• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yalnızlık büyütürmüş insanı...

Biz insanlar hep böyleyiz, hep oldugumuz durumdan sikayet eder dururuz, oysaki Allah gercekten baska dertler vermesin.
Baska dertler, yani hastalik gibi, gercekten cözümü olmayan dertler gibi...
Yakinda evleneceksin...ve hersey bitecek.
Peki askere giden ve yaslari senden kücük olanlar ne desin?
Sen bari karadenizin güzel kücük bir kasabasindasin, ama Sirnak`a doktor olarak gidenler ne desin mesela?
Anladigim kadariyla 1 ay sonra evleniyorsun? Peki ondan sonra ne olacak? Esinin yaninami gidiyorsun, yoksa esinmi yanina gelecek?

Yok ben eşimin yanına falan gidemiyorum. 1 yıl burdayım en az. Bende biliyorum daha büyük dertler var, daha büyük sıkıntılar var. Daha büyük dertleri yaşadım, daha büyük sıkıntılar atlattım. Gece gece içlendim şiir tarzı bişeyler yazdım. Ben isyan falan etmiyorum, özledim sevgilime bi şiir yazdım. Sanki buraya niye yazıyorsam sanki. Bu konuya bundan sonra bişey yazmıyorum, yorumda yapılmasını istemiyorum.

Yok ben eşimin yanına falan gidemiyorum. 1 yıl burdayım en az. Bende biliyorum daha büyük dertler var, daha büyük sıkıntılar var. Daha büyük dertleri yaşadım, daha büyük sıkıntılar atlattım. Gece gece içlendim şiir tarzı bişeyler yazdım. Ben isyan falan etmiyorum, özledim sevgilime bi şiir yazdım. Sanki buraya niye yazıyorsam sanki. Bu konuya bundan sonra bişey yazmıyorum, yorumda yapılmasını istemiyorum.

Bu ne oluyor şimdi?!

Konunuzu kapattırın o zaman...:68:

bazı şeyleri farketmen için yazdığımız şeyler seni rahatsız etti heralde.
seninle üzülüp ah vah etseydik hoşuna mı gidecekti?
o zaman diyelim yarana ilaç olalım;
aaah canııım çok üzüldüüüm, nasıl yanlız kalmışsın sen öyle, çok kötü çoook. sen bunu kolay kolay da atlatamazsın çünkü senin yaşadığın yanlızlık dünya üzerinde görülmedi, bir tek senin başına geldi. seni seven bir nişanlın, seni seven bir ailen var ve sen onlardan kısa bir süreliğini ayrı kalıyosun ya çok kötü canım çok. allah sabır versin, atlatılacak gibi bir sorun değil bu.
oldu mu şimdi?

yaptığın tam bir şımarıklık biri size ne kadar güzel tavsiyeler vermiş hemde gerçekten yalnızlığı senden daha iyi bilen biri ve sürekli yanlış anlama da yazmış alınma diye üstelik yazdığı şey de doğru tamam zor olabilir ama abartıyorsunuz siz napmışsınız yorum yapılmasın istemiyorum yazmışsınız peki siz ne dense mutlu olacaksınız acaba ah canım ne kadar yalnızsın yazık sana çok üzüldüm falan mı yorum yapılmasını istemiyorsanız konu da açmayacaksınız size kötü hiçbir şey yazılmamış bu tavır niye anlamadım sanırım sizin psikolojiniz bozulmuş yalnızlıktan ve günün birinde başınıza gerçekten kötü bir olay gelirse ben sizin durumunuzu düşünemiyorum heralde direk yüksek bi yere çıkıp kendinizi atardınız

İnsan neye odaklanırsa onu büyütür dünyasında.Yalnızlık Allah'ın olmadığı yerde var.O VARSA YALNIZLIK YOK.

Devekuşunun taktiği doğru aslında problemlerimiz için.Biz görmezsek yok onlar.Biz görürsek hemen koşuşuyorlar baktığımız yere.

Ilk tayin yerim igdirdi.tek basina gittim-annme 25 saat uzaktaydim.ev arkadasi buldum.Iki sene kücücük bir sehirde yasadik.sonra 3 olduk.benim tek sansim benim gibi atamalarin cok olmasiydi.Insan bazen kalabilakta bile yalniz hissedebilir.Insanin psikolojisi sürekli degisiyor.ama hepsi bir aldatmaca.Ve hersey gecici.Bak simdide almanyadayim.inan herkes gurbetligi ayri yasiyor.ama insanin cevresinde türkce konusan birileri olmasi bile cok güzel bir duygu.benim kizkardesim 4 yildir ingilterede tek basina yasiyor.Inan cok daha yalniz olanlar var.belkide biraz hayalkirikligi olmus olabilir basta ama inan hersey gecici.Onu bile özleyecegin zamanlar olacak inan bana.

İstediğinde kaldığın değil, mecburi kaldığın yalnızlık koyar adama zaten. Gene şiir gibi konuşmaya başladım. Hımm şiir yaz. Çok verimli bir döneminde olabilirsin şu an.

Düzenleme: Son sayfayı şimdi gördüm yazmışsın zaten..

Son düzenleme:
Back
X