Çok çelişkili olacak ama aslında değilim mesela birileriyle ilk tanıştığımda ya da yeni ortama girdiğimde çok konuşkan, enerjik, atılgan birisiyim ama bu buluşma olayı sürekli hale gelince sessiz, sakin birisine dönüşüyorum, anlatacak bir şeyim kalmıyor ya da bilmiyorum insanların beni tanımalarına izin vermeyi çok sevmiyorum, kaçıyorum o ortamdancok tatlisiniz. Konuşmayi mi sevmiyorsunuz? Sessiz sakin biri misinizdir?
Normalde ben de kendi durumumdan memnunumdur. Okulda çok hareketiyim herkes beni çok neşeli yerinde duramayan enerji deposu sanır. Saat yedide dersimiz başlardı herkes bana hayran kalır ama gelin görün ki eve gelince yerimden kalkamam üşengecim ev islerini bile zorla yaparım.. çok yakın arkadaşım vardır kardeşim gibi ama zaman gelince onla olmak bile sıkıyor.. insanlar sıkıcı geliyor çok uzun süre birisi ile olamıyorum eşim bir kaç gün ise gitmemisti kışin onu çok seviyorum ama biraz git öyle gel demisligim vardır. Ama bir gün onu görmesem de ölürüm gibi.. ve evet alışveriş bir kabusssss.. Bir tatlı almak için bile saatlerce düşünebilirim.. insanlar nasıl hmen karar veriyor ya pişman olmaktan korkmuyorlar mi diye duusnup duruyorum:/Bence sorun değil :) Gerçekten zor hele o sıkılgan hallerimiz aşırı kararsız olmamız. Diğer insanların bunu kolay kolay anlaması vs. Ama bence biz böyle çok güzeliz :) çok eğlenceliyiz ele avuca sığamıyoruz :)
olabilir, belki. senelerdir dilimde tüy bitti tatile gidelim, kamp yapalım, yeni yerler görelim diye. izin alamadı ya da canları istemedi bilemiyorum. sırt çantasıyla avrupa'yı gezmek istiyorum dedim diye "ne bu sırt çantası merakı" tepkisini almıştım mesela. belki bakış açılarımız farklıdır arkadaşlarımla ama anlaşıyoruz işteSadece cafede oturmak sıkar insani zaten. Belki de degisik aktiviteler ariyorsun ve arkadaslarin bunu karsilamiyor.
olabilir, belki. senelerdir dilimde tüy bitti tatile gidelim, kamp yapalım, yeni yerler görelim diye. izin alamadı ya da canları istemedi bilemiyorum. sırt çantasıyla avrupa'yı gezmek istiyorum dedim diye "ne bu sırt çantası merakı" tepkisini almıştım mesela. belki bakış açılarımız farklıdır arkadaşlarımla ama anlaşıyoruz işte
Normalde ben de kendi durumumdan memnunumdur. Okulda çok hareketiyim herkes beni çok neşeli yerinde duramayan enerji deposu sanır. Saat yedide dersimiz başlardı herkes bana hayran kalır ama gelin görün ki eve gelince yerimden kalkamam üşengecim ev islerini bile zorla yaparım.. çok yakın arkadaşım vardır kardeşim gibi ama zaman gelince onla olmak bile sıkıyor.. insanlar sıkıcı geliyor çok uzun süre birisi ile olamıyorum eşim bir kaç gün ise gitmemisti kışin onu çok seviyorum ama biraz git öyle gel demisligim vardır. Ama bir gün onu görmesem de ölürüm gibi.. ve evet alışveriş bir kabusssss.. Bir tatlı almak için bile saatlerce düşünebilirim.. insanlar nasıl hmen karar veriyor ya pişman olmaktan korkmuyorlar mi diye duusnup duruyorum:/
ben ikizler değilim ama yine bir o kadar dengesiz olan balığımAynen bir tatlı için küçük bir eşya için bile bende karar vermekte zorlanıyorum. Aklıma bir sürü ihtimal geliyor :) kendimi durduramıyorum. Sıkılganlıkta aynı şekilde. Çok fazla aynı kişilerle yan yana kalamıyorum. Bu onları sevmediğimden değil, elimde olan bir şeyde değil. Ben daha evli değilim ama şimdiden düşünüyorum arada bi kendim hava almak için giderim bi yerlere diye :)
Benim ruh halimde çabuk değişebiliyor. Bi bakarsınız çok neşeliyim çok hayat doluyum sonra bi bakarsınız sessiz sakin durgun biri olabiliyorum.
Gerçekten karmaşığız. Burcumuz adının hakkını veriyor adı üstünde ikizler :)
Dediğim gibi ama ne kadar zor olursa olsun bence mükemmel bu
Bende ikizler burcuyum bende böyleyimBenim ikizler arkadaşın sorunlarının hepsine sahibim ve o bunları sorun olarak konu açana dek sorun gibi görmemiştim
bilmiyorum, aslında hepsi çok iyi, benden çok beni düşünen insanlar ama hayata bakış açılarımız, gelecek planlarımız uymuyor bir türlü. Kurslara da gittim çevre edinmek için ama bende bir sorun var demek kiDogru arkadaslari bulamadigindan bu sıkılganlik...
keşkeBen daha genc iken arkadas olacaktik ki.
Benim sorunum da bu. Cafede oturmak da bir yere kadar.
Hoşgeldin benben ikizler değilim ama yine bir o kadar dengesiz olan balığım
başka bir konudan hatırlıyorum seni Seridina. Sevdiceğinin burcu da boğaydı değil mi? Onlar düşünsün artık duygu geçilerimizi, başka işleri mi varHoşgeldin benBir balık burcu olarak ( yükselenim de ikizler) duygular arası geçişlerime ben bile yetişemiyorum ve evet yalnızlığı seviyorum. Aynı sıkılganlık bende de var. Çözümünü bulursam yazarım.
Ay bende aynıyım desemBenim ikizler arkadaşın sorunlarının hepsine sahibim ve o bunları sorun olarak konu açana dek sorun gibi görmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?