Canım dert ettiğin erkek arkadaşın olmaması mı? Anladıgım kadarıyla arkadaş çevren var üni okuyorsun. Yalnızlıga mahkum olduğunu düşünüp üzülme derim doğru insan senin de karşına çıkar Allahım seninde yüzünü güldürür elbet.
henuz 21 yaşındasın neyın yalnızlığı bu cnm. benımde hayatımda kımse olmamıştı. ilk doğru duzgun ılışkım 23 yaşında oldu. ondan bır kazık yıyınce tekmeyı bastım ve tam 3 sene hayatıma kımseyı almadım. 27 yaşıma gırerken yapayalnızdım kı şimdiki eşimle tanıştım. ıyıkıde hayatıma fazla ınsan gırmemış ..doğrusu bu çunku.
henuz çok kuçuksun hayal kırıklığı yaşayabılırsın, gecmıştekı bırını unutamayabılırsın herşeye hazırlıklı ol ama şu zaman yokmu şu zaman nelere kadir....elbet gunun bırınde sende mutluluğu yakalayacaksın. bılıyorum ınsan aşık olmazsa hayatına sevdığı bırı olmazsa yalnız hısseder kendını ama dediğim gıbı senın onunde daha cok seneler var.hakkında hayırlısını olsun ınş.
Onunde daha cok seneler var kuzum benim, hem de cok sanslisin cunku universite oratamindasin
Yeni ortamlara gir, ogrenci kluplerine git, yeni insanlarla tanis.......mutlaka begendigin biri cikar. Hic karamsarliga kapilma, yasin daha coooooook genc.
Ben de senin gibi zor seven, zor begenen biriyim.o yuzden seni ve korkunu anliyorum. Lakin ben 26yim, panik yapacak yasta degilsin, benim yasima gelince panik yaparsin kardesim
konu sahibi 21, sen 26 yaşındasınız, siz durun bir hele, ben de bekarım ve 28 yaşındayım, benden büyük varsa da beri gelsin, saygı duyarım.
Ahahhaha, dagilin laynnnn der gibi olmusTopigi ustadimiza birakiyor ve kaciyorum
Muzmin bekarlar olarak toplandik yine
ben sizlerden ümitliyim ey gençlik
bizden senden ümitliyiz canım.
ben kendimden ümidi kesmişim.yarın kandilmiş dua edelim, tüm bekarlar adına da:)
ben kendimden ümidi kesmişim.yarın kandilmiş dua edelim, tüm bekarlar adına da:)
30 yaşındayım. Ekim'de 31 inşallah!konu sahibi 21, sen 26 yaşındasınız, siz durun bir hele, ben de bekarım ve 28 yaşındayım, benden büyük varsa da beri gelsin, saygı duyarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?