yalnızım

ben evliyim ,çocuklarım var ailemden uzakta başka şehirde yaşıyorum arkadaş çevrem komşularım var ama yine de yanlız hissediyorum kendimi yine yanlız yine yanlız
bazen çok daralıyorum çevrem kalabalık ama herkes iyi gün dostu
eşim bile boğuluyorum

Kalabalık içinde yalnızlık çekenlerdensin benim etrafımda kimse yok ki arkadaşlık edebilecegim yani evlendiğimden bu yana hiç arkadaş edinmedim çevrem yok evden işe işte eve arada evde kalıyorum o da yalnız geçiriyorum...

Kalabalık içinde yalnızlık çekenlerdensin benim etrafımda kimse yok ki arkadaşlık edebilecegim yani evlendiğimden bu yana hiç arkadaş edinmedim çevrem yok evden işe işte eve arada evde kalıyorum o da yalnız geçiriyorum...

bence insanın çevresinde niteliksiz bir insan yığını olacağına onu anlayan tek kişi olması bile yeterli. eşlerinizle yalnızlığınızı paylaşamamanız çok kötü. ama üzülmeyin. mutlaka bir çıkış yolu vardır

e peki sıkılan arkadaslar ne yapıyorsunuz evde kalktım evi topladım yemek yaptım diyelim e sonra .... hani tek basınada gezilmiyoki bide sasırdıgım gittigi yerde bisürü kankaları anında edinenler cok sasırıyorum bizdemi bi anormallik varki bende sıkılma rekoru kırmak üzreyim aynı evde dolan dur öffff pöffff hayat cok sıkıcı

ben eşimle birlikte çalışıyorum ofiste ikimizden başka kimse yok evden işe işten eve yani evde kaldığımdada ev işleri böyle canım ee kolayda insanlara güvenmiyorum arkadaşım yok bu yüzden

Konu açsam herhalde tam da böyle bir konu açardım..
İstanbuldayım , ablam ve abim burada ama aramız çoooook soğuk.
Hiç arkadaşım görüştüğüm kimse yok, evdeyim hep ve bazen öyle yalnız hissediyorum ki kendimi depresif bir hal kaplıyor ruhumu. Eşimin de işleri çok yoğun...pffff. Anladınız siz ...

çevrende hiç arkadaş yok anlaşılan...peki kardeşlerinle aran neden soğuk üzüldüm

Eşim ablamlarda gece yatmamı istemiyordu , güzdüz istediğin kadar kal akşama kadar ama gece kalma diyordu ve sırf bu sebepten ablam eşime de bana da küstü. Şimdi şimdi biraz konuşuyoruz ama o da soğuk soğuk...

bu konuyu açalı epey bi zaman oldu ama durumumda bi değişiklik yok hala aynı arkadaşsız yalnızm

benim gibi kendini yanlız hisseden yakınında hiç arkadaşı olmayan birileri var mı aranızda. ailemden uzakta evliyim tek tesellim kadınlar kulubü..çok sıkılıyorum

bende varım aynıyız galba tekk başıma eşimden evimden sevdıklerımden uzaktayım

Merhaba bende 8 aylık evli ve her iki aileden de uzak ( çok uzak değil 15 günde bir görüşürüz )bir semtte oturduğumdan yalnızım..

Ama çalıştığım için sıkılmıyorum , iş arkadaşlarım da var..

Çalışmayı deneseniz ? İyi gelebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…