Yalnızlık gibi bir derdim var :((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lotus1234

Allah'ım kendimi dualarımı yaşarken bulayim.❣
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
2.950
8.411
358
çalışıyorum ayaklarımın üzreinde duruyorum fakat çalıştığım yerde ailem çevrem yok sadece tanıdığım insanlar iş çevresinden ve onlarda bir elin parmakalrını sayısı geçmez fakat iş ortamını bilirsiniz insanlar merhaba merhaba sevgilisi olan nişanlısı olan evli olanlar zaten fazlasıyla varken hayatımda bir insanda yok önceleri umursamazdım fakat gittikçe çevremdekiler ark. evleniyor sözleniyor nişanlanıyor bense daha şöle düzgün bir aday bile yok işin gıcık tarafı eli yüzü düzgün güzel akıllı bir bayanım ne zor birşeymiş böle aradığını bulamamak bir yerden sonra iipin ucu kaçıo psikolojimde etkilenioda daha çok işe verip daha çok yıpratıyorum kednimi bazen hepten herşeyden uzaklaşmak istiyorum dertlşeceğim bir tan einsan yok ablam kardeşim kız kardeşim yok belki ama sizlerle dertleşeblirim neler yapmalıyım bilmiyorumm ...

çalışıyorum ayaklarımın üzreinde duruyorum fakat çalıştığım yerde ailem çevrem yok sadece tanıdığım insanlar iş çevresinden ve onlarda bir elin parmakalrını sayısı geçmez fakat iş ortamını bilirsiniz insanlar merhaba merhaba sevgilisi olan nişanlısı olan evli olanlar zaten fazlasıyla varken hayatımda bir insanda yok önceleri umursamazdım fakat gittikçe çevremdekiler ark. evleniyor sözleniyor nişanlanıyor bense daha şöle düzgün bir aday bile yok işin gıcık tarafı eli yüzü düzgün güzel akıllı bir bayanım ne zor birşeymiş böle aradığını bulamamak bir yerden sonra iipin ucu kaçıo psikolojimde etkilenioda daha çok işe verip daha çok yıpratıyorum kednimi bazen hepten herşeyden uzaklaşmak istiyorum dertlşeceğim bir tan einsan yok ablam kardeşim kız kardeşim yok belki ama sizlerle dertleşeblirim neler yapmalıyım bilmiyorumm ...

Aynı şeyleri uzun süre bende yaşadım.
Biraz sosyalleşmelisin.
Yalnızlığa en iyi çözüm bu olmalı bence...

Ben de ayni durumdayim sekerim, ustune ustluk bir de yurtdisinda yasiyorum yani o is arkadaslarim da baska bir milliyetten ve ben dillerini anlamiyorum :( Birbirleriyle de pek konusmuyorlar, pek konuskan degiller ama benimle hic konusmuyorlar.

Umutsuzluga kapilma derim, karsina illaki istedigin gibi biri cikar, benim durum vahim ama etrafimda kimse yok, olanlar da bir garip zaten :)

Benim de tum arkadaslarim evlenmis, nisanlanmisti yani Turkiyedeyken arkadaslarim vardi ama ayda yilda bir gorusurduk, hepsi ya hayat mucadelesinde, ya evleriyle mesgul ya da nisanlilariyla geziyor olurdu. Burda pek arkadasim yok.

Soylemey calistigim sey benim durumum daha fena uzme canini :)

yaşadıysan bilrsin zorluklarını,, sosyalleşmek için ortam olsun istiyorum ama olmuyor işte:(

Hayır çalıştığım yerde aşırı gruplaşmalar var ve bu gruplaşmalar doğrultusunda ben grupsuz biriyim herkesle konuşur arkadaş olurum diyen be hoşlanmadığım kişilerle denk geldim ve bu gruplaşmanın içine girmedik öle yada böle bir süre alışıp tanıyayım die acele etmek istemedim sonradan baktım ki gerçketende yapayalnız kalmışım tek başıma alışverişe gidiyor tek başıma yeme k yiyor tek başıma yaşıyorumm..

Ben de ayni durumdayim sekerim, ustune ustluk bir de yurtdisinda yasiyorum yani o is arkadaslarim da baska bir milliyetten ve ben dillerini anlamiyorum :( Birbirleriyle de pek konusmuyorlar, pek konuskan degiller ama benimle hic konusmuyorlar.

Umutsuzluga kapilma derim, karsina illaki istedigin gibi biri cikar, benim durum vahim ama etrafimda kimse yok, olanlar da bir garip zaten :)

Benim de tum arkadaslarim evlenmis, nisanlanmisti yani Turkiyedeyken arkadaslarim vardi ama ayda yilda bir gorusurduk, hepsi ya hayat mucadelesinde, ya evleriyle mesgul ya da nisanlilariyla geziyor olurdu. Burda pek arkadasim yok.

Soylemey calistigim sey benim durumum daha fena uzme canini :)
seninkide Zormuş doğrusu bu durumda aynı ieyleri yaşayıp hissediyoruz ama hep diorum yapmam gerkeken bişeyle olmalı ben böle nasıl yol alıcam kaderimi bir kurumdaki insanlara bağlayarak mı yaşayacağım 3 ay öncesinde y.lisans falan gibi hayallaerimde vardı o ara birisiyle aracı vasıtasıyla tanıştırma olsun diye birisi teklif etti o da başka bir şehirdeydi.. düşünün işte yalnızlıktan dem vuran ben vardır bundada bir hayır dedim ama hiç içime sinmedi şimdide ayrıldık yeni ve bu kişi çalıştığım yere birde çiçek çikolata falanda göndermişti.. nolucak beni,m sonum bilmiorum...

