var canım tv yatak odasında yani o benim yanımda yatmak istemiyor. ben öyle düşünüyorum
ledangel bende kıyamıyorum ama kaldırmaktan bıktım.
artık pes ettim oda halinden memnun
sende kaldırmak konuşmak sayılır ilk adım sayılır deyip gurur yapmıyosun dimi canım
karı-koca arasında gurur olmaz tartışma sonrası
inat gurur evliliği sona götürür
küsmeler muhakkak olur ama uzatmamak en iyisi
geneldede kadına düşer ilk adımı atmak ne yazık ki
ah şu erkekler yokmu! aslında her biri koca çocuk
canim aynisini ben yaptim ise yariyooo bizde olmaz pek boyle seyler ama 9 senedir en fazla 3 kere olmusturr .bir keresindede ben ondan once kanepeye yattim o bnei kaldirmaya calistio ben kalkmadim yattim orda o da odaya gitmek zorunda kaldii ..kıs sende ona inat onun yattığı kanepede onun yanına uzan baktı daracık yerde olacak gibi değil yatağa gitmeye başlarkaydirigubbakcemile3
kıs sende ona inat onun yattığı kanepede onun yanına uzan baktı daracık yerde olacak gibi değil yatağa gitmeye başlarkaydirigubbakcemile3
ahh bu erkekler ahhhevlenmedenn tecrube sahıbı oldum okuya okuyaa
naz o değilde akşam için plan yaptım şimdi
o gelmeden akşam yattığı koltuğa çarşaf sereceğim belkide bana naz yada kur yapıyor belikide benim üzüldüğümü farkettiği için mahsus yapıyor o hatalı hatasını anlamalı diye düşünüyor belkide ama yanılıyorguclubacismile
güzel fikir dimi bakalım nasıl davranacak akşama
öyle değil böyle olur.yaşasın kötülükkk
naz o değilde akşam için plan yaptım şimdi
o gelmeden akşam yattığı koltuğa çarşaf sereceğim belkide bana naz yada kur yapıyor belikide benim üzüldüğümü farkettiği için mahsus yapıyor o hatalı hatasını anlamalı diye düşünüyor belkide ama yanılıyorguclubacismile
güzel fikir dimi bakalım nasıl davranacak akşama
öyle değil böyle olur.yaşasın kötülükkk
canim aynisini ben yaptim ise yariyooo bizde olmaz pek boyle seyler ama 9 senedir en fazla 3 kere olmusturr .bir keresindede ben ondan once kanepeye yattim o bnei kaldirmaya calistio ben kalkmadim yattim orda o da odaya gitmek zorunda kaldii ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?