yalnızlığım...

tamam geri aldım sözümü. hepimiz için inşallah.

sen yeni birilerini sevebiliyorsun, sonuç olumsuz olsa da yoluna devam edebiliyorsun bir şekilde, bu çok önemli ve olumlu.
Bu konuda ASLI arkadaşıma katılıyorum. Zira biz ( ya da en azından ben ) yeni birisini sevemiyorum da, hayatıma kimseyi alamıyorum da!!! Biz değişik bir türüz bence...

ahahah arkadaşlar şimdi gördüm yazdıklarınızı ve gülüyorum hala.:) teşekkürler iyi dilekleriniz için. hepimiz için hayırlısı olur inşallah

ben de 25imm. ve çok yalnızım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sen yeni birilerini sevebiliyorsun, sonuç olumsuz olsa da yoluna devam edebiliyorsun bir şekilde, bu çok önemli ve olumlu.

Begeniyorum da ne oluyor, yuz bulamayinca yine bunalim , daha cok ve dipte bunalim......bugunlerde gercekten cooook kotuyum, inanilmaz karamsar ve kotumserim hatta psikoterapiye gitmeyi bile dusundum laikn seansin 80 euro oldugunu gorunce vazgectim.

80 euro verip faydalanamazsam kendimi bicaklarim walla

En son yuz vermeyen iskeletoru az once disarda guneslenirken gordum , sinirim bozuldu.

ben de senin durumundayım,üstelik ben üniversiteyi de bitirdim. bütün ortamım dağıldı gibi bir şey.

valla kızlar üniversitedeyken buldunuz buldunuz, sonra çok zor oluyor ya,elinizden geleni yapın bence okurken

O sabahı da bekleyen geceler hiç bitmiyor ama ...

Kendini nasil hisetigini biliyorum bende kendimi cok yanliz hisediyorum. arkadaslarim fazla yok akrabalarimla fazla gorusmuyorum, benimde sevdigim biri vardi oda artik yok, disarida fazla cikmiyorum, ben yurtdisinda yasiyorum arkadaslarimin yarisi turkiyeye tasindi, cok sıkıcı yani.

ama bence sabretmek lazim yalnizliklarda gecer elbet :)

Böyle saçma sapan genellemeler yapmayınız lütfen.
Ne alakası var?!
Üniversitedeki erkekler çok toy oluyor, daha 20li yaşlarının başlarında oluyorlar.
Napiim ben o yaşlardaki toy insanları?! 30un altındaki adam bana yaramaz.
Üniversite bitsin de , benden yaşça büyük, olgun, aşık olabileceğim bir erkekle karşılaşayım diye dua ediyorum.
Demek ki neymişşş, insanın kendi düşüncesini genelgeçer bir kural gibi yazmak mantıksızmış. :131:

Son düzenleme:

Beni anlatmışsın

çok sevdiğim bir sözü hatırlattı yazdıklarınız.

“Bu dâhil bütün genellemeler, yanlıştır.” Friedrich Wilhelm Nietzsche

:) msj kutunu boşaltırmısın canım msj atamıyorum

espri bilir misiniz bayan?

ben 22 yaşındayım.gerçek aşkımı senin yaşında buldum.halbuki etrafımda 15 yaşlarındayken gerçek sevgilisini bulup evlenen çok insan vardı.bence bunları kafana takma.kimisi erken bulur kimiside bizim gibi geç.ama önemli olan beklediğine değmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…