Bende bu gezegende yalnızım sanıyordumYav millet 3 yıldır sevgilim yok diye bunalıma giriyor ben 26 yaşıma geldim, hayatımda bir kişiye en ufak bir hoşlantı bile duymadım, hiç sevgilim olmadı. Bende bu duygular yok mudur nedir, garip bir cinsim. Ah aşık olsam, ah çiftler filan diye içim de gitmiyor hiç.
Sana ne diyeyim, yeni ortamlara gir, çevre yap. İnsanlarla tanışa tanışa kafana göre birini bulursun belki.
Vallaha mı sevde:)Hiç:)Yav millet 3 yıldır sevgilim yok diye bunalıma giriyor ben 26 yaşıma geldim, hayatımda bir kişiye en ufak bir hoşlantı bile duymadım, hiç sevgilim olmadı. Bende bu duygular yok mudur nedir, garip bir cinsim. Ah aşık olsam, ah çiftler filan diye içim de gitmiyor hiç.
Sana ne diyeyim, yeni ortamlara gir, çevre yap. İnsanlarla tanışa tanışa kafana göre birini bulursun belki.
İyi bir mesleğim var, gerçekten güzel bir kızım, genel olarak iyi bir kızmışım
Yani işte böyle hayatı akışa bırakacaksın, karşına dengin, anlaşabileceğin biri çıkarsa ne ala. Yoksa da aramak filan gereksiz geliyor bana.Bende bu gezegende yalnızım sanıyordum25 yaşına kadar kimseden hoşlanmadım.Duygularım alınmış gibiydi takii sevgilim karşıma çıkana kadar. İnanın öyle beklemediğim bir dönemde karşıma çıktıki hala şaşırırım. Kısacası bu işler kader kısmet işleri. Çok istersin olmaz aklında yokken benim karşıma çıktığı gibi çıkar. Hakkımızda hayırlısını istemek en güzeli bence
Evet valla. :)Vallaha mı sevde:)Hiç:)
Çalışıyor musun? Ben de aynisiydim birebir yani bu kadar olur. Beni tanıyan biri okusa ben yazdım zanneder.
Ben de alıştım artık.Yaşlılık moduna girdim.
Vay be bu seviye geldik.
Oohhh misssss kafani dinle.. yerinde olmak isteyen bir suru ewli bayan war.. bekarlik yeminlen sultanlik.
Yani işte böyle hayatı akışa bırakacaksın, karşına dengin, anlaşabileceğin biri çıkarsa ne ala. Yoksa da aramak filan gereksiz geliyor bana.
Evet valla. :)
O zaman daha güzel bir şey söyleyeyim, 1 yıla yakın ilişkim var şu anda. O dönemden sonra olmaz artık diyordum.Bende bir tek ben böyleyim zannediyodum hatta kızıyodum kendi kendime
Benim gibi hisseden birileri olduğuna bu kadar sevineceğimi bilemezdim
O zaman daha güzel bir şey söyleyeyim, 1 yıla yakın ilişkim var şu anda. O dönemden sonra olmaz artık diyordum.
Yaş kaç ?O zaman daha güzel bir şey söyleyeyim, 1 yıla yakın ilişkim var şu anda. O dönemden sonra olmaz artık diyordum.
Senin yaş kaç?Yaaa harikasın sen
İnan şuan bende öyle düşünüyorum baya baya ümidim tükendi.. Çevremde ki çoğu insan bu yaşa kadar olmadıysa bundan sonra çok seçiçi olursun, zor bulursun diyorlar
S
Senin yaş kaç?
Seçicilik değil de daralıyor populasyon.
Mahale baskısına göre yasarsak ohoo onlarin sorulari,beklentileri bitmezki
Okul biter is varmi,is bulursun ee evlilik yokmu,evlenirsin ya cocuk derler, daha ilk cocugu kucagina almisken 2.ne zaman derler
Valla binlarin isleri guzleri yok diye dusunuyorum, kendi hayatlari purussuzde baskalarinami sarmislar nedir
Sizde daha gençsiniz. Allahim hayirli kismeti doğru zamanda çıkar diye dua edin rabbim gonlunize gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?