Lütfen çocuklarınıza sizinle arkadaşlık etme misyonu yüklemeyin. Vicdani olarak çok büyük bir yük bu çocuk için.Az sabır.. bebeğin büyüdükçe en iyi arkadaşın olacak. Kimseye ihtiyacın kalmayacak.
Bütün bebekler yabancılara ilgi gösterir.onunla alakalı değil.3 senedir aynı şehirdeyim memlekette değiliz 3 tane arkadaşım yok hele ki gidip geldiğim haydi gel bir kahve içelim sohbet edelim dediğim kimse yok. Evlendim hayatım kaydı resmen çalıştığım yerlerde de kimseyle çok haşır neşir arkadaş olamadım. Şuan çalışmıyorum 6 aylık bebeğim var Eski arkadaşlarım var üniversiteden. Onların da bebekleri var o şekilde fikir alışverişi yapmak için görüşüyoruz. Başka şehirdeler tabi ki. Eskiden ne güzel gezerdim bekarken tiyatroya giderdim sinemaya giderdim nerde bir aktivite var ben oradaydım şuan en büyük aktivitem bebek gezdirmek. Ve markete gitmek. Ha büyüse de bu böyle devam eder gibi geliyor ben tekrardan sosyalleşeceğime olan inancımı kaybettim ela..
Kocam desen yemeci en büyük aktivitesi yemeğe gitmek dışarda ve yer yemez eve dönmek. Bir de uykuyu çok sevdiği için işe gitmediği zamanlarda uyuyorevde de tekim anlıcanız bebekle birbirimize bakıyoruz sürekli. Bebek markette bile biri yüzüne gülünce heycanlanıyor istiyor farklı kişileri sanki benden o da sıkıldı. Ay çok sıkıldım ben nasıl arkadaş ediniyorduk lütfen bana öğretin arkadaşa ihtiyacım var
Eşimle yakın illere gidip geziyoruz (yemek yiyoruz iki tur fotoğraf çekip dönüyoruz) böyle diyimce de eşimden bu ara ne kadar sıkıldığım çıkıyo ortaya bu da ayrı bir konu başlığı olsun. Sağ olsun sosyal hayatımız sıfır. Başka komşu sadece 1 komşum var 40 yaşında bi abla benden Baya büyük ama anlaşıyoruz başka da yok toplam 1 arkadaşım var. Keşke kurs olsa aslında şuan aklıma yattı bebeği haftada 1-2 babası evdeyken ona bırakıp gitsem bana ne kadar iyi gelir. Bunu araştıracağım hemenBaşka komşularınız var ise onlarla samimiyeti ilerletebilirsiniz bebeğiniz olduğu için fazla fikir sunamıyorum yoksa kurslara gidip çevre edinebilirdiniz eşinizle bu konuyu paylaşıp daha sosyal bi ilişki yaşayabilirsiniz eşinizin izinlerinde başka yakın şehirlere gidip gezmek gibi
Evet bedava işçi aşçı hizmetçiyim şuan çok üzülüyorum halime. Sosyal hayatın sıfırlanması da yanında hediye ful paket berbat bi kombo oldu. Aslında çok kötü değil ama ben sosyalliği konuşmayı seven biriyim o yüzden bu kadar yokluk çekiyorum sanırımBekar olan değil , evlenen evde kalıyor maalesef…
Çocuğun biraz büyüsün hepsi geçecek, dönemsel bir süreç diyelim
O kadın kesin benimBir de geçen gün site içinde dolaşırken bebekli bi kadına denk geldim dedim sohbet edeyim belki arkadaş olurum. Maşallah kaç aylık bebiş dedim iki dedi kafasını çevirdi. Vay anam vay yedim mi bacım bir de sen benimkini sorsaydın belki iki kelam ederdik. Nerde o eski komşuluklar…
Anne olmak boyle bir sey zaten. Hayatiniz hicbir zaman eskisi gibi olmayacak. Bir sekilde arkadas edinseniz de konunuz cougunlukla cocuklariniz olacak ve evde biraktiginiz cocuk icin vicdan azabi cekeceksiniz3 senedir aynı şehirdeyim memlekette değiliz 3 tane arkadaşım yok hele ki gidip geldiğim haydi gel bir kahve içelim sohbet edelim dediğim kimse yok. Evlendim hayatım kaydı resmen çalıştığım yerlerde de kimseyle çok haşır neşir arkadaş olamadım. Şuan çalışmıyorum 6 aylık bebeğim var Eski arkadaşlarım var üniversiteden. Onların da bebekleri var o şekilde fikir alışverişi yapmak için görüşüyoruz. Başka şehirdeler tabi ki. Eskiden ne güzel gezerdim bekarken tiyatroya giderdim sinemaya giderdim nerde bir aktivite var ben oradaydım şuan en büyük aktivitem bebek gezdirmek. Ve markete gitmek. Ha büyüse de bu böyle devam eder gibi geliyor ben tekrardan sosyalleşeceğime olan inancımı kaybettim ela..
