Çok çok uzun olmuş sonradan farkettim, kusura bakmayın kızlar çok doluyum.Kızlar kimsem yok,kendimi çok kötü hissediyorum.Ailem uzakta eşimin ailesi ile gorusmuyorum.Cünkü beni çok ezdiler zamanında bu yuzden bende artık gorusmuyorum,son kopma olayı da eşimin benden taraf olacağını düşünerek kac sene de bir tepki verdim ki malesef esim onlardan taraf oldu tartıştık.Esim van tokat attı onların yanında çok sinirlenmistim eşimin beni ezdirdigi için erkekligine laf ettim bu yuzden tokat attı sen nasıl e rkeksin ki beni ezdiriyorsun bunlara dedim.Kayinbaba olacak huysuzda üzerime yürüdü çok ağırıma gitti.Diğer elitlerim benim gibi değiller onlar disliler ama ikinci eşleri kayinlarimin bu yuzden kayinlarinda laf ettiklerinde haklı bulur eşlerini ama benim esim oyle degil sessiz beni de kendini de ezdirdi hep biz kac kez onlar yüzünden boşanma aşamasına geldik.Su anda onlarla g orusmuyorum.Kaynanam arıyor teline bakmıyorum esiminde aklı başına geldi ama iş işten geçti suan üç aylık hamileyim.Zor günler geçirdim düşük riski felan bakacak kimse yoktu esim annesine söylemiş güya babası duymuş oraya gidersen gelme bu eve demiş kayinbaba.Esimde annesine beni de unutun öyleyse demiş.Kb hem suçlu hem güçlü birde oyle demiş sinir oldum.Sarma istedi canim esim annesine söylemiş bende kızdım niye söyledin diye o da kb görmeden sarıp komsuma verip göndermiş bende Allah razi olsun demek için aradim ky dedi ki hemen sardim baban gelmeden görmeden dedi bende dedim bundan sonra benim için sıkıntıya girme biz hallederiz bir şekilde dedim aslında ky kurnazdir saf gibi görünür ama oyle değildir.aksine kayinbaba saftir ama huysuzdur ki bende onlara çok iyi gelinlik yaptim hem maddi hem manevi hep destek oldum ama nankörlük yaptılar hep.Şimdiden sonrada eşime diyorum ister sen bosan ama ben senin babanı görmem o da benim merhametli olduğumu bildiği için çocuk olunca duzelir diye düşünüyor.Ama yanılıyor ben kusluk nedir bilmem ama benim uzerime haksız yere yürüyen birini de ben değil ancak Allah affetsin derdim su ben bu durumda ne yapmalıyım ?Kaynanamla konuşuyorduk ta ki yakın ahbablarinin birinden sunu duyana kadar;esim beni ky ve kb için dövmüş mahallelerinde oyle söylüyormuş komşuları çok zoruma gitti bu insanlar yani ky ve kb bu duruma getirdiler onlar sevinirler oglanlari kendilerini tutarsa simdide seviniyorlardir bizim için oğlumuz sunu yaptı diye şimdi kaynanam arayıp duruyor teline bakmıyorum insanları kiramam bu durum çok zoruma gidiyor bu yuzden yüzlerini bile görmek istemiyorum ki bende boş bir insan degilim ins seneye okulumu bitirip ıngilizce öğretmeni olacağım.Esimle de tek sorunumuz hep ailesi oldu şimdi iyiyiz onlar olmayinca ama nereye kadar böyle devam edebilir ki bir bayram bur seyran olacak.Hadi diyelim ki ben affettim ama kb kendini hep birsey sanır geri çekecek bende saha çok uzulecegim.Kafam çok karışık h aketmedigim şeyler yaşadım hep bizi yönlendirmeye çalıştılar kopmak bir yerde iyi oldu ama bu sekilde olsun asla istemezdim.Cunku yipranan yine ben oldum.
