- Konu Sahibi fataldanger
-
isteyerek evlendin değil mi, kabullenemediğin ne gibi davranışları var anlatsana? bu arada hangi bölümü istiyorsun?
Arkadaşım , bu ülkede ciddi bir iletişim sorunu var. Sence insanların diyalog ve iletişim sorunu olmasa sanal ortamda işi ne ? Herkes birbirinden akıl yardım istiyor ? Kimsenin eşi dostu büyüğü yokmu ? tanımadığı insanlar medet umuyor ? Demekki sorun sende değil . Çirkinim meselesinde , Zaman zaman insan kendini iyi hissetmez ,ben çirkinim deyince, çevresinde yok canım fıstık gibi kızsın diyecek kara bulutlara hüf diyen dağıtan sırtımızı sıvazlayıp bize takılma yürüüü diyebilen insanlar görmek istediğimizdendir . bence akıllı mantıklı bir kızsın . Ama Biraz obsesif (; son olarak ' sana diyorum kızım sen anla gelinim ' gibi ima ile iletişimi teşfik eden bir toplumda , ne zaman kaynana gelinle sorununu oturup yüzyüze anlaşarak çözdü. O zaman hepimiz huzura kavucağız . Kimsenin sana açıkça söylemediği şeylere mana yükleme derim . İşin içinden çıkamazsın .
hukuk istiyorum canım...hayatımda onca haksızlığa karsı direnmek için olsa gerek...eşime gelince evet herseyi bile bile evlendim..mecburdum mecbur bırakıldım...sonra sevdım onu..bana değer verişini..eşimin huylarına gelince bi ara uzunca konuşuruz..biliyorusun baktımki ben birazda onun yüzünden bukadar yalnızım...
Bu arada şimdilerde seviyor olsan da neden evlenmeye mecbur bırakıldığını merak ettim doğrusu?
O sınıfta tam olarak ne oldu da bu kadar çekiniyorsunuz?
ah canım anlatırsam saatlerce zırlayıp durucam...o yüzden bu konuyu başka güne erteleyelim:))sen nasılsın neler yapyorsun..
daha acık anlatırmısın ne yasadın ne oldu..
boşver geçti gitti.biliyor musun bir şeyi bu sene keşfettim.duygularını içinde bırakırsan işte o zaman psikopat olursun,o zaman psikologluk,depresyonluk,bilmem nelik olursun.eğer biri bizi sinirlendirdiğinde onunla orda kavga etsek,veya bizi çat diye kırdığında ona oracıkta tokat atsak,biri ruhumuzu çekiştirirdiğinde korkusuzca kavga yapacak cesaretimiz olsa işte biz sorunlu insanlar olmazdık.bizim sorunlarımızın,bunalımlarımızın sebebi bu korkaklık.çünkü insan doğası budur,çatışmadır,kavgadır.biz doğamıza aykırı yaşadığımız için,bu şekilde kibar yaşamak zorundaymışız gibi hissettiğimiz ve öyle yaşadığımız için sorunluyuz bunu anladım.
bence çoğu psikolojik problem bundan kaynaklanıyor.mesela bugün bir erkek bana "konuşmasından kazanıyor bak" dedi.yani başka bir şeyden,tipten vs kaybediyor demek istedi bunu derken aslında.o an onun yüzüne bir tokat indirseydim şimdi bu tokat benim içime vurmayacaktı,içimi acıtmayacaktı. olan bana oldu,tokat içimde patladı
sen konuşmandan kazanıyorsan yine iyi,ben konuştukça batıyorum
boşver geçti gitti.biliyor musun bir şeyi bu sene keşfettim.duygularını içinde bırakırsan işte o zaman psikopat olursun,o zaman psikologluk,depresyonluk,bilmem nelik olursun.eğer biri bizi sinirlendirdiğinde onunla orda kavga etsek,veya bizi çat diye kırdığında ona oracıkta tokat atsak,biri ruhumuzu çekiştirirdiğinde korkusuzca kavga yapacak cesaretimiz olsa işte biz sorunlu insanlar olmazdık.bizim sorunlarımızın,bunalımlarımızın sebebi bu korkaklık.çünkü insan doğası budur,çatışmadır,kavgadır.biz doğamıza aykırı yaşadığımız için,bu şekilde kibar yaşamak zorundaymışız gibi hissettiğimiz ve öyle yaşadığımız için sorunluyuz bunu anladım.