Hayır çalıştığım yerde aşırı gruplaşmalar var ve bu gruplaşmalar doğrultusunda ben grupsuz biriyim herkesle konuşur arkadaş olurum diyen be hoşlanmadığım kişilerle denk geldim ve bu gruplaşmanın içine girmedik öle yada böle bir süre alışıp tanıyayım die acele etmek istemedim sonradan baktım ki gerçketende yapayalnız kalmışım tek başıma alışverişe gidiyor tek başıma yeme k yiyor tek başıma yaşıyorumm..

İnan bazen gereksiz topluluktan uzakta alışveriş yapmak , gezmek , yemek yemek daha mutlu eder insan.

aynı senin durumundayim. iki haftada bir arkadaşla gorusmeyi saymazsak çok yalnızım.
yani bu konuda yalnız degilsin. :)).
üstelik her kültürel etkinliğe katıldığım halde.
üstümüze mi yapisti ne.

ciddi bir ilişkim yok ara ara takıldığım ama sadece vakit öldürdüğüm bir kırığım var aşık olmak ellitonumu bulmak istiorum ama okadar yoğunum ki aşktan ayaklarımı yerden kesecek adamı bulmak istiorum bende ve yakında yurtdışına çıkıcam 6 ay için italyaya gidicem şimdi dahada demoralize oldum :(

böyle böyle alışıyorki insan yalnız yaşamaya ama karamsarlığada tutuluyor yaşadığı yeri beğenmiyo çalıştığı işe veremeiyor kednini verim alamıyor çabuk yıpranıyo gençlik gidiyo hissediyorsun herkes mutlu bir sen yalnız mutsuz hani kader mi acaba diorum neden bu kadar yalnızlıkla sınanıyorum ki diyorumm.. durup durup yalnızlıktan dolayı üzülüyorum..

ciddi bir ilişkim yok ara ara takıldığım ama sadece vakit öldürdüğüm bir kırığım var aşık olmak ellitonumu bulmak istiorum ama okadar yoğunum ki aşktan ayaklarımı yerden kesecek adamı bulmak istiorum bende ve yakında yurtdışına çıkıcam 6 ay için italyaya gidicem şimdi dahada demoralize oldum :(
İtalyaya gitmek kendin için birşey ler yapmak elbette güzel fikir açıkcası bu imkana sahipsen bana göre daha iyi hissetmelisin ama bu kırığım dediğin kişinin dışında ayaklarını yerden kesecek birini bulamamak kader mi yoksa şans mı yoksa bizmi göremiyorzuki :?s

yasadığın sehir gelişmiş al bi sehirse cok güzel sosyal aktiviteler vrdır tiyatro kulubu yüzme kulupleri resim sanat gitar keman yan fülüt vs.... bunlardan birine kayıt yaptır cok iyi geliyor maksat sectğin alanda profsynllesmek değil sosyallesmek bir sürü kişi tanırsın sıkılmazsın hemde :D

arkadaş hakkında yorum yapamicam ama hayatını birleştireceğin insan konusunda acele etme.doğru insanı bulmak cok zor cok

böyle böyle alışıyorki insan yalnız yaşamaya ama karamsarlığada tutuluyor yaşadığı yeri beğenmiyo çalıştığı işe veremeiyor kednini verim alamıyor çabuk yıpranıyo gençlik gidiyo hissediyorsun herkes mutlu bir sen yalnız mutsuz hani kader mi acaba diorum neden bu kadar yalnızlıkla sınanıyorum ki diyorumm.. durup durup yalnızlıktan dolayı üzülüyorum..

Ailen nerede yaşıyor ?
Tekmi kalıyorsun ?
Kaç yaşındasın ?

Bu kadar umutsuz olman iyi değil.
Hayata daha güzel bakmalısın.
Çok şükür bir işin var sıcak bir yuvan var.
Ne insanlar var yanında onca insan var ama gel görki hepsi çıkarcı.
Neler duyuyoruz akşama kadar bence bu kadar kendini üzme.
Ve unutma cebindeki para en iyi dosttur.

Çıkıtığım çocuk 1 tane bile arkadaşın yok . bu ne böyle falan diye birde laf sokuyordu bana sanki insan varda ben istemiyorumm ya insanlar artık kimse kusura bakmasın sadece ilşkileri çıkar üzrine kuruyo muhakkak buna maruz kalıyoruz ben anlamıyorum bu işlerden beni arayan kişinin muhakaka bir işi oluyo bir çıkarı oluyoda arıo beni yoksa nerdeeee....

arkadaş hakkında yorum yapamicam ama hayatını birleştireceğin insan konusunda acele etme.doğru insanı bulmak cok zor cok

acele etmeyee tmeye vakit geldi geçio takılmıyorsun ama çevrendi insanlar kendisi içn kararlar alıp yoluna bakarken kör topal sen birşeyleri yoluna koyamamaış olduğunu görünce i,şin ailenin çevrenin tanıştırmalarını kalmış gibi gözüküo halnnbuki ünv. iken yatırımı bu işleri yapanlar şuan meyvesini yiyor hayatlarındaki insanlarla yaşamlarını birleştiriyorlar ben sadce işe eğitime verdim kendimi gözü bi açtım ki kimse yok yanımda çevremde.....:((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X