yalnız yatmak istemiyorum

kuzum kime gurur yapıyosun
eşine hayat arkadaşına mı?
yapma canımın içi, hatalı yada değil
suçlu aramıyoruz ki
kimde olursa olsun suç
al kocanı git yatağına yat
hiç yoktan sorunlar çıkarır bu inat gurur aranızda
bak sen ne kadar üzülüyosun
düşün belkide ona adım atmıyosun diye kocan neler düşünüyodur
beni sevmiyo istemiyo gibi bir sürü soru geçiyodur aklından
sen başla bi zaman sonra oda gelir sana canım

ay delisiniz he kızlar kaydirigubbakcemile3
aaaah evlilik
gerektiği yerde fedakarlık isteyen
gerektiği yerde uysal gerektiği yerde saldırgan olmayı bilip arada dengeyi iyi kurmak gereken
ama hep işve hep cilve silahlarını kuşanmak gereken
zor ama becerebilirsen de çok güzel bir zanaat
erkeği idare etmek taaa havva anamızdan beridir kadınların elinde

bende yorgun argın geldğimde bazen akşamları uyur kalırım kanepede..eşim zorlanır uyandırmakta yanıma yatar sıkışırız sonra uyanırım mecbur gideriz yatağa DD bu da bi yöntem
belkide sen alıngan bi dönemdesin arkadaşım adam gerçekten yorulur uyur belki ben gibi :)

canım çok güzel yazmışsın katılmamak elde değil ama dedğim gibi o benim kalbimi kırdı akşam tartıştık ve bana tirp yapıpı yatanda kendi benim suçum yok
belkide tek suçum yanıma çağırmamak ama daha önceleri çok yaptım çok uyandırıdm.
hiç oralı olmadı bende çözemedim bakalım bu akşamki davranışımdan sonra ne yapacak koltuktaki çarşafı görünce bunu yapmak zorundayım niyetini anlamak için

evet canım alınganım
hamilelik ve lohusalığım çok kötü geçti ama 8 ay oldu hala devam etmez bu sendrom dimi ama

Son düzenleme:
ben olsam yanına zorla kıvrılırım. kızsamda sensiz olmuyor diyip yatarım dibinde:)
bazen soruları sevgiyle ilgiylee espiriyle çözmek gerek...
eşim yatakta kızar küzer çocuk gibiii hareket eder bende onun üzerine yatarım:) eziliyorum tamam sarılcam der mecbur döner:)
sizde bir deneyin.

ne kadar güzel yapmışsınız ohh
yorumlara bakınca bende de sorun var demekki ben sizin gibi yapamıyorum işve cilve yapsamda yüzüme gözüme bulaştırıyorum kırgınken

kızlar yine tartıştık offfffffff
iletişim kuramıyoruz biz. herşey dha kötü oluyor bu arada koltuk çarşaf konusu değil başka konular çıkıyor hepp
olmayınca olmuyor demekki

bir kadın olarak anlattınız nekadar kırıldığınızı biliyor hala yapıyor
evlilikte kayıplar ortak olmalıdır
biz kadınlar neden böyleyiz hemen panik olur endişelenir bütün sorunların altından yalnız başımıza kalkmaya çalışırız.
bırakın nerde diyorsa orada yatsın hiç umursamayın
bir müddet sonra sizin bu haliniz ona batar
unutmamak lazım'KOVALANAN KACAR'
test edilip onaylanmıştır birzat kendim tarafından

ne hali varsa görsün
haklıısn kaçan kovalanır
bu akşam o gelmeden yatağını hazırladım koltuğun üzerine çarşafı koydum içeri gitti görmezden geldi 1 saat sonra dayanamayıp yatağın hazır gece zor yatmışındır çarşaf olmadan koltuktaki kırlentleride çıkarttım rahat rahat uyursun bu gece dedim suratıma baktı baktı hiç birşey diyemedi.

ne kadar incindiğini anlıyorum
balayından sonra bircok zaman solanda yatan bir eşim vardı(halen şu andada balkonda yatıyor)
kadın olarak anlatım
eş olarak anlattım
kayıpları anlattım anlamadı her defasında daha cok kırıldım
her akşam ve her sabah kavga ettik
böyle tam 3 yıl devam etti sonunda bir baktım kavgalarımız evliliğimizin müzbin hastalığı oldu.
daha sonra onu kendi haline bıraktım hiç birşey olmamamış gibi davranmaya başladım
bu defa o telaşlandı bu kadın onca zaman mücadele etti
artık beni ve evliliği umursamıyor olarak düşündü
kerndi kendini toparladı

ne güzel anlatmışsn yerimseniben

kafamçokkarıştıyasakkelime aferim yanniii bravo ne güzel laf sokmuşsunuz.
o sizin eşiniz rakibiniz değil. kocanız diğer yarınız...
sen alttan aldın ben üste çıktım naz yaptım değil... kapris yarışı değil. bu evlilik bambaşka birşey...
ayrıca daha en başında eve atılan ilk adımdan itibaren ilk tartışmada belli olacak alışkanlık olarak kazandırmak gerek sevgi saygı ve hoşgörüyü...
eşlerimiz iş ortamında geriliyor. sinirleniyor neyin var neyin var diye sorara üzmemek üstelememek gerek. yada evde yaşanan sorunu tartışmadan görüşüm düşüncem bu deyip uzatmama gerek..
kadın da erkek de kendi işine bakıp birbirini üzmemeli taşıyabilmeli...
hiçbirimiz sorun görmemiş yaşamamış insan değilizdir. en mutlu olanımız bile fikir ayrılıkları yaşamıştır. bunları abartıp sorun haline getirmeden çatışmadan sürdürülmeli evlilkler.
çatışmaya başladık mı gerisi gelir. kaprisler sorunlar laf sokmalar gizli rekabetler bunları hepimiz başarabiliriz. önemli olan hoşgörü ile ezmeden ve ezilmeden anlaşabilmek.
ateşkes yapmanın zamanı gelmedi mi?
iyi günde kötü günde bir ömür boyu diye attığımız imzaları o dediğimiz evetleri çabuk unutuyoruz.lmaz:

evli degilim ama bu yorumlara kesinlikle katiliyorum
evli bi cift ne olursa olsun bence yataklari ayirmamali
kanli bicakli kavgali bile olunca ayni yatakta yatmali
araya bi kere sogukluk girdigi zaman aradaki mesafe iyice acilir

kaderim arkadaşım eşini sevmeyen insan evlilik terapistine gitmez eşiniz sizi seviyor bence geçiş dönemi yada monotonluk olabilir

evet aynen bende çoküstüne düşerim eşimin eşler arası rekabet olmamalı

Ahhh ahh....
Boşu boşuna küslükle geçiyor o günleriniz.

Ne gerek var hiç yok yere bu kadar ayrı yatmaya,konuşmamaya.
Paylaşamadığınız ne yahu?

zamanında ben hep alttan aldım ben fedakarlık yaptım sadece biraz yoruldum ve artık triplerine katlanamaıyorum
efsal rakdaşımızın dediği gibi bir taktik uyguluyorum ama yanımda yatması için bir taktik.hiç oralı olmuyorum
kızlar her seferinde bir bahene buluyor.yorgundum uydum.çok sıcak olduğu için yatak odasına gelmedim salonda kilma var.yada bana kırıldı.ama ne olursa olsun yatak ayrılmamalı ben karşıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…