Inanın çok bunaldim, içimi dökebileceğim kimseler yok. Kendimi çok yalniz, bitkin ve salak yerine koyulmus hissediyorum . 1 ay önce erkek arkadaşım evlenmek istediğini söyledi. Bu yaz düğünümüz olacaktı çeyizlerime kadar aldım hazirliklarimi yaptım. Cevremizdeki herkese yaza dugun yapacagimizi duyurduk. Nisanın olacağı gün erkek arkadasim aileler bir gorussun önce sonra yapilir acelesi yok dedi . Tum aile geldiler bize ama suratlar bin karış . Bir hafta sonrada hiç bir şey söylemeden bıraktı beni. Nedenini söyle tahmin ediyorum ki daha önce evlenip boşandığimi ailesine son anda söyledi. Halbuki ben ilişkimizin daha en başında konuştum yaşadığım her seyi ... Sonuç olarak hem aileme mahcup oldum hem hayallerim kırıldı. Neden bilmiyorum ama kimse beni sevgiye layık görmüyor her ilişkimde terkedilen taraf oluyorum. Çevremdeki herkes çok güzel ve nazik oldugumu söylüyor ama şansım hiç gülmüyor. Bu durumlar ozguvenimi çok düşürdü .Insanlara hayır diyebilen sosyal canlı neşeli biri olmak istiyorum. Ama ezik gibi bir kişiliğim var. Sırf kardeşimle sevgilisi bana küsmesinler diye bugün gittim 25 bin kredi çektim. Her ay ikisinin yaşadığı evin kirasını ödüyorum. Ve 100 lirasına kadar istiyorlar calistigim paradan çok azını kullanabiliyorum . Kardesim hic bir ise girip calisayim demiyor, atanmayi bekliyormus. Kardesimi bu dunyadaki herseyden cok seviyorum ve onu kaybetmekten korktuğum için sesimi çıkaramıyorum o da olmasa kimsem yok zaten. Kişiliğimi nasıl değiştirebilirim. Lutttfennn fıkır verin