Yalnızım a dostlar- evlenememişler klübü

Çok haklı kesinlikle. Kimseyi yargılamak hakkım değil lakin ben 30 ve üstü olup 20lik kızlarla takılanlara ergen olarak bakıyorum. 32 33 yaş ve 40 yaş olur ama 40 ve üstü olup 20 lik kız aramak abazanlık. Burada bir üye yazmıştı konuştuğu adam 44 yaşındaymış ve 30luk teyzeyle evlenmem demiş. Allahaşkına bu ergenlik abazanlık değil de nedir? Adamın bir tarafının kılları ağarmış dediği lafa bak. Gülünç hem de çok gülünç.
Ekşide falan yazıyor bu kafalar
45 - 50 yaşında adamlar utanmasalar 20 yaşındaki kızla evlenecek ki cidden utanmayıp evlenenler var
Bence mide bulandırıcı
O tarz bir abazayla evlenmekten hiç evlenmemeyi tercih ederim

O kadar doğru ki... Ayrıca Ailenizle yaşamamalisiniz çoktan ayrılmış olmalıydınız, özgür kendi kendine yetebilen kadınlar her zaman daha çekicidir erkekler için.

Canım ya çok tatlışsın, ben de bu kafadayım.. Ama Türkiye de mi yaşıyorsun bilmiyorum. Zengin değilsen ya da sürünmeyi göze almayacaksan aileden ayrılıp eve çıkmak pek mümkün olmuyor.

45 - 50 yaşında adamlar utanmasalar 20 yaşındaki kızla evlenecek ki cidden utanmayıp evlenenler var
Bence mide bulandırıcı
Tabii ki ☺️Aslında o tip adamlar yönetecekleri kadın arıyorlar bence. Bir nevi ego tatmini. Ben 29 yaşında evlendim eşim benden bir yaş büyük. Eğer ben 22 yaşımda 32 yaşında bir adamla evlenseydim en iyi ihtimalle bu daha çocuk gözüyle bakılacaktı bana. Muhtemelen de herkes bana akıl verecekti. Şimdi biri bir şey demeye kalktığında kocaman kadınım deyip susturuyorum onları ki zaten tavrımdan da belli oluyor. Evlendiğimde 5 senedir çalışıyordum. Evim ve birikimim vardı kimseye de eyvallahım yoktu. Ha bu arada 22 yaşında olupta çok cevval olanlar da var onlar ayrı ama şimdi hangi kadını kandırmak daha kolay?

Bence mide bulandırıcı
Şunu da ekleyeyim; bugün ünlü bir kadının ifşası çıkmış. Ekşi sözlükte link isteyen isteyene. Ne bekliyoruz ki öyle insanlardan?

Bence mide bulandırıcı
Benim arkadaşım 18 yaşında (16 yaşında evlendi)
Kocası 43 yaşında falan :D
Bir de diyor ki aşık olarak evlendim ajdjahshhahs

Toplumdaki örümcek beyinliler yüzünden hiç evlenmemiş, 35-40 yaşında ,hala gencecik kadınlar , Bu baskıdan dolayı bir süre sonra sağlıklı düşünemeyip gidip 3 kadın boşamış, çocuklu Çocuklu adamlar alıyorlar. Ondan sonra ver elini mutsuzluk ..!! Evlilik amaç değil araç olmalıdır .! Gel de bunu örümcek beyinlilere anlat. Anlamazlar .!
33 yaşında mahalle baskısı yüzünden evlendim yanlış tı

Nee
Yuhhh
😒
Lise önünde şahiniyle dolaşan 35lik adamlardan mı bulmuş onu
Evinin yanında çalışan kahveden.. Adamın yaşını 37 38 biliyordum ama öğrendim ki 43 müş.. Oha dedim, bir de her karşılaşımızda kocasına ne kadar aşık olduğunu falan anlatması da cabası, halbuki adam bunu dövüp evdne kovup bizim eve yollamıştı. 🙄

Çok haklı kesinlikle. Kimseyi yargılamak hakkım değil lakin ben 30 ve üstü olup 20lik kızlarla takılanlara ergen olarak bakıyorum. 32 33 yaş ve 40 yaş olur ama 40 ve üstü olup 20 lik kız aramak abazanlık. Burada bir üye yazmıştı konuştuğu adam 44 yaşındaymış ve 30luk teyzeyle evlenmem demiş. Allahaşkına bu ergenlik abazanlık değil de nedir? Adamın bir tarafının kılları ağarmış dediği lafa bak. Gülünç hem de çok gülünç.

