- 21 Temmuz 2012
- 933
- 264
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Kurs falan da pek hoşuma gitmiyor. İşim zaten yeterince kafamı yoruyor. Yürüyüş falan yapıyorum.İşten arta kalan zamanlarınızda kursa falan gitseniz?
Bu yalnızlık hissinin beni tekrar depresyonun kucağına atmasından korkuyorumO tedavi boyunca ara ara yoklar
İlaçlar da sebep buna.
Çok normal, doğal süreç bu.
Yaşıyorum biliyorum:))
Psikoterapi devam ediyor mu?Bu yalnızlık hissinin beni tekrar depresyonun kucağına atmasından korkuyorum
Doktorumla 2 ayda bir görüşüyorum. İlaçlara devam.Psikoterapi devam ediyor mu?
İlaç değilDoktorumla 2 ayda bir görüşüyorum. İlaçlara devam.
Öyle birini bulamadım.İlaç değil
Terapi
Psikolog da çözüm değil.
Psikoterapiye ihtiyacın var,
Yani ilacın içeriğini bilen bir tıp mezunu doktordan terapi almak
Her psikiyatrist, terapist değil
Ay çok karışık yazdım
Nolur anlayın
Çok güzel bir sözmüş gerçekten. Teşekkür ederim.Bence mesele hayatınıza birinin girmesi ile çözülmez. Tedavi görüyorsunuz bu gel gitler belki de normaldir. Birde mutluluğa dair sevdiğim bir söz vardır. "Görünmeyen bir duyguyu görünen şeylerde arama"... ben buna inanıyorum. Mutluluğumuzu bir nesnenin varlığına bağlamamamız gerekir. Size güzel ve anlamlı sağlıklı bir ömür diliyorum...
Açıkçası ümidim kalmadı. Benim kaderim de böyleymiş diyorum.Sizinle ayni durumda olan bircok insan oldugunu dusunurseniz yalnizlik hissiniz azalir belki.
Okul basari is aile arkadaslar tamam da bunlar bir yere kadar.Bir sureden sonra insan butun bunlari paylasacak birine ihtiyac duyuyor
Boyle insanlar da genelde beklemedigimiz anda karsimiza cikiyor.Umut etmeye devam
Ne bileyim bu kadar insan basariyorsa siz de basarirsiniz mutlu bir hayata sahip olmayi.Açıkçası ümidim kalmadı. Benim kaderim de böyleymiş diyorum.
Evet ama karşıma düzgün biri çıkmıyormuşNe bileyim bu kadar insan basariyorsa siz de basarirsiniz mutlu bir hayata sahip olmayi.
Bir kere basarisiz bir evllilik yaptiniz diye hep oyle olmak zorunda degil
Ah kendimi ne kadar zorluyorum bir bilseniz. Ama mutlu olamıyorum. Gelecekten ümidi kesmek, meğer ne kötü bir şeymiş...İmkanlarınız dahilinde bence aktifleşmeye çalışın bu süreçtete kendinize devamlı bakın. Kolay bi süreç değil yaşadığınız ama zaman ve dua bence herşeyin ilacı. Kendi değerinizin farkına varın süslenin gezin hem size iyi gelir hemde kısmet belli mi olur çok iyi birisi çıkar karşınıza ve herşey birden düzelir umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?