Yalnızlar

Kalben_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
82
19
88
29
Bugün okulum yok bütün gün yurttayım yurtta olan arkadaşlarımın da okulu var ve ben bütün gün yurtta tek başına ne yapıcam diyip duruyorum kendimi insanlara muhtaç hissediyorum yanlız kalmaktan çok korkuyorum sanki yalnız kalırsam hersey çok kötü olucak gibi hissediyorum ve bunun için ne yapıcam bilmiyorum

Bugün okulum yok bütün gün yurttayım yurtta olan arkadaşlarımın da okulu var ve ben bütün gün yurtta tek başına ne yapıcam diyip duruyorum kendimi insanlara muhtaç hissediyorum yanlız kalmaktan çok korkuyorum sanki yalnız kalırsam hersey çok kötü olucak gibi hissediyorum ve bunun için ne yapıcam bilmiyorum
yapacagın hıc bırsey yokmu gercekten ? sevdıgın bırseyı yap

konuların hep böyle baktım da.
tam olarak korktuğun nedir yalnız kalınca?

Uyku uyuyamiyorum hep kafamda saçma sapan düşünceler var şey diye düşünüyorum bugün uyudum ee yarın yarın da yalnız kalırsam ne yapcam seneye bazı arkadaşlarım gidiyor mesela onlar gidince ben tek başına ne yapcam vs insanlara bağlıyım suan

Yalnızlıktan korkuyorum yalnız kalınca ağlamak istiyorum uyku uyuyamiyorum yalnızlık beni korkutan

alınma da çocuk musun sen? ne olabilir yalnız kalınca ayrıca kendi kendine yetemiyor musun? koskoca yurttasın koridora çıkıp bağırsan kaç kişi kapıyı açıp dışarı çıkar. yapılacak zibilyon tane şey buluyordum ben yurtta okulum yokken. odada kimse yokken de daha mutluydum, yalnızlığı seviyorum. ders çalış, kitap oku dizi izle, çık yürüyüş yap, gez. bu yaşlar en güzel yaşlar bunalım takılıp kendine eziyet etme.

Bu yalnızlık korkun nasıl anlamadım. 1 odada yalnız kalmak mı? Yoksa insanlarla iletişimsizlik mi? Karanlık korkusu gibi anlık şeyler mi?

Yalnızken mutsuzum aklımda hep bişiler düşünceler ama birileri yanımda olunca hersey güzel eğlenceli

Yalnızken mutsuzum aklımda hep bişiler düşünceler ama birileri yanımda olunca hersey güzel eğlenceli
sana daha önce de yazıldı sanırım.
sen bir psikiyatriste gitmeyi düşünmedin mi hiç?
burada yazılanların hiç bir faydaası yok sana

Kitap oku, ders calis gecer zaman bir de sevdigim bir soz vardir 'insan kendini severse baskasina ihtiyac duymaz' der kendini sev

yalnızlığı sevmeyen yalnızlıktan korkan insanları hiç anlamıyorum. 1 ay evden hiç çıkmadan tek başıma çok rahat yaşarım hiç de sıkılmam. kitap oku mesela, daha önce hiç kitap okudun mı? ne bileyim yaşadığın alanı güzelleştirmek için bir şeyler yap, temizlik yap. gir mutfaga yemekler yap farklı, yurtta belki mutfak yoktur ama başka şeylerle de uğraşabilirsin. insan tek başına yapacak bir şey nasıl bulamaz hayret ediyorum.

Back
X