Yalnızlar, hayattan bezmişler, kendini bu dünyaya ait hissetmeyenler kulübü...

Mesela kafani dinliyorsun :) evin sürekli derli toplu olmak zorunda degil ... mal mal konusan birini cekmek zorunda kalmiyorsun mesela yada komik olmayan sakalara zorla hihihi yapmak zorunda kalmiyorsun yada derdini anlattiktan sonra onu sana kimse basina vuramiyor ondan sonracima sinsi sinsi kiskanan yoktur hayatinda burnunu heryere sokan yoktur :) haddini asan kimsecikler yoktur :) hesap soran yoktuurrrr :)) seninle sürekli bir sidik yarisina girmek isteyen yoktur :)) yemegini istedigin gibi yersin mesela istedigin yerde yersin kimseye danismadan :) orta yol bulma cabasida olmaz :) yanlizlik güzel aslinda :)
Haklısın galiba:KK64:

Bende burdayım elimi attığım yer kuruyo.Artık ole bi haldeyımkı acaba bendemı sorun var dıorum.

Bence biz neden yalnızız biliyor musunuz? Sahtelige tahammül edemedigimizden . Çoğu insan karşısındakinden kazık yese de susuyor, müsait bir zamanda o da kazık atıyor. Ben o insanı direkt hayatımdan çıkarıyorum . Böyle böyle yalnız kalınıyor işte :110:
Aynen böyleyım bende.Millet görüo hahaha hihihi yapıo.Ben şok oluorum.Hele birde bi şeyin yanlış oldugunu soyledıgımızde eşinden ayrıldın ya ıyı gelmedı diolar .Allahım bu ınsanlar .Sevıye cok onemlı.Sevıyelı iş yeri gercı dıplomalı esseklerde çok

Yapmayin Kizlar Daha Motive eden bir isim bulun grubunuza. Dürüst Insanlar cogunlukla yalnizdir Zaten. Kalabalikta bile yalnizdir. En Mutlu insan dediginiz insanin bile Kalbine dokunsaniz derdi yarasi vardir. Yarali Insanlar Daha Güzel Güler. Iz birakin bu hayatta. Guzel Izler. Dert bilen Insanlar Daha düsünceli Daha aktif olmali. Haydi bakimmm Insanlar dan biktinizmi sokakta hayvanlari besleyin her gun. Kapinizin önüne cicek ekin biseyler yapin. Ama iz birakin. Isyanlardan cikin Güzel Insanlar. :)

Yapmayin Kizlar Daha Motive eden bir isim bulun grubunuza. Dürüst Insanlar cogunlukla yalnizdir Zaten. Kalabalikta bile yalnizdir. En Mutlu insan dediginiz insanin bile Kalbine dokunsaniz derdi yarasi vardir. Yarali Insanlar Daha Güzel Güler. Iz birakin bu hayatta. Guzel Izler. Dert bilen Insanlar Daha düsünceli Daha aktif olmali. Haydi bakimmm Insanlar dan biktinizmi sokakta hayvanlari besleyin her gun. Kapinizin önüne cicek ekin biseyler yapin. Ama iz birakin. Isyanlardan cikin Güzel Insanlar. :)
Haklısınız birşeyler yapmak lazım ama nerden, nasıl başlamalı? Bir de keşke o enerjiyi bulabilsem :(

Arkadaş ben yalnızlığa alışmıştım zaten senelerdir derken pat hayatıma birileri giriyor(özel ya da arkadaş) daha önce tatmadığın bir sürü güzel şey yaşıyorsun, bu kez oldu bence diyorsun, sonra pat birden ipler kopuyor, hadii tepetaklaksın. İşte insana bu fena koyuyor ya. Geldi mi de genelde hep üstüste gelir. O sorunsuz yalnızlığını özlersin çünkü şimdi elinde bir sürü kırıklarla, hüsranlarla dolu kalbine acı veren bir yalnızlığın vardır. Ay....

Arkadaş ben yalnızlığa alışmıştım zaten senelerdir derken pat hayatıma birileri giriyor(özel ya da arkadaş) daha önce tatmadığın bir sürü güzel şey yaşıyorsun, bu kez oldu bence diyorsun, sonra pat birden ipler kopuyor, hadii tepetaklaksın. İşte insana bu fena koyuyor ya. Geldi mi de genelde hep üstüste gelir. O sorunsuz yalnızlığını özlersin çünkü şimdi elinde bir sürü kırıklarla, hüsranlarla dolu kalbine acı veren bir yalnızlığın vardır. Ay....
Baştan beri öyle olsa alışırsın da sonradan olunca kötü oluyor gerçekten.

Bence biz neden yalnızız biliyor musunuz? Sahtelige tahammül edemedigimizden . Çoğu insan karşısındakinden kazık yese de susuyor, müsait bir zamanda o da kazık atıyor. Ben o insanı direkt hayatımdan çıkarıyorum . Böyle böyle yalnız kalınıyor işte :110:

Yaşasın Hakikat...

Valla benden size tavsiye hiçbirşeyi takmayın kafaniza. Öyle şeyler yaşadım,gördüm ki bu hayatta tek beni yikan babamin vefati oldu. Üstelik boyun fıtığı,panik atak,boyunda eklem düzleşmesi,kas spazmi ve memede tümörler,kist ve lezyonlar çıktı. Belki dahada neler çıkar ama ben dersimi aldim. Artik takmiyorum bide benim takinti hastalığım var en ufak bir şeyi takinti haline getiriyorum sürekli düşünüyorum. Ama dediğim gibi ben çırpındıkça hayat daha da içine çekiyor artik ne olacaksa olsun modundaydim. Benim en kıymetlim de gitti artik hiçbirşey umrumda değil. Olan bana oldu herkes kendi keyfinde umurlarında bile değil. Onun için bu saatten sonra kimseye kafada yormam tinlamamda. Canima yazik.

Back
X