yalnızlığım...

morecalm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
319
78
28
Ankara
selam arkadaşlar, 21 yaşında bir genç kızım,üniversite öğrencisiyim. sorunum aslında başkalarına göre küçük, bana göreyse oldukça can sıkıcı. yalnızlıktan ölüyorum arkadaşlar. bu vakte kadarki tek beraberliğim 1 ay bile sürmeyen uzak mesafe ilişkim oldu, onda da terkedildim deli gibi aşık olduğum erkek beni sevemedi. hala onu düşünüyorum. daha önce de karşılıksız olarak birini sevdim, sevgilisi vardı o da olmadı. yani hep bi şekilde acı çeken taraf ben oldum. ha düşünüyorum çirkin bir kız değilim sokağa çıktığımda erkeklerin ilgisini çekiyorum, devamlı tanışmak isteyenler çıkma teklifi edenler oluyor. ama ben onları sevemedikten sonra ne yazık ki bi önemi olmuyor.sorun karakterimde mi diyorum ama arkadaşlarım bana melek gibi bi insan olduğumu söyler hep, hani kavgalı olduğum çok insan yoktur. etrafında sevilen bi sürü arkadaşı olan bi insanım. öyleyse neden yalnızlığa mahkum edildim böyle anlamıyorum. etrafımdakilerin mutluluğunu paylaşıyorum el ele gezen birbirine sarılan öpüşen gece olduğunda birbirini özleyip mesajlaşan sevgilileri görünce seviniyorum onlar adına. ama gece olunca öyle bi hüzün çöküyor ki. neden diyorum allahım, benim de böylesine güzel duygular yaşamaya hakkım yok mu. mesela onu çok sevdim gitti, daha doğru düzgün sarılamadan gitti. bu hep böyle mi sürecek dersiniz? yalnız kalma ihtimalim beni her geçen gün hayattan soğutuyor.

Canım dert ettiğin erkek arkadaşın olmaması mı? Anladıgım kadarıyla arkadaş çevren var üni okuyorsun. Yalnızlıga mahkum olduğunu düşünüp üzülme derim doğru insan senin de karşına çıkar Allahım seninde yüzünü güldürür elbet.

Az çok benziyoruz bende senin gibiyim inşallah bizimde olur mutlu ilişkimiz sonu kötü değil iyi biten.mesela banada çok teklif eden oldu ama benim sevdiğim hoşlandığım hiçbir erkek sevip teklif etmedi bana,çok yakışıklı olmamalarına rağmen hatta tipsiz diyenler oluyordu onlara ama beni sevmedi hiç benim sevdiklerim bende senden 1yaş küçüğüm üniversitedeyim çok mutlu çiftler oluyor içim gidiyor keşke benimde olsa diye...

işin kötüsü benim unutamadığım birisi de var aslında çıktık sayılmaz konuşuyorduk sadece uzaktaydık ama seviyordum onu hala da seviyorum. sanırım bu böyle devam edecek çünkü bu yaşıma kadar böyle oldu beni sevenleri ben sevemedim benim sevdiklerim de beni sevmedi hep mutsuz etti.

teşekkür ederim, inşallah. yani öyle umuyorum.

henuz 21 yaşındasın neyın yalnızlığı bu cnm. benımde hayatımda kımse olmamıştı. ilk doğru duzgun ılışkım 23 yaşında oldu. ondan bır kazık yıyınce tekmeyı bastım ve tam 3 sene hayatıma kımseyı almadım. 27 yaşıma gırerken yapayalnızdım kı şimdiki eşimle tanıştım. ıyıkıde hayatıma fazla ınsan gırmemış ..doğrusu bu çunku.
henuz çok kuçuksun hayal kırıklığı yaşayabılırsın, gecmıştekı bırını unutamayabılırsın herşeye hazırlıklı ol ama şu zaman yokmu şu zaman nelere kadir....elbet gunun bırınde sende mutluluğu yakalayacaksın. bılıyorum ınsan aşık olmazsa hayatına sevdığı bırı olmazsa yalnız hısseder kendını ama dediğim gıbı senın onunde daha cok seneler var.hakkında hayırlısını olsun ınş.

çok teşekkürler,inşallah

Onunde daha cok seneler var kuzum benim, hem de cok sanslisin cunku universite ortamindasin

Yeni ortamlara gir, ogrenci kluplerine git, yeni insanlarla tanis.......mutlaka begendigin biri cikar. Hic karamsarliga kapilma, yasin daha coooooook genc. Hayatin tadini cikar, arkadaslarinla gez toz, eglen. Bence universite yillari hayatin en guzel zamanlari, kendini bos yere uzup bu yillari kacirma.

Ben de senin gibi zor seven, zor begenen biriyim. o yuzden seni ve korkunu anliyorum. Lakin ben 26yim, panik yapacak yasta degilsin, benim yasima gelince panik yaparsin kardesim

Son düzenleme:

konu sahibi 21, sen 26 yaşındasınız, siz durun bir hele, ben de bekarım ve 28 yaşındayım, benden büyük varsa da beri gelsin, saygı duyarım.

konu sahibi 21, sen 26 yaşındasınız, siz durun bir hele, ben de bekarım ve 28 yaşındayım, benden büyük varsa da beri gelsin, saygı duyarım.

Ahahhaha, dagilin laynnnn der gibi olmus Topigi ustadimiza birakiyor ve kaciyorum

bende senin gibiydim... eşim ile ilişkimiz başlayana kadar.. hatta benim karşılıklı adı konarak devam eden bir ilişkm bile yoktu.. hep kendimde aradım suçu... ama sonra bir şekilde oldu işte canını sıkma bu yüzden... belki bu senin için hayırlı olandır... sürekli dert yandığın, uğraşıp durduğun üzüldüğün bir ilişki yaşamaktansa inan bana seninkisi krallık... hiiiiiç dert etme er yada geç karanlıklar aydınlığa çıkar... her gecenin bir sabahı var unutma....

ben kendimden ümidi kesmişim. yarın kandilmiş dua edelim, tüm bekarlar adına da:)
Aslı, konuya bodoslama daldım. Ne olduğunu da bilmiyorum konunun ama bu şekilde konuşma. Kızdırma beni, üzme de aynı zamanda...
Sen akıllı mantıklı iyi bir insansın. İnşallah Rabbim gönlüne göre verecek.
Sen de inan buna lütfen!!!

ve sana gönderdiğim maile bak lütfen!!!

30 yaşındayım. Ekim'de 31 inşallah!
10 senedir yalnızım. Öncesinde 19 - 21 yaşları arasında 1,5 sene benim hayatımı şu anda bile etkileyen(düşünme boyutunda, erkeklere güvenememek boyutunda) bir ilişkim olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…