Yalnızlık bacım

92382ahk

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
217
431
23
3 senedir aynı şehirdeyim memlekette değiliz 3 tane arkadaşım yok hele ki gidip geldiğim haydi gel bir kahve içelim sohbet edelim dediğim kimse yok. Evlendim hayatım kaydı resmen çalıştığım yerlerde de kimseyle çok haşır neşir arkadaş olamadım. Şuan çalışmıyorum 6 aylık bebeğim var Eski arkadaşlarım var üniversiteden. Onların da bebekleri var o şekilde fikir alışverişi yapmak için görüşüyoruz. Başka şehirdeler tabi ki. Eskiden ne güzel gezerdim bekarken tiyatroya giderdim sinemaya giderdim nerde bir aktivite var ben oradaydım şuan en büyük aktivitem bebek gezdirmek. Ve markete gitmek. Ha büyüse de bu böyle devam eder gibi geliyor ben tekrardan sosyalleşeceğime olan inancımı kaybettim ela..
Kocam desen yemeci en büyük aktivitesi yemeğe gitmek dışarda ve yer yemez eve dönmek. Bir de uykuyu çok sevdiği için işe gitmediği zamanlarda uyuyor evde de tekim anlıcanız bebekle birbirimize bakıyoruz sürekli. Bebek markette bile biri yüzüne gülünce heycanlanıyor istiyor farklı kişileri sanki benden o da sıkıldı. Ay çok sıkıldım ben nasıl arkadaş ediniyorduk lütfen bana öğretin arkadaşa ihtiyacım var

Başka komşularınız var ise onlarla samimiyeti ilerletebilirsiniz bebeğiniz olduğu için fazla fikir sunamıyorum yoksa kurslara gidip çevre edinebilirdiniz eşinizle bu konuyu paylaşıp daha sosyal bi ilişki yaşayabilirsiniz eşinizin izinlerinde başka yakın şehirlere gidip gezmek gibi

Ben de hep gurbetteydim.cocugu parka götürdüğüm zaman edindim arkadaş.
Neredesiniz bilmiyorum bir çok yerde anne cocuk atölyeleri var onlara katilmistim
Ama eşinizle konuşun anlaması gerekiyor sizi.

Bütün bebekler yabancılara ilgi gösterir.onunla alakalı değil.

Eşimle yakın illere gidip geziyoruz (yemek yiyoruz iki tur fotoğraf çekip dönüyoruz) böyle diyimce de eşimden bu ara ne kadar sıkıldığım çıkıyo ortaya bu da ayrı bir konu başlığı olsun. Sağ olsun sosyal hayatımız sıfır. Başka komşu sadece 1 komşum var 40 yaşında bi abla benden Baya büyük ama anlaşıyoruz başka da yok toplam 1 arkadaşım var. Keşke kurs olsa aslında şuan aklıma yattı bebeği haftada 1-2 babası evdeyken ona bırakıp gitsem bana ne kadar iyi gelir. Bunu araştıracağım hemen

Bekar olan değil , evlenen evde kalıyor maalesef…
Çocuğun biraz büyüsün hepsi geçecek, dönemsel bir süreç diyelim
Evet bedava işçi aşçı hizmetçiyim şuan çok üzülüyorum halime. Sosyal hayatın sıfırlanması da yanında hediye ful paket berbat bi kombo oldu. Aslında çok kötü değil ama ben sosyalliği konuşmayı seven biriyim o yüzden bu kadar yokluk çekiyorum sanırım

O kadın kesin benim milletin derdini dinlemekten insanlar da bıktı kardeşim arkadaş edinsen psikolog muamelesi görüyorsun sömürüyorlar insanı kalleşlikleri de cabası

Anne olmak boyle bir sey zaten. Hayatiniz hicbir zaman eskisi gibi olmayacak. Bir sekilde arkadas edinseniz de konunuz cougunlukla cocuklariniz olacak ve evde biraktiginiz cocuk icin vicdan azabi cekeceksiniz

Yine sosyalleseceksiniz.Bebeginiz biraz daha büyüsün daha fazla gezeceksiniz.Onun da arkadaşları olacak,sizin de.Anneleriyle de tanışma fırsatı olacağı için onlarla da kaynaşırsınız.

O kadın kesin benim milletin derdini dinlemekten insanlar da bıktı kardeşim arkadaş edinsen psikolog muamelesi görüyorsun sömürüyorlar insanı kalleşlikleri de cabası
Eğer sizseniz diyim bende terapi eğitimleri almış psikolojik danışmanim yani bizde boş adam değiliz bacım biraz sen beni dinlerdin biraz ben nolacakti

Eğer sizseniz diyim bende terapi eğitimleri almış psikolojik danışmanim yani bizde boş adam değiliz bacım biraz sen beni dinlerdin biraz ben nolacakti
Ben parayla derdimi anlatıyorum panik atağım dolayısıyla terapistim var genelde arkadaşlarda hep ben dinleyen taraf oluyordum bir nevi psikologluk yapıyordum zaten insanın derdi başından aşkın bir de arkadaşla uğraş yetti gayrı demiş olabilir karşı taraf neyse gönlünüze göresi denk gelsin inşallah

Çok geçmiş olsun arkadaşlarınız şanslıymış böyle dinleyeni bulunca her dertlerini anlatıveriyolarmış demekki. Çok abartırlarsa ücret talep edin yok öyle diyin Bulsam bende anlatırım diycem ama dert de anlatmıyom artık kimseye. Kendime bile. Boşvermişlik mi büyük bi kabulleniş mi ona emin değilim. Sohbet bilgi akışı hiç değilse bir çift gülen yüzün karşısında bir çay içmek ihtiyaç gibi sanki

Teşekkür ederimEvet karşıdaki insan derdini anlatmayacaksa sosyal hayattan aktivitelerden bahsedilecekse evet öyle arkadaş olmalı yoksa onun kocasını eltisini dıdısını dinlemek boş muhabbetler geliyor insanların çoğu da maalesef öyle artık ücretsiz psikolog arıyor kendine sen anlatacak olunca piyuuğ yoklar bu sefer yeni arkadaşlara ister istemez kapatıyorsunuz kendinizi çaya çağırıyorlar kaç takla atıyorum reddetmek için

Anne Bebek etkinliklerine katılın. Çocuklarla yapılacak bir dünya şey var. Parktaki annelerle merhabalasin. Her selamlastigimizla can ciger olmuyoruz ki , sadece günümüz güzelleşiyor deşarj oluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…