- Konu Sahibi pinkangell
''arkadaş'' kelimesi kulağa ne kadar hoş geliyor değilmi?.ama arkadaş var arkadaşçık var arkadaş(çık) ararken dikkat edin altında sinsilikten başka bişey yok...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
''arkadaş'' kelimesi kulağa ne kadar hoş geliyor değilmi?.ama arkadaş var arkadaşçık var arkadaş(çık) ararken dikkat edin altında sinsilikten başka bişey yok...
ahhh canim yaa hayirlisi olsun...esin cocugun yokmu...insanin eside yetiyor inan....zarar verecek insanlar olmasindansa yalniz kal daha iyi...yada kursa camiye falan git....evde guzel seylerde yapilabiliyor guzel programlar var...canim bende evlendikten sonra ailemden uzak bir sehire gittim dedigin gibi hergün annemle tel konussakta yalnizligim gitmiyor
apartmanimda bir türk var ama evlendigimden beri bir kere gelmisligi yok (kendisi afedersiniz biraz menfaatci da)
arkadas bulmam zor olmadi esimin buralarda tanidigi cok
ama yinede sıkı pıkı degilim onlarla, bende bilmiyorum ne yapacagimi keske diyorum eski arkadaslarim olsa simdi yanimda ama.......![]()
Öncelikle tek başınıza mutlu olmayı öğrenmelisiniz..
Bu çok önemlidir insan hayatında..
Hayatınıza bir arkadaş girer,sizi sırtınızdan vurur şimdikinden daha çok üzülürsünüz..
O yüzden arkadaşlığı yalnızlığınızı dolduracak bir olgu diye düşünmek yerine paylaşım olarak düşünün..
Madem yeni taşındınız hayırlı olsun,ev hanımlarının katıldığı belediyelerin açtığı kurslar var bence hemen katılın.
Hem çevreniz olur hem de boş vakitleriniz değerlenir..