Yalnızlığın çaresi kimde?

-denizkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
197
182
23
Herkese iyi geceler.. belki bi dert olarak görmezsiniz ama bu ara psikolojim bozuk gibi cidden.. kendimi çok yalnız hissediyorum.. 21 yaşındayım üniversitedeyim etrafımdaki tüm kız arkadaşlarımın sevgilisi var hepsi mutlu. hepsinin uzun süreli ilişkileri vs vs.. ben hayatımda hiç aşık olmadım hanımlar gencim evet bu bir dert değil ama üniversite gibi bir ortamda hep bunu tatmak istedim 2 tane 3 ayı geçmeyen ilişkim oldu şu 3 yılda onlarla da belki hoşlanırım dedim çıktım ayrıldım. yani insanın bir tane mi yalnız kız arkadaşı olmaz yok yani hep sevgililere göre yaşam hep izin sistemi sevgilisyle aynı evde kalıyo zaten bir arkadaşım ev arkadaşım da izin alırsa hep evdeyiz bir yere ayda yılda bir çıkarız. yoruldum yani okuldan 2 3 tane arkadaşım var onlarla da 2 hafatada bir görüşürüm.. diğer kız arkadaşlarımın da sevgilisi var samimş oldum 4 kız arkadaşım var yani.. hepsini çok severim her zaman ilişkilerini de sevdim o ayrı benimkisi gıpta etmek mutluluğu bulamamak en azından bir şeyler yaşayabilme duyguları tatmam isteği.. bıktım ben takılıp eğleneceğim arkadaşım yok beni anlayan kız arkadaşlarım var ama farklı ünilerdeyiz anca telefonla dertleşiyoruz. şu son 2 3 ayda sınıftan bir çocukla samimiyetimiz arttı ve çocuga karşı acayip yoğun şeyler hissettim.. onla hayaller kurarken buldum kendimi çıktığım sevgililerimle bile kurmazken.. sonra çocuğa bu aralar yazdım naber filan konu açmaya çalışıyorum konuşmayı devam ettirme çabası içindeyim yok yani yoook normal arkadaş gibi bir extra ilgisi yok bana.. onu düşünüp durdum rahat 1 aydır ilk defa bir erkek için heycanlandım bu denli.. ilgisizliği bir kenara çocuğun müslüman olmadığını öğrenmemle de hayallerim yerin bin kat dibine girdi.
Diyorumki ulan bir insanda bir gram şans olur nerdeeeeee..

okadar yorum yazdım silindi iyimi :D

herkes sevgili bulmuş seninde sosyal hayatın o arkadaşlardan ibaret sende yalnız kaldın, yancı gibi gezdigini düşünüyorsun ama yanlış

gençlikte bazı duygular tadılmalı tabiki ama öyle langır lungur olmaz. birkere kendine bir güven genç arkadaşım, yeni arkadaş edinmek üniversite gibi ortamlarda zor olmasa gerek. belki tavırların bakışların duruşun iletişime kapalı görünüyor belki bir erkek sana yakınlaşacak ama yakınlaşamıyor bunları bir irdele.

o cocuga sen niye ben sana birşeyler hissediyorum demedin, müslümanlıgı bırak bir kenara önemli olan sen neden ilk adımı atmadın ?

Bu kadar arayışta olmak iyi değil, seni yanlış yönlendirebilir. Özeniyor olabilirsin ama elbise degil bu gidip bende yapayim bir tane şeklinde olmaz.

okadar yorum yazdım silindi iyimi :KK70:

herkes sevgili bulmuş seninde sosyal hayatın o arkadaşlardan ibaret sende yalnız kaldın, yancı gibi gezdigini düşünüyorsun ama yanlış

gençlikte bazı duygular tadılmalı tabiki ama öyle langır lungur olmaz. birkere kendine bir güven genç arkadaşım, yeni arkadaş edinmek üniversite gibi ortamlarda zor olmasa gerek. belki tavırların bakışların duruşun iletişime kapalı görünüyor belki bir erkek sana yakınlaşacak ama yakınlaşamıyor bunları bir irdele.

