- 15 Kasım 2019
- 70
- 171
- 8
- 40
- Konu Sahibi yemyesilyesim
-
Çok acımasız bir yorum. Ben yalnız kalmamak için annemle gitmiyorum. Annem bana kıyamıyor benimle geliyor ben de ona gelme demiyorum.Ben erkek olsam 35 yaşına gelmş yalnız kalmamak için geziye annesiyle giden biriyle hayatımı birleştirmeyi düşünemezdim.
Kusura bakmayın ama durum bu. 35 yaşında bir bireyin yalnız kalmayı, yalnız gezmeyi, yalnız eğlenmeyi bilmesi lazım. Ebeveynler de bunu öğrenmeli.Çok acımasız bir yorum. Ben yalnız kalmamak için annemle gitmiyorum. Annem bana kıyamıyor benimle geliyor ben de ona gelme demiyorum.
O kadar doğru ki... Ayrıca Ailenizle yaşamamalisiniz çoktan ayrılmış olmalıydınız, özgür kendi kendine yetebilen kadınlar her zaman daha çekicidir erkekler için.Ben erkek olsam 35 yaşına gelmş yalnız kalmamak için geziye annesiyle giden biriyle hayatımı birleştirmeyi düşünemezdim.
Hangi erkekler icin cekiciymis bu kadinlar biz avrupada falan mı yaşıyoruz ? Ayri eve çikmalar filan ?O kadar doğru ki... Ayrıca Ailenizle yaşamamalisiniz çoktan ayrılmış olmalıydınız, özgür kendi kendine yetebilen kadınlar her zaman daha çekicidir erkekler için.
Üzülme her seyin hayirlisi olsun ama biriyle tanisma yolunu da kapatma .Kızlar ben de yalnızım. Yaş 35 ve ailemle yaşıyorum. Bugün biz gezi için Konyaya gideceğim. Annem beni yalnız bırakmamak için gelecek. Ama bir lafı benim kafamı karıştırdı. “Kızım sen yalnız kalma diye geliyorum ama enerjim kalmadı artık, keşke bir eşin olsaydı da onunla gitseydin” yine bir üzüntü kapladı içimi. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum.
Ben erkek olsam 35 yaşına gelmş yalnız kalmamak için geziye annesiyle giden biriyle hayatımı birleştirmeyi düşünemezdim.
Acımasız macimasiz! Keşke zorunuza gitse, keşke kalbiniz kırılsa da en azından biseylere aymis olursunuz.. Calisiyorsaniz bie sekilde baska baska yere gidin bir bahane bulupÇok acımasız bir yorum. Ben yalnız kalmamak için annemle gitmiyorum. Annem bana kıyamıyor benimle geliyor ben de ona gelme demiyorum.
Evlenenlerin başı göğe etmiyor.Kızlar ben de yalnızım. Yaş 35 ve ailemle yaşıyorum. Bugün biz gezi için Konyaya gideceğim. Annem beni yalnız bırakmamak için gelecek. Ama bir lafı benim kafamı karıştırdı. “Kızım sen yalnız kalma diye geliyorum ama enerjim kalmadı artık, keşke bir eşin olsaydı da onunla gitseydin” yine bir üzüntü kapladı içimi. Ne olacak benim bu halim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?