Yalnızlık hissi

nimetarslaan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2014
14
1
1
36
Merhaba kızlar çevremdeki arkadaşlarımın evlenirken benim bir ilşkimin dahi kendimi çok değersiz ve yalnız hissettiriyor

Yalniz degilsin...benimde cogu arkadasim evli ve cocuk bekliyorlar ve ben hala o yola giremedim..allahtan hayirlisi vardir bunda da bi hayir.

Merhaba kızlar çevremdeki arkadaşlarımın evlenirken benim bir ilşkimin dahi kendimi çok değersiz ve yalnız hissettiriyor

Birini tanımak için fırsat verdin mi kendine yoksa kendin mi istemedin birinin olmasını? Herkesin yazılmış bir kaderi vardır kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz. Sen yalnız hissetme kendini.

Hepimizde olan bi durum..bende oyleyim..hepsi evli,mutlu,cocuklu...hani bi soz var yaa kalabaligin icinde yalnizim....aynen oyle iste....bi dugune bile gitsem herkes cift masada bi ben bi basimayim...yalnizlik zorr cok zorr...

Ben de çok yalniz hissediyorum özellikle su şıra iyice derinindeyim durumun.. Yaşım 21, ama sanki bekledigim insan gelmeyecek gibi.. Hep boyle yalniz olacak gibi hissediyorum. Ama bir yandan da ümitliyim bilemiyorum çok karmaşık bi durumdayım.. Sağolsun pek sevgili arkadaşlarım da benden karamsar yani. Bilemiyorum hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…