Yalnızım a dostlar- evlenememişler klübü

yemyesilyesim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
70
171
8
40
Kızlar ben de yalnızım. Yaş 35 ve ailemle yaşıyorum. Bugün biz gezi için Konyaya gideceğim. Annem beni yalnız bırakmamak için gelecek. Ama bir lafı benim kafamı karıştırdı. “Kızım sen yalnız kalma diye geliyorum ama enerjim kalmadı artık, keşke bir eşin olsaydı da onunla gitseydin” yine bir üzüntü kapladı içimi. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum.

Ben erkek olsam 35 yaşına gelmş yalnız kalmamak için geziye annesiyle giden biriyle hayatımı birleştirmeyi düşünemezdim.
Çok acımasız bir yorum. Ben yalnız kalmamak için annemle gitmiyorum. Annem bana kıyamıyor benimle geliyor ben de ona gelme demiyorum.

Çok acımasız bir yorum. Ben yalnız kalmamak için annemle gitmiyorum. Annem bana kıyamıyor benimle geliyor ben de ona gelme demiyorum.
Kusura bakmayın ama durum bu. 35 yaşında bir bireyin yalnız kalmayı, yalnız gezmeyi, yalnız eğlenmeyi bilmesi lazım. Ebeveynler de bunu öğrenmeli.

Annenizde niyet kötü olmasa gerek.Bazen yorumları kırıcı olabiliyor.
35 yasindayken evlenememis olmayı bir şanssızlık gibi görmeyin ama hala anneniz yanibasinizda ya bunu bir sans görebilirsiniz😊
Evlilik de nasip isi yasiniz genc daha erken yapılmış her evlilik dogru olmuyor.Umarim rabbim karsiniza hayirli olanı çıkarsın.hic belli olmaz 2 ay sonra evleniyorum yazarsiniz buraya :)

Hakkınızda en hayırlısı olsun, üzmeyin kendinizi. Annelerimiz zamanında evlilik şartları , evlilik yaşı farklıydı , kendileri olmadığında bizim yalnız kalmamızı istemedikleri için bizim için üzülmeleri normal ama siz üzmeyin kendinizi.. hayırlsını dileyin . Değişik ortamlara girmeyi deneyin
çalışıyor musunuz

Ben erkek olsam 35 yaşına gelmş yalnız kalmamak için geziye annesiyle giden biriyle hayatımı birleştirmeyi düşünemezdim.
O kadar doğru ki... Ayrıca Ailenizle yaşamamalisiniz çoktan ayrılmış olmalıydınız, özgür kendi kendine yetebilen kadınlar her zaman daha çekicidir erkekler için.

O kadar doğru ki... Ayrıca Ailenizle yaşamamalisiniz çoktan ayrılmış olmalıydınız, özgür kendi kendine yetebilen kadınlar her zaman daha çekicidir erkekler için.
Hangi erkekler icin cekiciymis bu kadinlar biz avrupada falan mı yaşıyoruz ? Ayri eve çikmalar filan ?
Erkekler evlenmemek icin 1000 takla attigi bir dönenlerdeyiz ve kendi kendine yetebilen kadin olmak sadece kadini bağlayan bi durum tabiki kadin maddi bagimsizligini almasi güzel bir sey .
Ama erkeklerin beklentisi kendi kendine yeten kadin degil

Kızlar ben de yalnızım. Yaş 35 ve ailemle yaşıyorum. Bugün biz gezi için Konyaya gideceğim. Annem beni yalnız bırakmamak için gelecek. Ama bir lafı benim kafamı karıştırdı. “Kızım sen yalnız kalma diye geliyorum ama enerjim kalmadı artık, keşke bir eşin olsaydı da onunla gitseydin” yine bir üzüntü kapladı içimi. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum.
Üzülme her seyin hayirlisi olsun ama biriyle tanisma yolunu da kapatma .

• Beğen
Reactions: 000
Gecen gun bir uye konu acmisti görümcesi bekar diye ozel bir ihtimam gosteriliyormus. Bazi uyeler elestirmisti bu yargiyi. Aslinda anlatmak istedigi tam da buydu.

Annen senin yuvan acilsin, yalniz kalma, mürvet görsün anlayisinda. Evlenmeni istiyor. Seni tamamlama cabasinda. Bu dogru mudur yanlis midir tartışmayacağım ama anne babalarin genelinde boyle bir egilim var.

Manolya-- Manolya--

Bakın anneniz sizin için kendi açısından doğru olanı yapıyor kabul ama bence siz de gayet o tarz gezilere arkadaşlarınızla yada tek gidebilirsiniz. Bir de şöyle bir gerçek var; erkekler bu ülkede belli bir yaştan sonra ekonomik olarak yeterli olabiliyor geçi kadınlarda öyle çünkü herkes haklı olarak rahat yaşamak istiyor. 24 yaşında mezun olup 25 yaşında ev kredisi araba kredisi ödemeye başlamak pek cazip gelmiyor kimseye. Evlenen yok mu? Var ama işte o zaman da aileler genelde çok müdahil oluyor.
Bunları şunun için yazdım; eskiden 30 yaş evet evde kaldım diye düşünülebilecek bir yaştı fakat artık öyle değil. Gerçekten değil; maddi imkanlar öyle değil. Artık her aile kendine ancak yetebiliyor. Hissettikleriniz çok normal ama biraz bakın çevrenize bir de insanlara şans verin .

Bir düzeltme yapayım sanırım yanlış anlaşıldım. Arkadaşlar tabi ki insanların anneleriyle gezmelerinde geziye gitmelerinde bir sıkıntı yok. Burda abes olan "yalnız kalmasın" diye annenin kendini mecbur hissetmesi. Umarım bu sefer anlaşılmıştır

2000 ki yıllara kadar bu ülkede boşanma oranları arttı.
Bu son 5-10 senedir de evlenmek isteyen ancak evlenemeyen insan sayısı arttı.
Çünkü insanlar güvenmiyor artık kimseye.
Hayat birleştirmede çekimser kalıyorlar bu yüzden.
Çalışıyor musunuz ?
Sosyal ortamınız nasıl ?
İş dışında beler yaparsınız ?
Hobileriniz arkadaşlarınız var mı ?
Bublar varsa daha kolay.
En azından kendinizi bir nebze olsun daha sosyal hissedersiniz.
Es konusuna gelince be diyelim nasip inş çok beklemez.

Acımasız macimasiz! Keşke zorunuza gitse, keşke kalbiniz kırılsa da en azından biseylere aymis olursunuz.. Calisiyorsaniz bie sekilde baska baska yere gidin bir bahane bulup

Evlenenlerin başı göğe etmiyor.

Ayrıca senin peşinde gezmeleri çok anormal.

Söyle gelmesinler, koskaca kadınsın artık

Back
X