Yalnızlığa çare bulamamak

limonluekler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
357
156
33
27
Artık bu yalnızlıktan gına geldi😭 Hiç arkadaşım yok,çocukluğumdan beri kimse oyunlarına almaz,arkadaş olmazdı benimle. Bende çok çekingen bir insanım zaten. Çevrem çok geniş ama gerçek arkadaşım yok diyen insanlardan değilim cidden arkadaşım yok. Konuşacak kimsem yok,gezelim diyebileceğim kimsem yok. Arkadaşlarım olsun,sevgilim olsun istiyorum ama olmuyor

Kaç yaşındasınız? Gerçekten hiç ama hiç bi arkadasinizin olmaması pek de iyi biseu değil aslında . Kendinizi aşmaniz lazım.psikologdan yardim alabilirsiniz.Yanlız hissetmeniz sizi depresyona sokabilir

okul ? akraba kuzen v.s komşu iş ?
Önlisans mezunuyum çalışıyorum. Kuzenlerimle de aramız iyi değil maalesef. Bir tanesiyle biraz yakınız ama o da maddi durumu benden iyi olduğu için bana üstten bakar. O kadar yalnızım ki beni ezen insanlarla arkadaşlık etmek zorunda kalıyorum 😒

Corona nedeniyle kapalılar ama açılınca şöyle hobi kurslarına falan gidin yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın; bu süreçte kendinizi değerlendirin ilişki kurmak için adım atan taraf olun, deneyin.

Maalesef benim de öyle tek bir tane arkadaşım bile yok telefonuma bir mesaj bile gelmez nasılsın diye çok mutsuzum bu şehirde kimsem yok evlendim 6 yıldır yapayalnızım

Corona nedeniyle kapalılar ama açılınca şöyle hobi kurslarına falan gidin yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın; bu süreçte kendinizi değerlendirin ilişki kurmak için adım atan taraf olun, deneyin.
Korkudan hiçbir şey yapamıyorum. Okullarda da,iş yerimde de benimle arkadaş olmak isteyen kimse olmadı. Muhtemelen gittiğim yerlerde aynı olacak😒

Artık bu yalnızlıktan gına geldi😭 Hiç arkadaşım yok,çocukluğumdan beri kimse oyunlarına almaz,arkadaş olmazdı benimle. Bende çok çekingen bir insanım zaten. Çevrem çok geniş ama gerçek arkadaşım yok diyen insanlardan değilim cidden arkadaşım yok. Konuşacak kimsem yok,gezelim diyebileceğim kimsem yok. Arkadaşlarım olsun,sevgilim olsun istiyorum ama olmuyor
Cevren genısse arkadasında olur .

Tam benim durumum 😔 Eşiniz varmış en azından umarım onunla çok mutlusunuzdur🙏🏻🤲 Ama arkadaşlık da çok çok önemli
Ojun yüzünden bu haldeyim zaten resmen eve kapandım kendi de konuşmaz sabah gidip akşam gelen adamın maalesef pek faydası olmuyor kız kıza oturup kahve içecek alışveriş yapacak birine öyle ihtiyacım var ki kimsem yok diye ağlıyorum hep inanır mısınız internetten kız arkadaş bulmayı bile düşündüm durumum o kadar vahim :( takipteyim belki bende çözüm bulurum derdimiz hemen hemen aynıymış

Maalesef benim de öyle tek bir tane arkadaşım bile yok telefonuma bir mesaj bile gelmez nasılsın diye çok mutsuzum bu şehirde kimsem yok evlendim 6 yıldır yapayalnızım
Tam benim durumum 😔 Eşiniz varmış en azından umarım onunla çok mutlusunuzdur🙏🏻🤲 Ama arkadaşlık da çok
Cevren genısse arkadasında olur .
Çevrem geniş değil. Bazı insanlar öyle söyler ya çevrem geniş ama aslında kimsem yok diye. Benimki o durum değil demek istedim

Ojun yüzünden bu haldeyim zaten resmen eve kapandım kendi de konuşmaz sabah gidip akşam gelen adamın maalesef pek faydası olmuyor kız kıza oturup kahve içecek alışveriş yapacak birine öyle ihtiyacım var ki kimsem yok diye ağlıyorum hep inanır mısınız internetten kız arkadaş bulmayı bile düşündüm durumum o kadar vahim :KK43: takipteyim belki bende çözüm bulurum derdimiz hemen hemen aynıymış
Kesinlikle durumumuz aynı😔 Çok üzüldüm size de. Bir çözüm buluruz umarım

Burada arkadassızlıktan şikayet edenler birbirleriyle arkadaş olsunlar bence :) belki aynı şehirden biri bile çıkabilir.

Liseden, üniden kalma da mı kimse kalmadı anlamadım yani okulda hep tek başınıza mı otururdunuz bir yemek yiyecek demi kimse olmadı?
Eğer öyleyse ciddi üzülürüm bak.

Back
X