o cocuga sen niye ben sana birşeyler hissediyorum demedin, müslümanlıgı bırak bir kenara önemli olan sen neden ilk adımı atmadın ?
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.. kişilik olarak dikkat çeken bir tipim aslında içe kapanık değilim ikizler burcuyum espri yaparım kolay ayak uydururum vs .ama dediğiniz gibi 2 3 tane erkek arkadaşım dostum var bi de kız arkadaşlarım sosyal hayatım onlardan ibaret..3 yıldır yani dans kluplerine de gittim vs vs ortamlar edindim sonra o ortamlar da bozuldu dağıldı sağlam arkadaşlıklarım var ama tespitiniz çok doğru işte o arkadaşlıklar arasında tıkılı kaldım.. sosyal medyadan bazen yazanlar oluyor ama işte ben bir kere o çocuktan etkilenince bir de o samimiyeti başta kurdu ben de devam ettirdim yazın konuşuyoduk baya ders ayağına.. buraya geldik bi iki kere görebildim sadece 2 aydır.. yani daha bugun yazdım dün yazdım her gün her gün de yazmak istemiyorum sınıf arkadaşım bir sürü ırtak arkadaşlarımız var yanlış anlaşılsam mal gibi kalmaktan korkuyorum.. konuşmayı devam ettirebilir belki de bana o gözle bakmıyo başkalarından hoşlanıyo çünkü çok geniş bir çevresi var

Bu kadar arayışta olmak iyi değil, seni yanlış yönlendirebilir. Özeniyor olabilirsin ama elbise degil bu gidip bende yapayim bir tane şeklinde olmaz.
Haklısınız ama arayış içinde girebileceğim bir ortamım dahi yok o yüzden tehlike de yok :/

en ummadığın anda çıkıyormuş karşına :D :D yakında çıkar belki baksana ümidi baya kesmişsin

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.. kişilik olarak dikkat çeken bir tipim aslında içe kapanık değilim ikizler burcuyum espri yaparım kolay ayak uydururum vs .ama dediğiniz gibi 2 3 tane erkek arkadaşım dostum var bi de kız arkadaşlarım sosyal hayatım onlardan ibaret..3 yıldır yani dans kluplerine de gittim vs vs ortamlar edindim sonra o ortamlar da bozuldu dağıldı sağlam arkadaşlıklarım var ama tespitiniz çok doğru işte o arkadaşlıklar arasında tıkılı kaldım.. sosyal medyadan bazen yazanlar oluyor ama işte ben bir kere o çocuktan etkilenince bir de o samimiyeti başta kurdu ben de devam ettirdim yazın konuşuyoduk baya ders ayağına.. buraya geldik bi iki kere görebildim sadece 2 aydır.. yani daha bugun yazdım dün yazdım her gün her gün de yazmak istemiyorum sınıf arkadaşım bir sürü ırtak arkadaşlarımız var yanlış anlaşılsam mal gibi kalmaktan korkuyorum.. konuşmayı devam ettirebilir belki de bana o gözle bakmıyo başkalarından hoşlanıyo çünkü çok geniş bir çevresi var

yanlış niye anlaşılasın ki ? bir ilişki kurmak istiyorsan söylersin, yanlış anlayacak durum yok. küçük düşerim ya red edilirsem korkuların mı var ? veya ortak arkadaşlarım dalga geçer falan?
ee o cocuk gittiyse yazmıyorsa ilgilenmiyorsa dünyadaki tek erkekte o degil sende başka insanları irdele.
arkadaşlıkların güzel ama sosyalleşmek için güzel yerlerdir üniversiteler kalabalıktır yaşıtların vardır her türden insan vardır.

yanlış niye anlaşılasın ki ? bir ilişki kurmak istiyorsan söylersin, yanlış anlayacak durum yok. küçük düşerim ya red edilirsem korkuların mı var ? veya ortak arkadaşlarım dalga geçer falan?
ee o cocuk gittiyse yazmıyorsa ilgilenmiyorsa dünyadaki tek erkekte o degil sende başka insanları irdele.
arkadaşlıkların güzel ama sosyalleşmek için güzel yerlerdir üniversiteler kalabalıktır yaşıtların vardır her türden insan vardır.
Öyle artık herhangibi bir adım atamayacağım ona karşı.. küçük bir şehirdeyim aslında bir ankara istanbul değil üniversitemiz o yüzden hani 3 yıldır belli bir ortamım var dediğim gibi zorladım bi yerlere üye oldum bir odtü değiliz ne yazıkki faaliyettem faaliyete ortamdan ortama akamıyorum :D bölümüm de zor bazen diyorum kapat bütün sosyal medyayı otur dersine çalış ama işte atacagım bi resmi görse de beğense moduna giriyorum bilmşyorum ne zaman kendime güvenim gelcek insanları kıskanmaktan vazgececeğim.. instagramımıdondurmakla başlamalıyım s aanırım