bence çoğu psikolojik problem bundan kaynaklanıyor.mesela bugün bir erkek bana "konuşmasından kazanıyor bak" dedi.yani başka bir şeyden,tipten vs kaybediyor demek istedi bunu derken aslında.o an onun yüzüne bir tokat indirseydim şimdi bu tokat benim içime vurmayacaktı,içimi acıtmayacaktı. olan bana oldu,tokat içimde patladı
Fataldanger sen insanlığından kazanıyosun ve bu ne yazik ki ya doğuştan oluyor bir insanda ya da olmuyor.ben seninle yıllarca önce cok ciddi hakarete varan kavga etmiştim ve uzerınden zaman gecince cok bunalımda oldugum hayattan umudu kestiğim bir an senle helalleşmek istedim kırdığım için..ve sen kabul ettin hiçbişey olmamış gibi...işte bu insanlıktır ve keşke etrafta biraz fazla İNSAN görebilsek eminim dunya cok daha guzel biryer olurdu..o yuzden lutfen 3 gram sığ beyinli insanlara aldırma se. Terapiyle tum sorunlarını cozup 2 sene icinde bamnaska korkusuz bir insan olabilirsin ama onlara hicbir terapi insanlık kazandıramaz..
Ps/ nickimi hatırlıyosan yazmazsan sevinirim..
haklısın ..aslında bu duygu bende dahada ileri gidiyor..cok kızmam gerekn bir durumda sus pus duruyorum tepkı vericem korkuyorum nedenn çünkü dıslanmıcakmısım gibi hissediyorum aslında bırak herseyi dışlan birsey olmaz bırak sevmesinler bırak artık demekten kendime öğüt vermekten bıktım.bir süre sonra gene aynı haltı yiyorum...off off..
hatalarımdan ders almanda güzel birseydir...tebrik ederim..
Fataldanger sen insanlığından kazanıyosun ve bu ne yazik ki ya doğuştan oluyor bir insanda ya da olmuyor.ben seninle yıllarca önce cok ciddi hakarete varan kavga etmiştim ve uzerınden zaman gecince cok bunalımda oldugum hayattan umudu kestiğim bir an senle helalleşmek istedim kırdığım için..ve sen kabul ettin hiçbişey olmamış gibi...işte bu insanlıktır ve keşke etrafta biraz fazla İNSAN görebilsek eminim dunya cok daha guzel biryer olurdu..o yuzden lutfen 3 gram sığ beyinli insanlara aldırma se. Terapiyle tum sorunlarını cozup 2 sene icinde bamnaska korkusuz bir insan olabilirsin ama onlara hicbir terapi insanlık kazandıramaz..
Ps/ nickimi hatırlıyosan yazmazsan sevinirim..
burda biz bize olarak öyleyse güzel bir şey edindik tubicik.birbirimize söz verelim;ne olursa olsun, karşı taraftaki insan ne tepki verirse versin bizi üzdüğünde kırdığında ona bu duygularımızı belli edeceğiz,ya bize çarptığı sözlere karşılık iyi bir karşılık vererek, ya da nasıl bir tepki gerekiyorsa onu göstererek...çünkü bu şekilde biz takıntılar,hastalıklar,bunalımlar ediniyoruz. ben bu sene bunu öğrendim, insanlarla çok daha fazla sürtüşme yaşamaya başladım evet ama çok daha mutluyum nedense çünkü özüme aykırı yaşamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?