yalnızım

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
beni neden başlıklardan attılar anlayamadım yanlış birşey mi yaptım ben burada hayat bulmuştum birşeyler yazıp rahatlıyorum

sürekli yeni konu actigin icin olabilir...sadece bir baslik acman yeterli...

Sen ikide bir yeni başlık acıyorsun ya? Ondan olabilir. Önceki konundan devam edersen sorun olmaz sanırım.

beni neden başlıklardan attılar anlayamadım yanlış birşey mi yaptım ben burada hayat bulmuştum birşeyler yazıp rahatlıyorum

estağfurullah arkadaşım neden atılasınki benzer içerikte sürekli konu açmak yasak olduğu için...

yanlis yazmis olabilir amma uzattiniz basliktan attilar lafini bi kac konusu kapatilmis ondan bahsediyor

Esınlee barısmıs ve cok mutluydun neden ''Yalnızım'' dıye konu actın Seyuu ?
Yıne bır sorun yok ınsallahh ....

Esınlee barısmıs ve cok mutluydun neden ''Yalnızım'' dıye konu actın Seyuu ?
Yıne bır sorun yok ınsallahh ....

yok canım problem yok ama sürekli başlık değiştiriyormuşum yalnış anlaşıldı o yüzden eski başlığımı yazdım sağol

Sürekli başlık açarsanız ve açtığınız konuları takip etmezseni karışıklığa sebep olursunuz. Probleminizle ilgili tek başlık açıp paylaşımmlarınızı oradan yapın ki üyelerimiz de sizin olayınızı rahat kavrayarak yardımcı olabilsinler..

Canım sanırım forumda yenisin, ne nasıl oluyor bilmiyorsun , sen konu açmadan önce biraz sitede gez , sayfaları konuları incele , bi süre sonra konu aç tekrar istiyorsan

Canım sanırım forumda yenisin, ne nasıl oluyor bilmiyorsun , sen konu açmadan önce biraz sitede gez , sayfaları konuları incele , bi süre sonra konu aç tekrar istiyorsan

çok teşekkür ederim canım şimdi ben 1 veya 2 gün araştırayım ve farklı başlıkla devam edeyim olurmu o zaman ve her girmemde farklı başlık atmama gerek olmayacak değilmi

çok teşekkür ederim canım şimdi ben 1 veya 2 gün araştırayım ve farklı başlıkla devam edeyim olurmu o zaman ve her girmemde farklı başlık atmama gerek olmayacak değilmi

tabiki canım her girmende farklı başlık açmana gerek yok ki ,

sen bir derdin olduğu zaman , anlatarak başlık açarsın , sonra o konu hakkındaki gelişmeleri falan tekrar altında yazmaya devam edersin , zaten sana cevap yazanlar seni takip ediyordur , görürler senin yazdıklarını ve yeniden cevap verirler merak etme :)

ama amacın sadece sohbet etmekse , geyik sohbeti başlıkları zaten var , seninde başlık açmana gerek yok , ordaki arkadaşlara katılabilirsin sende

bahsettiğiniz de bu konu değil mi,36 mesajınız var ama kaç tanede konunuz var.birinden devam etseniz iyi olur.konu açmak iç.in açmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…