Yalnızlar Kulübü...

ben de uzun zamandır yalnızım başlarda ben de senin gibiydim ama artık öyle insanların benim hakkımda düşündükleri umrumda değil beni sadece Allah'ın bilmesi, anlaması yetiyor. ha arada üzülüyorum yakın bi arkadaşım olmadığı için ama dedim ya uzun zamandır yalnız olduğum için artık arkadaş edinemiyorum bünyem alışkın değil:) bence sen de düşünme bunları artık sen kendini biliyosun Allah da biliyor önemli olan da bu.

isteyerek evlendin değil mi, kabullenemediğin ne gibi davranışları var anlatsana? bu arada hangi bölümü istiyorsun?

hukuk istiyorum canım...hayatımda onca haksızlığa karsı direnmek için olsa gerek...eşime gelince evet herseyi bile bile evlendim..mecburdum mecbur bırakıldım...sonra sevdım onu..bana değer verişini..eşimin huylarına gelince bi ara uzunca konuşuruz..biliyorusun baktımki ben birazda onun yüzünden bukadar yalnızım...

bu arada kendimi ifade edemiyorum derken sorunumu ne güzel tespit etmişim onu anladım,çünkü başlığı açıp altına yazdığım şeyler de aslında sorunu anlatmıyor.şimdi akıl,mantık orda ne alaka?ki normalde sorun şuydu: bir konu hakkında görüş bildirmekten çekinmem, veya hiçbir konu hakkında yapılan tartışmaya katılmamam.ve burdan da sınıfımdaki insanlar için belli bir karakteri,belli bir meseleyle derdi olmayan koyun gibi yaşayıp giden bir insan olduğumu mu düşünecekler diyeydi telaşım.ama olabilecek en uzak kelimelerle anlatmışım.

ama zaten sen de dedin,kimsenin öyle bir derdi düşüncesi yoktur dedin.ve diğer arkadaşlar da umrumda olmaması düşüncesinde galiba hep.

hukuk.. hukukçu olmak insan kendi hayatında çaresizlikler ve haksızlıklar gördüğü zaman daha anlamlı oluyor galiba.çünkü yaşamış oluyorsun, çaresizliği,güçsüzlüğü, haksızlığı görmüş oluyorsun.Bu yüzden de daha iyi anlıyorsun,o insanın çaresizliğini gördükten sonra da ondan yana adalet sağlıyorsun çünkü biliyorsun mağduriyetin ne demek olduğunu.

işte hiçbir kötülük ,eziyet görüp çekmemiş zengin concon bebeleri hukuk okuyorlar bitirip onlar da hakim avukat oluyor, özel üniversitede milyarları döküp okuyan halden anlama yetisinden yoksun züppeler de(hepsini genellemiyorum,illaki adili vardır).adaletsizlik belki de hep bu niteliksiz, anlamayan dinlemeyen, veya kendi hayatında tecrübe etmemiş bir halt yaşamamış hukukçular yüzünden.

Bu arada şimdilerde seviyor olsan da neden evlenmeye mecbur bırakıldığını merak ettim doğrusu?

Son düzenleme:
şimdi zaman öyle bir zaman oldu ki herkes yanlız giderek yalnızlaşıoruz samimiyet kalmadı herkes birbirinden şüphelenir durumda kimse kimseye güvenemiyor

Bu arada şimdilerde seviyor olsan da neden evlenmeye mecbur bırakıldığını merak ettim doğrusu?

ah canım anlatırsam saatlerce zırlayıp durucam...o yüzden bu konuyu başka güne erteleyelim:))sen nasılsın neler yapyorsun..

O sınıfta tam olarak ne oldu da bu kadar çekiniyorsunuz?

işte ben de anlayamadım.sanırım bu ,malum hocanın biri pat diye bir soru sorduğunda bilemediğim veya kemküm ettiğim ve hocanın da benle alay eder gibi bir şeyler dediği bir olaydan kalmış olabilir.veya adam yerine konulmama,anlattıklarının dinlenmemesi çünkü kulaklarına saçma gelmesi de olabilir.

ah canım anlatırsam saatlerce zırlayıp durucam...o yüzden bu konuyu başka güne erteleyelim:))sen nasılsın neler yapyorsun..