O konuda haklısın canim tabiki seviniyorum ama üzülmek de şöyle bu insanlara yaptigimin karşılığı bu olmamaliydi ınan yemedim yedirdim desem yalan olmaz hiç saygisizlikta etmedim el tim azarladı onları o bile benim zoruma giderdi onlar seslenmek birde baştacı yaparlardı hala da oyle ama nedense beni böyle nankörlük yaparak bu hale koymaları çok zoruma gitti bak eltimin hicbirseyine karismazlar ama benim ilk çocuğum olacaginda kb benim adımı koyun dedi benim esimde zaten istiyordu koydu ben istemedim ama huysuz babasina çekmesin diye sonrada zaten malesef kuzum Vefa at etti ama dedigim gibi saygılı,vicdanlı ve merhametli olmak onlara iyi gelmedi.Eltim anaokulu öğretmeni paranin yuzu sicak geliyor birde dislidir karistirmaz hicbirseyine ama benim esimde bende seslenmedik si uc bu oldu hayirlisi tabi ama ben unu okuyorum seneye bitecek illaki cocuguma bakacak biri gerek o daSorunlu eş aileleriyle kopman öyle ya da böyle iyi olmuş,tadını çıkarsana üzülüyorsun bi de hamilesin.Bebişe yazık.Kendi işini kendin görebiliyorsundur.Kimseden yardım vs bekleme sarma şu bu diye.
Ben olsam göbek atardım üzülmek yerine.
davanın benim ilk cocugum degil baya oldu biz eğlenceli ve ben ipleri ama saygı aman Allah korkusu vs diye çok verdim ipleri ve bu sekilde olacağını hiç düşünmemiştim onların nankör olabileceği bu sekilde hiç aklıma gelmedi ki ben evlerinin alışverişine kadar yapardım yazık insanlar nankorse benim suçum ne ki?hamileliğin çok yeni olaylarda çok eski sanırım..neden hemen bebek düşündün..başta bu yanlış bence..hadi artık olan oldu hamilesin..artık düşünme onları..görüşmüyorsun şuan zaten rahatına bak..haa ilerde görüşmek zorunda kalırsan tavrın ve mesafen net olsun..
ğbBakin siz bilinclisiniz Allah teala rizasi icin iyi davranmissiniz burada bir kayip yokki ayni niyetle devam edin haksizlik yaptilarsa kendileri zararli cikarlar kisi bilir bilmez yapilan iyiligi buraya takilmayin ...
siz kus durmayin arada arayin hal hatir sorun kapatin bence eski mevuzlari acmadan ya da ziyarete gittiginizde/geldiklerinde sayginizi eksik etmeyin mesafeli olun birde laf getirene inanilmaz kulaginizla duymadiginiz seyler icin kale almayin kimsenin dediklerini...
benim bilinçli olmam yetmiyor ki iyi niyetim hep suitsimal edildi ve ben bu şeklilde alttan almaya devam edersem de böyle devam edecek bu yüzden hiç görüşmüyorum kaynanam birkaç kez geldi konuyu hiç açmadım ama imalı bir şekilde konuştu bir ara bende hamileligimde risk vardı sen buraya benim moralimi bozmaya mı geldin dedim eşime söyledim birdaha gelme deseydin dedi ben o şekilde birşey söylememem dedim kendin söylersin dedim ve şuan hiç görüşmüyorum aslında kafam rahat ama ben iyi niyetimin bu şekilde sonuçlanmasından muzdaribim üzüntüm bu ve Allahtan korkumuz var deyipte hiç alakaları olmamaları ayrımcılık yapmaları tak ettirdi bende artık çareyi görüşmemekte buldum en iyisi şuan bu sanırım bakalım hayırlısı artıkBakin siz bilinclisiniz Allah teala rizasi icin iyi davranmissiniz burada bir kayip yokki ayni niyetle devam edin haksizlik yaptilarsa kendileri zararli cikarlar kisi bilir bilmez yapilan iyiligi buraya takilmayin ...
siz kus durmayin arada arayin hal hatir sorun kapatin bence eski mevuzlari acmadan ya da ziyarete gittiginizde/geldiklerinde sayginizi eksik etmeyin mesafeli olun birde laf getirene inanilmaz kulaginizla duymadiginiz seyler icin kale almayin kimsenin dediklerini...
