- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 117.455
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi guldereliii
Karşılıklıdır biraz da bu durum. Bilmiyorum bazı arkadaşlıklar biter. Ama her zaman da kazık yedim, hep emek veren ben oldum kısmına inanmıyorum. Mutlaka bir yerlerde bir sorun olmuştur.Bu yaptığınızı yaptığımda hep üzülen taraf oldum. Birileri bana emek harcasın birazda
Bahsettiğim arkadaşım mesela ben daha çok çocuğunu alıp plan yapmasına olanak sağlıyorum. Ama o da bana başka şekilde destek oluyor. Mesela ben kek börekte iyi değilimdir. Oğluna kek yapınca mutlaka getirir bırakır. Doğumgünü yaptığımda mesela sen cupcake alma kendinde yapma diyip yapıp getirmişti. Ama aynı arkadaşlığı başkası yaşasa hep benim evimde oturuyoruz hep bende çocuklar der belki mesafe koyardı. Karşılıklı iyi niyetle yürüyor. Kimse durduk yere çevresindeki iyi niyetli insana zarar vermek istemez. İlla birebir aynı geri dönüşü almak önemli değil. Onun da elinden geleni yaptığını düşündüğüm sürece ben daha çok mu yapıyorum demem.
Oğlumun okul arkadaşı var mesela annesiyle az çok samimiyet kurduk. Çok yoğun çalışıyor. Bazen çıkışta oğlumu alır mısın der. Bugüne kadar hiç benim böyle bir talebim olmadı ama defalarca onun oğlunu alıp yemek yedirdim. Ama kullanılmak olarak bakmıyorum kadın yoğun ve mecburen destek istiyor gün gelir onun da benim için yapacağı bir şey olur. Beni zora sokmadığı sürece ben daha çok veren taraf olmaktan gocunmam.