20lik kızların giyimi, erkeklerle olan muhabbeti ve afedersiniz azgınlığı bi 30 yaşındaki artık sakinleşmiş ve hayata daha mantıklı bakan kadınla aynı mı?

30 yaşına gelipte doğru düzgün hayatına kadın girmemiş erkek, doğal olarak kadınları saf cinsellik olarak görüyor. bu kalıba uyanlarda 20likler oluyor.

Son düzenleme:
20lik kızların giyimi, erkeklerle olan muhabbeti ve afedersiniz azgınlığı bi 30 yaşındaki artık sakinleşmiş ve hayata daha mantıklı bakan kadınla aynı mı?

30 yaşına gelipte doğru düzgün hayatına kadın girmemiş erkek, doğal olarak kadınları saf cinsellik olarak görüyor. bu kalıba uyanlarda 20likler oluyor.
Aynen öyle. Ay aman uzak olsunlar zaten aklı başında kadınlardan.

Buraya bir üye yazmıştı. Konu sahibi 34 yaşındaydı hoşlandığı kişi de 39. O adam gidip 19 yaşında kuruma yeni gelmiş biri ile evlenecekmiş.
Vay demistim 20 yaş. Ne cesaret iki taraf için de..
Tahminen o evlilik 1 veya 2 çocuktan sonra biter. Kız ergen çünkü.. genç kız daha..

Hangi erkekler icin cekiciymis bu kadinlar biz avrupada falan mı yaşıyoruz ? Ayri eve çikmalar filan ?
Erkekler evlenmemek icin 1000 takla attigi bir dönenlerdeyiz ve kendi kendine yetebilen kadin olmak sadece kadini bağlayan bi durum tabiki kadin maddi bagimsizligini almasi güzel bir sey .
Ama erkeklerin beklentisi kendi kendine yeten kadin degil
ayyy cidden erkeklerin evlenmemek için bin takla attığı bi dönemdeyiz ya :( nasıl oldu da bu hale geldiler?

Buraya bir üye yazmıştı. Konu sahibi 34 yaşındaydı hoşlandığı kişi de 39. O adam gidip 19 yaşında kuruma yeni gelmiş biri ile evlenecekmiş.
Vay demistim 20 yaş. Ne cesaret iki taraf için de..
Tahminen o evlilik 1 veya 2 çocuktan sonra biter. Kız ergen çünkü.. genç kız daha..
Ya ben çok takılmazdım böyle konulara da önceden de yazdım şu an bir arkadaşım tamda buna benzer bir evlilik yapmak üzere. Kız o kadar çocuk ki tavırları yani bana fenalıklar geliyor ama işte arkadaşım kendini onun yanında güçlü hissedince iş bitmiş oluyor. Birde anne faktörü çok önemli. Arkadaşımın annesi çok despot bir kadın ve 30 küsür yaşındaki oğlunu hala yönlendirme peşinde kıza neler yapıyor Allah bilir. İnşallah kazasız belasız evlenip o evliliği de yürütürler.

Ya ben çok takılmazdım böyle konulara da önceden de yazdım şu an bir arkadaşım tamda buna benzer bir evlilik yapmak üzere. Kız o kadar çocuk ki tavırları yani bana fenalıklar geliyor ama işte arkadaşım kendini onun yanında güçlü hissedince iş bitmiş oluyor. Birde anne faktörü çok önemli. Arkadaşımın annesi çok despot bir kadın ve 30 küsür yaşındaki oğlunu hala yönlendirme peşinde kıza neler yapıyor Allah bilir. İnşallah kazasız belasız evlenip o evliliği de yürütürler.
Iş şu an bitmiş diye düşünüyorsunuz.
Bakalım 7/24 eve girince çocuk kafası olan bir eşle nasıl olacak..
Bence olmayacak.. Ama tabi kendi hayatları..
Yaş farkı 10 yaştan sonra kuşak farkına giriyor. Ben 32 yaşındayım. 30 yaşımdan bile o kadar farklıyım ki.. Ki 23 yaşında 9 yıl önce daha başkaydım.

Türkiye de kadınlar rüştünü evlenince ispatlıyorlar toplumda başında kocası olsun gözüyle bakılıyor evlenmeyen kadınlar kızlar eksik değiller ama toplum bazen en yakınlar anne ablalar evli akrabalar böyle hissettiriyor silkelenin kendinize güvenin 35 yaş ÇOK güzel bir yaş geç değil eksik de değilsiniz kısmet her nasip vaktini bekler amaç evlenmek değil mutlu olmak dilerim çok mutlu olun

Back
X