- 23 Temmuz 2014
- 3.846
- 16.920
- 408
- 33
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Fazla mi mukemmeliyetcisiniz acaba?Evet ama karşıma düzgün biri çıkmıyormuş
Bunları düşünmeniz aslında bence çok normal bu zamana kadar kim bilir kendinizce ne acılar yaşadınız ama lütfen her ümitsizliğe kapıldığınızda sizden daha değerli kimsenin olmadığını düşünün. Bakın herkes bi şekilde kendini mutlu etmeye çalışıp önüne bakarken bu kadar fazla eziyet etmeyin kendinize. 5 sene bence yeterince fazla bi zaman acılarınızla yüzleşin ve önünüze bakın yoksa kendinize verdiğiniz zararla kalacaksınızAh kendimi ne kadar zorluyorum bir bilseniz. Ama mutlu olamıyorum. Gelecekten ümidi kesmek, meğer ne kötü bir şeymiş...
AcılarıMla yüzleştim. Fakat biri ile konuşuyorsun boşandığını duyunca yan çiziyor. Öbürü zaten problemli. Bunlar da beni çok üzdü. Boşandım diye eksik ya da namussuz değilim. Ama eskiden Ümit'lerim vardı şimdi bu olanlardan sonra git gide tükendi gitti hepsi. Artık ilk evliliğimi düşünmüyorum fakat gelecekte de en ufak bir ışık göremiyorum.Bunları düşünmeniz aslında bence çok normal bu zamana kadar kim bilir kendinizce ne acılar yaşadınız ama lütfen her ümitsizliğe kapıldığınızda sizden daha değerli kimsenin olmadığını düşünün. Bakın herkes bi şekilde kendini mutlu etmeye çalışıp önüne bakarken bu kadar fazla eziyet etmeyin kendinize. 5 sene bence yeterince fazla bi zaman acılarınızla yüzleşin ve önünüze bakın yoksa kendinize verdiğiniz zararla kalacaksınız
Merhaba arkadaşlar; sizlerle konuşmak açıkçası bana iyi geliyor. Yine geldim sizlerle dertleşmeye. Tanıyanlar tanır tanımayanlar için kısaca bir kendimi tanıtayım. 5 yıl önce boşandım. Çocuğum yok, işim var. 29 yaşındayım. Boşanma sonrası benim için baya zor geçmişti ama son zamanlarda daha iyiyim. Aynı zamanda depresyon tedavisi görüyorum. Fakat içimde artık başa çıkamadığım bir yalnızlık hissi var. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ailem ve arkadaşlarım var ama yine de yalnız hissediyorum kendimi. Ölene kadar böyle bir başıma kalacağımı düşünmek beni daha da üzüyor. Karşıma da doğru dürüst birisi çıkmadı. Sizce nasıl başa çıkabilirim bu duyguyla.
Canım gerçekte herkes yalnız zaten
Kendine kalıyor insan eninde sonunda
Bir tek Allah baki kalan yanımızda
Dua et daraldikca
Rabbim hayırlı can yoldaşı versin sana yakinda
Önce siz kendinize değer verceksiniz kendinizden emin olacaksınız ki karşınızdaki insanlarda bunu görsünler. Her karşınıza çıkan insan iyi niyetli veya doğru insan olmucak tabikide ama en azından tanıdım tecrübe edindim diyerek önünüze bakın. Eğer mutsuz olduğunuz bi evliliği yürütmeye çalışıyo olsaydınız ümidinizi kaybetmiş olabilirdiniz. Sabredin dua edin inanın hiç kimsenin sizi gereğinden fazla yıpratmasına izin vermeyin. Kendinize vakit ayırın doğru yanlışlarınızı görmeye çalışın derim umarım çooookk mutlu olduğunuz bir hayata adım atarsınız illede başka bir erkeğe ihtiyacınız yok bunuda unutmayın mutluluğu başka şeylerde aramaya çalışın bi süre bakalım belki daha iyi gelir size zaten herşey olcağına varıyorAcılarıMla yüzleştim. Fakat biri ile konuşuyorsun boşandığını duyunca yan çiziyor. Öbürü zaten problemli. Bunlar da beni çok üzdü. Boşandım diye eksik ya da namussuz değilim. Ama eskiden Ümit'lerim vardı şimdi bu olanlardan sonra git gide tükendi gitti hepsi. Artık ilk evliliğimi düşünmüyorum fakat gelecekte de en ufak bir ışık göremiyorum.
namaz kıl canım inandığın ne varsa onunla konuş belki işe yaramaz ama denemeye değerMerhaba arkadaşlar; sizlerle konuşmak açıkçası bana iyi geliyor. Yine geldim sizlerle dertleşmeye. Tanıyanlar tanır tanımayanlar için kısaca bir kendimi tanıtayım. 5 yıl önce boşandım. Çocuğum yok, işim var. 29 yaşındayım. Boşanma sonrası benim için baya zor geçmişti ama son zamanlarda daha iyiyim. Aynı zamanda depresyon tedavisi görüyorum. Fakat içimde artık başa çıkamadığım bir yalnızlık hissi var. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ailem ve arkadaşlarım var ama yine de yalnız hissediyorum kendimi. Ölene kadar böyle bir başıma kalacağımı düşünmek beni daha da üzüyor. Karşıma da doğru dürüst birisi çıkmadı. Sizce nasıl başa çıkabilirim bu duyguyla.
Denedim ama olmuyor cnm.namaz kıl canım inandığın ne varsa onunla konuş belki işe yaramaz ama denemeye değer
peki kedi vs hayvan bakmayı denedin miDenedim ama olmuyor cnm.
Denemedim ama evde tüylü hayvan sevmiyorum.peki kedi vs hayvan bakmayı denedin mi
Guzel dostlar edinerek. Insana en iyi gelen sey sirtini yaslayabilecegi bi dost.Merhaba arkadaşlar; sizlerle konuşmak açıkçası bana iyi geliyor. Yine geldim sizlerle dertleşmeye. Tanıyanlar tanır tanımayanlar için kısaca bir kendimi tanıtayım. 5 yıl önce boşandım. Çocuğum yok, işim var. 29 yaşındayım. Boşanma sonrası benim için baya zor geçmişti ama son zamanlarda daha iyiyim. Aynı zamanda depresyon tedavisi görüyorum. Fakat içimde artık başa çıkamadığım bir yalnızlık hissi var. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ailem ve arkadaşlarım var ama yine de yalnız hissediyorum kendimi. Ölene kadar böyle bir başıma kalacağımı düşünmek beni daha da üzüyor. Karşıma da doğru dürüst birisi çıkmadı. Sizce nasıl başa çıkabilirim bu duyguyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?