inanın hiçbiri umrumda degil çocugu da ne eşim için ne de bir başkası için istedim sadece ve sadece önce mevlam sonra kendi yanlızlıgım için istedim zaten egere bu şekilde devam ederse eşimde böyle şiddet uygulamaya devam ederse atamam çıkar çıkmaz ayrılırım arkamdan ögretmen oldu bıraktı desinler çok ta tın okulum elimi kolumu baglıyor bir yerdeSizi ezdiren herkesin icinde tokat atan bir adami baba olmakla,o aileyide anaane dede yapmakla odullendirmissiniz.keske biraz bekleseydiniz.ne denirki
Kendinizi çok fazla ezdirmişsiniz. Çok çok fazla ezdirmişsiniz. Eşiniz size tokat atıyor ve üstelik ailesinin yanında tokat atıyor. Bunu nasıl sindirebildiniz ya ? Bir de üzerine çocuk yapmışsınız böyle bir adama... Evlilik çatırdıyor, ailevi ilişkiler çatırdıyor, mutsuz ve yalnızsınız. Ben bu ortamda verilen çocuk yapma kararını fazlasıyla sağlıksız buldum. Hakkınızda hayırlısı olsun.Kızlar kimsem yok,kendimi çok kötü hissediyorum.Ailem uzakta eşimin ailesi ile gorusmuyorum.Cünkü beni çok ezdiler zamanında bu yuzden bende artık gorusmuyorum,son kopma olayı da eşimin benden taraf olacağını düşünerek kac sene de bir tepki verdim ki malesef esim onlardan taraf oldu tartıştık.Esim van tokat attı onların yanında çok sinirlenmistim eşimin beni ezdirdigi için erkekligine laf ettim bu yuzden tokat attı sen nasıl e rkeksin ki beni ezdiriyorsun bunlara dedim.Kayinbaba olacak huysuzda üzerime yürüdü çok ağırıma gitti.Diğer elitlerim benim gibi değiller onlar disliler ama ikinci eşleri kayinlarimin bu yuzden kayinlarinda laf ettiklerinde haklı bulur eşlerini ama benim esim oyle degil sessiz beni de kendini de ezdirdi hep biz kac kez onlar yüzünden boşanma aşamasına geldik.Su anda onlarla g orusmuyorum.Kaynanam arıyor teline bakmıyorum esiminde aklı başına geldi ama iş işten geçti suan üç aylık hamileyim.Zor günler geçirdim düşük riski felan bakacak kimse yoktu esim annesine söylemiş güya babası duymuş oraya gidersen gelme bu eve demiş kayinbaba.Esimde annesine beni de unutun öyleyse demiş.Kb hem suçlu hem güçlü birde oyle demiş sinir oldum.Sarma istedi canim esim annesine söylemiş bende kızdım niye söyledin diye o da kb görmeden sarıp komsuma verip göndermiş bende Allah razi olsun demek için aradim ky dedi ki hemen sardim baban gelmeden görmeden dedi bende dedim bundan sonra benim için sıkıntıya girme biz hallederiz bir şekilde dedim aslında ky kurnazdir saf gibi görünür ama oyle değildir.aksine kayinbaba saftir ama huysuzdur ki bende onlara çok iyi gelinlik yaptim hem maddi hem manevi hep destek oldum ama nankörlük yaptılar hep.Şimdiden sonrada eşime diyorum ister sen bosan ama ben senin babanı görmem o da benim merhametli olduğumu bildiği için çocuk olunca duzelir diye düşünüyor.Ama yanılıyor ben kusluk nedir bilmem ama benim uzerime haksız yere yürüyen birini de ben değil ancak Allah affetsin derdim su ben bu durumda ne yapmalıyım ?Kaynanamla konuşuyorduk ta ki yakın ahbablarinin birinden sunu duyana kadar;esim beni ky ve kb için dövmüş mahallelerinde oyle söylüyormuş komşuları çok zoruma gitti bu insanlar yani ky ve kb bu duruma getirdiler onlar sevinirler oglanlari kendilerini tutarsa simdide seviniyorlardir bizim için oğlumuz sunu yaptı diye şimdi kaynanam arayıp duruyor teline bakmıyorum insanları kiramam bu durum çok zoruma gidiyor bu yuzden yüzlerini bile görmek istemiyorum ki bende boş bir insan degilim ins seneye okulumu bitirip ıngilizce öğretmeni olacağım.Esimle de tek sorunumuz hep ailesi oldu şimdi iyiyiz onlar olmayinca ama nereye kadar böyle devam edebilir ki bir bayram bur seyran olacak.Hadi diyelim ki ben affettim ama kb kendini hep birsey sanır geri çekecek bende saha çok uzulecegim.Kafam çok karışık h aketmedigim şeyler yaşadım hep bizi yönlendirmeye çalıştılar kopmak bir yerde iyi oldu ama bu sekilde olsun asla istemezdim.Cunku yipranan yine ben oldum.