Kocam desen yemeci en büyük aktivitesi yemeğe gitmek dışarda ve yer yemez eve dönmek. Bir de uykuyu çok sevdiği için işe gitmediği zamanlarda uyuyorevde de tekim anlıcanız bebekle birbirimize bakıyoruz sürekli. Bebek markette bile biri yüzüne gülünce heycanlanıyor istiyor farklı kişileri sanki benden o da sıkıldı. Ay çok sıkıldım ben nasıl arkadaş ediniyorduk lütfen bana öğretin arkadaşa ihtiyacım var
Evlenen mi evde kalıyor hiç sanmıyorum kızımın doğumundan 7 yaşına kadar hep gezdim onunla öyle çocuğum var deyip eve tıkılmadımBekar olan değil , evlenen evde kalıyor maalesef…
Çocuğun biraz büyüsün hepsi geçecek, dönemsel bir süreç diyelim
Yine sosyalleseceksiniz.Bebeginiz biraz daha büyüsün daha fazla gezeceksiniz.Onun da arkadaşları olacak,sizin de.Anneleriyle de tanışma fırsatı olacağı için onlarla da kaynaşırsınız.Evet bedava işçi aşçı hizmetçiyim şuan çok üzülüyorum halime. Sosyal hayatın sıfırlanması da yanında hediye ful paket berbat bi kombo oldu. Aslında çok kötü değil ama ben sosyalliği konuşmayı seven biriyim o yüzden bu kadar yokluk çekiyorum sanırım
Eğer sizseniz diyim bende terapi eğitimleri almış psikolojik danışmanim yani bizde boş adam değiliz bacımO kadın kesin benimmilletin derdini dinlemekten insanlar da bıktı kardeşim arkadaş edinsen psikolog muamelesi görüyorsun sömürüyorlar insanı kalleşlikleri de cabası
Ben parayla derdimi anlatıyorum panik atağım dolayısıyla terapistim varEğer sizseniz diyim bende terapi eğitimleri almış psikolojik danışmanim yani bizde boş adam değiliz bacımbiraz sen beni dinlerdin biraz ben nolacakti
Çok geçmiş olsunBen parayla derdimi anlatıyorum panik atağım dolayısıyla terapistim vargenelde arkadaşlarda hep ben dinleyen taraf oluyordum bir nevi psikologluk yapıyordum zaten insanın derdi başından aşkın bir de arkadaşla uğraş yetti gayrı demiş olabilir karşı taraf neyse gönlünüze göresi denk gelsin inşallah
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsunarkadaşlarınız şanslıymış böyle dinleyeni bulunca her dertlerini anlatıveriyolarmış demekki. Çok abartırlarsa ücret talep edin yok öyle diyin Bulsam bende anlatırım diycem ama dert de anlatmıyom artık kimseye. Kendime bile. Boşvermişlik mi büyük bi kabulleniş mi ona emin değilim. Sohbet bilgi akışı hiç değilse bir çift gülen yüzün karşısında bir çay içmek ihtiyaç gibi sanki
Anne Bebek etkinliklerine katılın. Çocuklarla yapılacak bir dünya şey var. Parktaki annelerle merhabalasin. Her selamlastigimizla can ciger olmuyoruz ki , sadece günümüz güzelleşiyor deşarj oluyoruz.3 senedir aynı şehirdeyim memlekette değiliz 3 tane arkadaşım yok hele ki gidip geldiğim haydi gel bir kahve içelim sohbet edelim dediğim kimse yok. Evlendim hayatım kaydı resmen çalıştığım yerlerde de kimseyle çok haşır neşir arkadaş olamadım. Şuan çalışmıyorum 6 aylık bebeğim var Eski arkadaşlarım var üniversiteden. Onların da bebekleri var o şekilde fikir alışverişi yapmak için görüşüyoruz. Başka şehirdeler tabi ki. Eskiden ne güzel gezerdim bekarken tiyatroya giderdim sinemaya giderdim nerde bir aktivite var ben oradaydım şuan en büyük aktivitem bebek gezdirmek. Ve markete gitmek. Ha büyüse de bu böyle devam eder gibi geliyor ben tekrardan sosyalleşeceğime olan inancımı kaybettim ela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?