çok klişe bir tabir olacak ama zırlamak ağlamak cidden iyi geliyor.o yüzden anlatmanın da iyi gelebileceğini düşünüyorum.ama bazen özel hayatın ortaya dökülmesi kişiyi rahatsız edebilir,bunu da gözönünde bulundurarak anlatmaman da haklı olabilir.

ben bu akşam pek iyi sayılmam.kendimi rezil ettim çünkü.insanların ölen kardeşleri için,adaletsizlik için isyan ettiği yerde yine saçma sapan bir olayın nesnesi oldum...bir rezil olmadığım onlar kalmıştı zaten..

Son düzenleme:
daha acık anlatırmısın ne yasadın ne oldu..

boşver geçti gitti.biliyor musun bir şeyi bu sene keşfettim.duygularını içinde bırakırsan işte o zaman psikopat olursun,o zaman psikologluk,depresyonluk,bilmem nelik olursun.eğer biri bizi sinirlendirdiğinde onunla orda kavga etsek,veya bizi çat diye kırdığında ona oracıkta tokat atsak,biri ruhumuzu çekiştirirdiğinde korkusuzca kavga yapacak cesaretimiz olsa işte biz sorunlu insanlar olmazdık.bizim sorunlarımızın,bunalımlarımızın sebebi bu korkaklık.çünkü insan doğası budur,çatışmadır,kavgadır.biz doğamıza aykırı yaşadığımız için,bu şekilde kibar yaşamak zorundaymışız gibi hissettiğimiz ve öyle yaşadığımız için sorunluyuz bunu anladım.

bence çoğu psikolojik problem bundan kaynaklanıyor.mesela bugün bir erkek bana "konuşmasından kazanıyor bak" dedi.yani başka bir şeyden,tipten vs kaybediyor demek istedi bunu derken aslında.o an onun yüzüne bir tokat indirseydim şimdi bu tokat benim içime vurmayacaktı,içimi acıtmayacaktı. olan bana oldu,tokat içimde patladı

sen konuşmandan kazanıyorsan yine iyi,ben konuştukça batıyorum

Fataldanger sen insanlığından kazanıyosun ve bu ne yazik ki ya doğuştan oluyor bir insanda ya da olmuyor.ben seninle yıllarca önce cok ciddi hakarete varan kavga etmiştim ve uzerınden zaman gecince cok bunalımda oldugum hayattan umudu kestiğim bir an senle helalleşmek istedim kırdığım için..ve sen kabul ettin hiçbişey olmamış gibi...işte bu insanlıktır ve keşke etrafta biraz fazla İNSAN görebilsek eminim dunya cok daha guzel biryer olurdu..o yuzden lutfen 3 gram sığ beyinli insanlara aldırma se. Terapiyle tum sorunlarını cozup 2 sene icinde bamnaska korkusuz bir insan olabilirsin ama onlara hicbir terapi insanlık kazandıramaz..

Ps/ nickimi hatırlıyosan yazmazsan sevinirim..

haklısın ..aslında bu duygu bende dahada ileri gidiyor..cok kızmam gerekn bir durumda sus pus duruyorum tepkı vericem korkuyorum nedenn çünkü dıslanmıcakmısım gibi hissediyorum aslında bırak herseyi dışlan birsey olmaz bırak sevmesinler bırak artık demekten kendime öğüt vermekten bıktım.bir süre sonra gene aynı haltı yiyorum...off off..

hatalarımdan ders almanda güzel birseydir...tebrik ederim..

burda biz bize olarak öyleyse güzel bir şey edindik tubicik.birbirimize söz verelim;ne olursa olsun, karşı taraftaki insan ne tepki verirse versin bizi üzdüğünde kırdığında ona bu duygularımızı belli edeceğiz,ya bize çarptığı sözlere karşılık iyi bir karşılık vererek, ya da nasıl bir tepki gerekiyorsa onu göstererek...çünkü bu şekilde biz takıntılar,hastalıklar,bunalımlar ediniyoruz. ben bu sene bunu öğrendim, insanlarla çok daha fazla sürtüşme yaşamaya başladım evet ama çok daha mutluyum nedense çünkü özüme aykırı yaşamıyorum...

Teşekkür ederim...

Son düzenleme:

nede güzel demişsin özüme aykırı yasamıyorum..bende söz veriyorum umarım korkularıma kapılmam...kapıldığım an keşke bir alarmım olsada sinyal verse gerçi içimdekiler yeterince sinyal veriyor ama genede yenık düşüyor korkuya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…