ben başta Allah korkusu 4 atanın hakkı bir dedim,sonra ailemden aldıgım terbiye buna müsade etmez dedim ama bir baktım ki bu insanlar bundan almıyorlar 7 yıl geçmiş hala iyi niyetimi suistimal ediyorlar tak etti bana aslında herşeyden herkesten önce eşimin pasivligi buna neden oldu belkide onlara gelince süt dökmüş kedi kaynana öyle alıştırmış oglanlarını iki kaynımında 2.hanımları eşime diyorum sende alırsın ikinciyi o zaman onu elüstünde tutarlar yok diyor ben seni bırakmak hem okuttum o kdara diyor beni ögretmen olunca bıracan mı diyor bende asla ben ögretmen oldugum için degil baştada söyledim diyorum eger başka sıkıntılar olursa ayrılacagımı ama bilemiyorum bu şekilde baskı psikolojik baskı yaparsa nasıl ayrılırım bilemiyorum inş düzelir ama zor çünkü bir çocuk ailede ne görürse onu yapar kb 74 yaşında hala kaynanama keskenir düşün artık ben eşime diyorum seni degil önce aileni tanısaydım asla evlenmezdim seninle diyorumNiye kendinizi bu kadar ezdirdiniz... ? :/
canım ben çocugu kendim için yapmak istedim ne eşim nede bir başkası umrumda degil ailesinin yüzünü de şeytan görsün onlar daha çok kadın boşatırlar benimse inş şurada 1 sene sonra atamam çıarsa umrumda olmaz bakalım hayırlısı inş.düzelir ama bilemiyorumKendinizi çok fazla ezdirmişsiniz. Çok çok fazla ezdirmişsiniz. Eşiniz size tokat atıyor ve üstelik ailesinin yanında tokat atıyor. Bunu nasıl sindirebildiniz ya ? Bir de üzerine çocuk yapmışsınız böyle bir adama... Evlilik çatırdıyor, ailevi ilişkiler çatırdıyor, mutsuz ve yalnızsınız. Ben bu ortamda verilen çocuk yapma kararını fazlasıyla sağlıksız buldum. Hakkınızda hayırlısı olsun.
ben başta Allah korkusu 4 atanın hakkı bir dedim,sonra ailemden aldıgım terbiye buna müsade etmez dedim ama bir baktım ki bu insanlar bundan almıyorlar 7 yıl geçmiş hala iyi niyetimi suistimal ediyorlar tak etti bana aslında herşeyden herkesten önce eşimin pasivligi buna neden oldu belkide onlara gelince süt dökmüş kedi kaynana öyle alıştırmış oglanlarını iki kaynımında 2.hanımları eşime diyorum sende alırsın ikinciyi o zaman onu elüstünde tutarlar yok diyor ben seni bırakmak hem okuttum o kdara diyor beni ögretmen olunca bıracan mı diyor bende asla ben ögretmen oldugum için degil baştada söyledim diyorum eger başka sıkıntılar olursa ayrılacagımı ama bilemiyorum bu şekilde baskı psikolojik baskı yaparsa nasıl ayrılırım bilemiyorum inş düzelir ama zor çünkü bir çocuk ailede ne görürse onu yapar kb 74 yaşında hala kaynanama keskenir düşün artık ben eşime diyorum seni degil önce aileni tanısaydım asla evlenmezdim seninle diyorum
Ben daha çok çocuğun büyüyeceği ortamı düşünerek bu yorumu yaptım. Bende eşiyle ve eşinin ailesiyle problemleri olan bir kadının kendisi için yaptığı çocuğum ve psikolojim yerle bir büyüdüm. İnşallah sorunlarınız düzelir, bebeğinizde güzel bir ortamda büyür. Durum bu şekilde devam ettikçe pek mümkün olmayacak belli ki çünkü.. Hayırlısı olsun.canım ben çocugu kendim için yapmak istedim ne eşim nede bir başkası umrumda degil ailesinin yüzünü de şeytan görsün onlar daha çok kadın boşatırlar benimse inş şurada 1 sene sonra atamam çıarsa umrumda olmaz bakalım hayırlısı inş.düzelir ama bilemiyorum
