Sevgilim ruyamdan tam anlamiyla beni anlattin suan bu kadar mi olur yaaaa😔
Sevgilim yazmisim sevgilim ruyamdan olcakti pardon canim
Yaaa baslarda bende cok rahattim amann napcamm dostu fln diodum hala da oyle diorum aslinda dostum olmasin ama arkadasta yok yani 2 3 tane onlarlada dedigim gibi kirk yilda bir.insan cani skiliyo bi cikalim gezelim oyle biri yok gibi hayatimda anlatabiliyo muyum kuzum
Benimde öyle gezip tozabilceğim yok kafa dengim
Kuzenlerimle takılıyorum ama onlarlada çok yakın değilim orta bir semt bulup buluşuyoruz arada..
Az insan çok huzur
Gecen yıl çok samimi olduğum bir arkadaşım vardı yeni tanımıştım ama bi anda yağ bal olmuştuk
Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyodu o mağza senin bu semt benim o pazar senin geziyoduk sabah kahvaltıları 5 çayları kadın takıntılı çıktı.
Yani hani sürekli napıyorum,nerdeyim,niye onu çağırmadım felan diye alınmaya başladı iyide benim kendi hayatımda var başka arkadaşlarım ailem eşim dostum akrabam var.
Bende sıkılmaya başladım çünkü evimde oturamıyodum sürekli gel gel gel gitmesem çıkıp geliyodu baydı..
Ben biraz nickim gibi trlelliyim
Yani çabuk sıkılıyorum
Kimseyle vıck vıck olmakdan hoşlanmıyorum bi anda çekerim kendimi kim nolduğunu anlamaz sıkılmama bakar.
Ne ara okadar vıck olduk bende anlamadım bırakmıyoduki arıyodu yalanda söyleyemem hiç beceremem
O sebepden yoğurdu üfleyerek yiyorum..
Canım aç telefon rehberini, en sevdiğin, beraber vakit geçirmekten hoşlandığın arkadaşlarından başla aramaya, rehberindekilerle beraber bir kahve içmek, birşeyler yapmak için program yap bu hafta için hemen. Uzun zamandır konuşmadığın,halini hatrını sormadığın akrabaların varsa onları da ara hatırlarını sor, müsaitseler ziyarete gitmek istediğini söyle ya da sana çağır.
Elbette her insanın dostu çok azdır, ama insan sosyal bir varlık, iletişime geçmek iyidir, kendini mutlu hissettirir. Çok yakın olmayan arkadaşlarınla da görüşüp dışarı çıkmamak için bir sebep yok. Hem karşındakini de mutlu etmiş olursun böyle yaparak.
Evet dogru diyosun ama yani oyle hadi gel cikalim diyebilcegim cok fazla arkadasim yok iste sorun bu.
Bende şu an öyle hissediyorumKızlar herkese iyi aksamlar.kimseye itiraf etmek istemesemde kendimi cok yalniz hissediyorum uzun bir suredir.ama bu aile,sevgili manasinda değil.şöyleki sanki hiç arkadaşım yokmus gibi sanki kimse benle gorusmek istemiyo gibi bir dusunce icindeyim.cok yakin arkadaslarimla kustum bundan belli bir zaman once belkide bu Yuzden bilmiyorum ama suan yakın diyebiliceim hicbi arkadasim yokk.insan sadece ailesiyle ya da sevgilisiyle olamaz yani arkadaslari da olmali diye dusunuyorum ama benim en fazla 2 3 tane arkadasim diyebiliceim insan var onlarlada kirkyilda bir gorusuyorum
Yaaa senin neyin var canim? Gel konusalim anlat bende cok kotuyum yaBende şu an öyle hissediyorum
Benimki uzun hikaye konunu işgal etmiyimdeYaaa senin neyin var canim? Gel konusalim anlat bende cok kotuyum ya
Nolcak canim ya kimse yokki bizden baska istersen ozelden konusalim.benimde konusucak birine ihtiyacim varBenimki uzun hikaye konunu işgal etmiyimde
kafam acayip bozuk
SAHTE KALABALIKLARIN OLACAGINAKızlar herkese iyi aksamlar.kimseye itiraf etmek istemesemde kendimi cok yalniz hissediyorum uzun bir suredir.ama bu aile,sevgili manasinda değil.şöyleki sanki hiç arkadaşım yokmus gibi sanki kimse benle gorusmek istemiyo gibi bir dusunce icindeyim.cok yakin arkadaslarimla kustum bundan belli bir zaman once belkide bu Yuzden bilmiyorum ama suan yakın diyebiliceim hicbi arkadasim yokk.insan sadece ailesiyle ya da sevgilisiyle olamaz yani arkadaslari da olmali diye dusunuyorum ama benim en fazla 2 3 tane arkadasim diyebiliceim insan var onlarlada kirkyilda bir gorusuyorum
İlla kalabalik sahte mi olucak yani canim. Tabikide sahte olucaklarina hic olmasinlar. Ama zaten hayatimda bi takim maddi sikintilarim var bunaliyorum ve etrafimda arkadasim diyebilicegim kimse yok. Yani dost degil arkadas diyorum canim anliyo musunSAHTE KALABALIKLARIN OLACAGINA
KALİTELİ BİR YALNIZLIGIN OLSUN....
benim hayat felsefem bu sanada tavsiye ederim
illa çevrem olsun diye çevre yapan insanlardan olmadım hiç bir zaman az ve özdür benim çevremİlla kalabalik sahte mi olucak yani canim. Tabikide sahte olucaklarina hic olmasinlar. Ama zaten hayatimda bi takim maddi sikintilarim var bunaliyorum ve etrafimda arkadasim diyebilicegim kimse yok. Yani dost degil arkadas diyorum canim anliyo musun
Canim iste sorun 1 2 tane bile olamamasi zaten bahsettigin gbi dusunuyoum yoksa bende katiliyorum sanailla çevrem olsun diye çevre yapan insanlardan olmadım hiç bir zaman az ve özdür benim çevrem
bundan bahsediyorum senin de bir iki tane olsun yeter ne kadar çok o kadar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?