanmıoruz maşallah ortası yok bu hayatta:9: ya zaten suna ınanıorumkı bu hayat artık bı gecım kavgası ıcıne gırmış..para kazancın nerdeyse oraya gıdıosun..bende ondan ıstıoruum dısarda bı hayat kurayım bellı bı duzenım olsun..anamıza babamıza nekadar sırt yaslayabılırız..bugun varlar yarın yoklar...hayatın kanunu...cogu ınsan yalnızlıktan korkkar ama basa glınce ınsanoglunun alışamayacağı sey yoktur bence..hepımızın gönlüne gore olsun senınde arkadasım

Back
X