severek evlendik ben 32 eşim 36 yaşında ky ve kb yaptıgı en derin şeyler benim iyi niyetimi sessiz kalışımı hep suistimal edip beni ezmeleriydi bana bagırabiliyorlar ama diger eltilerime yapamazlardıSizin evliliğiniz çok zedelenmiş zaten.. Bu saatten sonra nasıl düzelir,nasıl unutulur yaşanılanlar bilemıyorum. Severek mi evlendiniz,eşiniz ve siz kaç yaşındasınız. Kvdenlerin size yaptıkları nelerdi ? Sizi en derinden etkilen olaylar ne
iki eltimde ikinci eşler zatenseverek evlendik ben 32 eşim 36 yaşında ky ve kb yaptıgı en derin şeyler benim iyi niyetimi sessiz kalışımı hep suistimal edip beni ezmeleriydi bana bagırabiliyorlar ama diger eltilerime yapamazlardı
Başta anlattım Ama ben eşimin benden taraf olacağını düşünerek kac yılda bir birsey için tepki verdim ve sonuç olarak umdugumu bulamadım kac yıl oldu,duzekmistir dedim ama yanildim onlardan taraf gibi oldu ben tepki verince kb bana kızdı diye ben tekrar tepki verdim ki normalde vermem guler geçerim büyük derim ama yaptıkları ayrımı gördükçe beni ezdiklerini farkettim.Esim onlardan taraf olunca bende tepkimi verdim sonrada olaylar bu hale geldi benim alttan almamı bekliyorlardı herzamanki gibi yutmami ama bu sefer olmadi.Esim bana vurmadı ise ben dedim ki sen nasıl erkeksin ki böyle ezdiriyorsun hatta o kadar sinirlenmisim ki erkek misin sen dedim o anda vurdu da kb uzerime yürüdü onu hiç affedemiyorum ona ne halt oluyor zaten o ortamı onlar o hale getirdiler affedemiyorum bu durumu eşimi de zor hazmettim onların yanında onlara daha cok koz verdi ben o gun kesin ve net bir şekilde boşanmaya kararlıydım esimde bunu yapabileceğimi bildiği için abimi çağırmış abim arayı yaptı birde aht ettim ailesi alışkın bosatmaya onları sevindirmeyecem diye zaten istekleri o onların iyiden almazlar inanki o olayda kb benim üzerime yürümesini gerektirecek birsey yoktu benim kb dengesizdir,ahlaksizdir ubunu esimde ailesi de bilir kabul eder ama ben ona oyle gelinlik yapmadım.bu yuzden bu n ankorlugu hazmedemiyirum.birde simdiye kadar ben hakli da olsamm hep büyüktür onlar diye gittim gönüllerini aldım ama bu durum başka eşimi bile zor affettim.Eşiniz kendini adam edememiş ki,Ailesine ses çıkartsın. Size tokat atmış,vurmuş size. Kbabanız üzerine yürümüş. Ona ses çıkartmamıs. Gelen vurmus giden vurmus . Sizin de suçunuz var. Dur demelydinz. Ne olursa olsun . Terbiyeli büyümüş olabnilirsiniz. Saygısızlık etmemiş olabilirsiniz büyüklerinize karşı. Ama kpederiniz kim oluyroda sizin üstünüze yürüyor. Eşiniz kim oluyorsa size tokat atabiliyor. Eşinizin tokat attı mevzu ve kpnizin üzerinize yürüdüğü mevzu neydi tam olarak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?