yalnızlığım...

keşke onu unutabilsem de kimse girmese uzun süre, her sabah bin türlü işkenceyle sancıyla uyanmasam yeterdi bana...

21-22 yaşlar geç mi geç bunları
o kadar erken yaşta bulmak da istemezdim açıkçası, çevremde gördüğüm kadarıyla onca yıl beraber olunca bıkkınlık, alışkanlık oluyor ve sonunda bu nedenlerle bitiyor çoğu ilişki...

ya sadece tek kişiye saplanıp kalsaydın, kimseye kendine şans vermeseydin, o zaman sonuç belli olurdu. ama en azından şansını deniyorsun, şansına küsmeyip devam ediyorsun sevmeye, bir olmaz iki olmaz, sonuncuda bir bakmışsın olmuş.

daha çok gençsin be kuzum,ben de yaşadım aynı duyguları ve hala yaşamaya devam ediyorum. ilk önce içinde o ilişkiyi bitirmek zorundasın ki önüne bakabilesin. hayatında biri olmayan ya da evlenmeyen insanlar genelde geçmişe saplanıp kalan, geçmişte yarım kalan aşkının acısını bugüne kadar taşıyan kimseler oluyor bence...

aynı şeyleri bende derdim bende yaşadım yaşadıklarının benzeriniiii...derslerime vermiştim ben kendimi senin durumundayken hep ders çalışıyodum derece istiyodum yaptım da çok şükür... sonra çalışma hayatım oldu bi süre şükür etrafımda bir sürü insan vardı iyi gün derler ya, sonra nasip kader kısmetim alın yazım eşim çıktı karşıma iyi ki de çıktı. keşke dedim sonra,

sevgilim olmasaydı hiç, onu bekleseydim ilk onun elini tutsaydım dedim.. yani diyeceğim üzülme inan çok zor durum çoook iyi biliyorum. o gece karanlığında neler gelir insanın aklına ne çok ağlar isyan eder insan yanlızlığına... etme! Allah saklıyordur bi yerde elbet karşına çıkar.. sabır, kendini oyalayacak bi uğraş bul bence ben derslere vermiştim kendimi.. kursa falan gidebilirsin mesela..

buda doğru tabi ve üzücü bi yanı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…