kaymakım keske kanepeyı carsafları srdıkten genıslettıkten sonra aynen hıc bısey demeyıp onu yatırsaydın sonra bu kadar hazırladım yanlızmı yatırcam senı burda deseydın yanına yatsaydın yastıgını alıp once kendı sureklı tek yatacagını dusunecektı yuzune bakacaktı sonrada sen gelınce kucuk suprız gıbı olurdu baska bıseylerde yapabılırdın..bence bugun yanına yat kanepede nasılsa toplamamısssındır.gene aynı yatsın sonrada yanına gıt senı yanlız bırakmam dıye
akıl vermek haddım degıl ukala geldıysem ozur dılerım ayrıcca
elefera benim demek istediğimde dargınken bunu yapıyor.
sadece tartıştığımızda
bana cevabı uyuya kaldım bazende canım sıkldı yattım diyor.
koltuğa çarşaf serip kırlentleri çıkarmaktansa öpüp cilve yapmak daha kolay değil mi?
etki tepkiyi doğurur.bu kaçınılmaz...siz o hareketi yaptığınızda öyle hiçbişey demeden yüzünüze bakar tabi..kalkıp sarılmasını beklemeyin...
eşiniz doğruyu yapıyor demiyorum ama..evliliğiniz süresince oluşmuş alışkanlıklarınız var..mesela herzaman ilk adımı siz atıyorsanız yine ilk adımı sizden beklicektir..haklı yada haksız olmanızın hiçbir önemi yok..konuştun olmadı alttan aldın olmadı trip yaptın olmadı öylemi ?
ozaman
kocanızın yanına gidin gece
aaaaaaaaaaaaaaaa yeter artık kalk bakayım burdan kanepeyi kumam yaptın heeeeeee
kalk canım kocişim bitanem...ne oldu laaaa bize ne bu halimiz de .yaşama sebebim sensiz orda geberiyorum de bas kahkahayı :))))
tam aynısını yapmasamda benzerini yaptım ve işe yaradı sanırım artık zincirlerimi kırmanın zamanı gelmiş
yapmacık davrandım belki ama sonunda işe yaradı.
bunları bende biliyordum ama yapamıyordum bu yorumalrı okuyunca bende anormallik var deyip yaptım:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?