Ben de seninle aynı düşünüyorum tatlım. Yeni mezunum. Aşık olamıyorum. Aşık olmadan da hayatıma birini almak istemiyorum. Fakat aşık olunca da sürekli kötü yönlerini görmezden gelme durumu olabilir. Bu da ürkütüyor. Sanırım ileride mantık evliliği yapıcam. :KK14:

Ben de seninle aynı düşünüyorum tatlım. Yeni mezunum. Aşık olamıyorum. Aşık olmadan da hayatıma birini almak istemiyorum. Fakat aşık olunca da sürekli kötü yönlerini görmezden gelme durumu olabilir. Bu da ürkütüyor. Sanırım ileride mantık evliliği yapıcam. :KK14:
Ben de ilerde siz gibi olacagım sanırım üniversitede hayatının aşkını bulamayanlardan...

Ben şöyle düşünüyorum zaten. İlişki birbirine tahammül etmeyi gerektiren zorlu bir süreç. Ben kimseye tahammül edemiyorum. Sevmediğimden bu tahammül sınırı daha da çok düşüyor. Fakat iş hayatına gelindiğinde kişi olgunlaşıp ne istediğini bileceği için karar vermesi de,kalbini birine açmayı tercih etmesi de daha kolay olacaktır. Çünkü kk'da bulunan tüm kadınların dediği gibi öylesine bir ilişki yaşanmamalı. Kendine saygını kaybetmeden,hayatındaki insanla mutlu olabileceğin bir ilişki olmalı. Bu süreç biraz stresli. Ben de isterdim aşık olayım. Güllük gülistanlık olsun ama zamanı gelmedi biliyorum. Daha olgunlaşmam lazım. Sen de öyle düşün.. Daha genciz. Panik yok.:rapci::KK52:

birini bulma cabalarınız yerine aşkı aramayı secmenzı gerekıyr.İllaki kolunuza takabileceğiniz birileri olur... Bunun içinde en dogru ınsanı beklemek gerek... Hayatımda biri olsun die bu yola cıkmayın.. Gelenler gider yoksa..

Öyle artık herhangibi bir adım atamayacağım ona karşı.. küçük bir şehirdeyim aslında bir ankara istanbul değil üniversitemiz o yüzden hani 3 yıldır belli bir ortamım var dediğim gibi zorladım bi yerlere üye oldum bir odtü değiliz ne yazıkki faaliyettem faaliyete ortamdan ortama akamıyorum :KK70: bölümüm de zor bazen diyorum kapat bütün sosyal medyayı otur dersine çalış ama işte atacagım bi resmi görse de beğense moduna giriyorum bilmşyorum ne zaman kendime güvenim gelcek insanları kıskanmaktan vazgececeğim.. instagramımıdondurmakla başlamalıyım s aanırım

sosyal medya suni ve yalan biryer zaten. illede kapatmana gerek yok oranın sadece pembe bir bulut oldugunu unutma, karamsarlıktan kurtul önüne bak, soyal ortamı kişi kendisi yaratır ;)

sosyal medya suni ve yalan biryer zaten. illede kapatmana gerek yok oranın sadece pembe bir bulut oldugunu unutma, karamsarlıktan kurtul önüne bak, soyal ortamı kişi kendisi yaratır :KK66:
Valla ortam kurma çabalarına girmek istemiyorum artık yeterince gereksiz insan tanıdım zaten 3 yılda

bak onda çok haklısın. Kişi yeniliklere açtığı zaman kendini gereksiz çok fazla insan tanıyor. Hele birde hassas bir insansa zor toparlanıyor. Bu yüzden elbette şans vermezsen kimseyi tanıyamazsın. Fakat kimle olursa olsun kendini tamamiyle teslim etme. Yani aşık olma ya da abartma. Yoksa kesinlikle üzülürsün.. Mantığın ön planda olsun. Unutma bunları..

aşık olma çabasını ilk defa burda duyuyorum biri çıkar karşına onu seversin beğenirsin artık herneyse bu kadar mı açsınız bu kadar mı acizsiniz
kadın romantizinden midem bulanıyor bu tarz yazıları okuyunca

Back
X