- 30 Aralık 2014
- 1.121
- 422
- 123
- 41
Arkadaslar ben 7 senelik evliyim bundan 3 sene önce bir cocugum oldu yasadiktan sonra vefaat etti uc senedirde olmuyordu en sonunda oldu 7aylık hamileyim fakat eşimi bir turlu degistiremedim onu çok seviyorum ondan başka kimsemde yok ailem her konuda ve hep eşimin tarafindayim diye sen degistin deyip hepsi bana sırt çevirdi zaten anne babam da çocuklar arası ayrım yapıyordu devamlı bana hiç destek olmadılar evlendim çok sıkıntı çektim hala da çekiyorum ama umurlarında değil 1 kız kardeşim var akıllara zarar benden küçük ama ablalik yapar bana ablam ise orta iste bir abim birde kucugumuz var anlayacağınız anne baba ayrımcı olunca k ardeslerimde ayni lar zaman zaman esim bunu başıma kalkıyor ki esimde biraz sorunlu şiddet uyguladığı zamanlar oluyor ama büyük çapta değil tokat vs gibi babası 74 yaşında o bile annesine keskenir bu huyunu d egistiremedim çok sinirli diyeceksiniz ki ikinci çocuğu niye yaptin ben çocuğu yanlız kalmamak için yaptim nasipse ins ve okuyan bir insanım kismetse öğretmen olacağım okulum seneye bitiyor ins maddi olarakta bir sıkıntım olmaz ama tek olmayayım diye çocuğumu çok istedim eşime dedim 1 sen en var düzeltmek için çünkü beni hep ezdirdi kendi de ezdi kendi ailesine cevredekilere ve benim ailemle de ezdirdi ben yoruldum ama cocugu vede okulun bitmesini bekliyorum gerçi o zaman diyecekler eşi okuttu ataması çıkınca ayrıldı diye fakat alakası yok eşime ayrılacağımı söylediğimde çocuğu bırakıp gidersin diyor yada sen benden ayrilamazsin diyor şimdilik ne yapacağımı bilemiyorum düzelmez onu da az cok tahmin ediyorum ama