ben 6 yıldır evliyim. Evlendim eşimin işi nedeniyle onun memleketine yerleştik, kafa dengi bir allahın kulunu bulamadım. Apartman eşimin ailesi ve akrabalarının. Onlarda kiracı olarak tarikattan öğrenci yada evli çiftleri alıyorlar. Eşleri benimle aynı asansöre bile binmiyor, mahrem diye. önceleri çok hevesliydim arkadaş olmaya şimdi, aynı dilden konuşmadığımızdan, onlar beni ben onları yadırgadığından görüşmez olduk.
Tek dostum, sırdaşım, canım ciğerim annem. Bu gün sabahın 7 sinde kalktım dün kayınvaldeme kayınpederime çok kızmıştım. Hiç uyku tutmadı sinirimden, ağlamaktan harap oldum. 9 a kadar bekledim öyle aradım annemi. Nasıl içimi döktüm, nasıl ağladım, bide sarılabilseydim ne güzel olurdu :2::2::2: Beni hiç yanlız bırakmaz annem, telefondan bile olsa yeter insana. Bazen diyorum çok şanslıyım çünkü çogu insan annesiyle bile konuşamıyor. Annem yanlızlığımın tek ilacı, allah başımdan eksik etmesin iyiki var
öyle canım anneler herşeyimizdir... Annen çok mu uzak sana
bide annene böyle sorunlardan bahsetttiğinde üzülmüyor mu
nerdesiniz su an
ben de yalnızım ailem ist da ben bursa nın bi köyündeyim kafayı yemek üzereyim burda birde bebeğim olmuyo 3 senedir. doktora bile çok zor şartlar altında gidiyoruz bursa ya 2 saat uzak mesafedeyim canım çok sıkılıyo annemi ablalarımı ailemi özlüyorum ben önceden ist un dışında hayat olmadığını düşünürdüm şimdi köyde oturuyorum galiba çok büyük konuştum zamanında
keles nerdeyse kütahya ya yakınız yani
eşim görevli burda ben evdeyim sürekli çok sıkılıyorum bazen 15 gün dışarı çıkmadığım oluyo zaten hiç çıkmak istemiyorum köyü görmek istemiyorum
3 saat uzaktalar, birşey oldumu anlatmazsam kızarlar.
benim burda bir tek akrabam yok. hep eşimin akrabaları.
Düşünce yapıları çok farklıdır benim ailemin. herşeyden önce evlat gelir bizde, ben ailemi aradığımda hiç birzaman beni doldurmazlar.
yapılan bişeye karşı illaki mantıklı bir açıklama bulurlar, şundan dolayı böyle olmuştur kızım üzülme derler.
Eşim bile aileme bayılır, kendi anne babasından daha çok sever.
Bi sorunumuz olsa eşim, benim annemle babamla konuşur. öyle tecrübelilerki, yüzümüzü nasıl güldüreceklerini biliyorlar.
bu tarafa tavır bile almıyorlar, başka ana baba olsa açar telefonu ne üzüyonuz benim kızımı falan der ama çok kibardır.
onlara göre aşılmayacak problem yok. normalde bende böyleyimdir ama hamilelik yordu beni. Sinirlerim kaldırmıyor artık, ağlak bişi oldum
ben de yalnızım ailem ist da ben bursa nın bi köyündeyim kafayı yemek üzereyim burda birde bebeğim olmuyo 3 senedir. doktora bile çok zor şartlar altında gidiyoruz bursa ya 2 saat uzak mesafedeyim canım çok sıkılıyo annemi ablalarımı ailemi özlüyorum ben önceden ist un dışında hayat olmadığını düşünürdüm şimdi köyde oturuyorum galiba çok büyük konuştum zamanında
ben de yalnızım kimse yok dertleşecek..konuşacak...ailem uzakta en son ramazan bayramında gördüm hamilelik ve maddiyattan gidemedim...arkadaş ta kalmadı memlekette hepsi biile gitti kimi yurt dışına..bu istanbul gibi bi yerde kimse yok hele oturduğum yerde şöyle Allah için dostluk edecek.....
oturduğum mahalle görünüşte iyi ama bişi olsa anında arkandan lafını ediyorlar dedikoducu bi yer....yaşları hepsi de büyük..torun torba sahipleri....kızım da ben de yalnızız malesef..
Ahhh yarama dokundunuz bende yalnızım(eşimin işi nedeniyle sürekli tayin görüyoruz ve alışana kadar zaten bi zaman geçiyor hop alıştım derken yine tayin..adaptasyon yok yanii allahtan 2 tane yavrum varda onlarla zaman geçiyor..birde kış çok ağır geçiyor şuan burda dışarı çıkamamakta bunaltıyor...napalım kk da konuşup dertleşiyoruz işte yapacak bişi yoık allah sağlık versin...
iyiki burası var dimi rahatlıyor insan
7ay oldu evleneli hala bi arkadaşım bile yok çok yalnızım
10 dk engeline takıldım burdan yazim dedim..cevap yazamıyorum bekle biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?