• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızım...

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
2.599
1.547
83
lise ve üniversitenin ilk yıllarını fazla dışa dönük olarak geçirdim. Ancak arkadaş çevremde yaşadığım sıkıntılar, yanlış erkek arkadaş seçimi ve çirkin biten ayrılıklar sonrası fazlaca yıprandım. Her geçen gün yeni bir olay ile bir arkadaşımı daha kaybettim.
Şimdi yaklaşık 1 yıldır devam eden ve sürekli yalnız kaldığım i, hiç konuşamadığım derdimde sıkıntımda yanımda olmayan, beni hiç anlamayan bir sevgilim var...
Güzel haftasonu dışarı çıkıp bir kahve içip sohbet edeceğim bir arkadaşım Yok. Fakülteye gittiğimde herkes kendi arkadaş grubuyla takılıyor ben yapayalnız kalıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum bu durumdan çok sıkıldım. 22 yaşındayım bu arada

Şimdi yaklaşık 1 yıldır devam eden ve sürekli yalnız kaldığım i, hiç konuşamadığım derdimde sıkıntımda yanımda olmayan, beni hiç anlamayan bir sevgilim var...
Ortamlarda sırf sevgilisi var denilsin diye mi sevgili yapıyorsunuz anlamam. Bir de sevgili yapmak uğruna arkadaş yapmamış olabilirsin dengeyi tutturamamışsındır.

sevgilinden ayrıl. yalnız takılmayı öğren. çık kahveni tek başına iç, kitap oku. arkadaşlık öyle zorla, ısmrlama kurulan bişey değil. kendiliğinden olur olacağı varsa.

Allah başka dert vermesin... Okul okuyosun hatırla, derslerine kendini verirsen bişey olmaz. Arkadaşta sevgilide kurtarmaz senin hayatını.

Derdini sıkıntı anlamayan daha doğrusu umursamayan birine sevgilim deme. Sevgi yoktur çünkü bu ilişkide.

Güzel haftasonu dışarı çıkıp bir kahve içip sohbet edeceğim bir arkadaşım Yok.

Bugün bunu ben de yaşıyorum :( Hava çok güzel çünkü. Arkadaşım var ama artık kafalarımızın da pek uyuşmadığını düşünüyorum o yüzden ben de uzun zamandır eve kapandım :(

Back
X