Yalnızlık Kaygısı

neva_5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2007
35
5
86
Ben uzun süredir bu kaygıyı yaşıyorum.1,5 yıl önce boşandım.Boşandıktan sonra bu kaygı başladı bende.Şimdi bir gün hep yalnız kalacağımı hissediyorum.Evde yalnız kalmak istemiyorum korku değil bu karnımda sınava girecekmiş gibi bir ağrı oluyor.Böyle kaygılar yaşayanlar var mı aranızda?Bana yardımcı olabilir misiniz?

bende bosandım 5 sene oldu bosanalı
senı gayet iyi anlıyorum,hıcbırsekılde kendını yalnız hıssetme emınım cevrende iyi insanlar vardır eminim karsına cok iyi anlasacagın insanlar muhakkak cıkacak karsına bak hatta ben bugun yenı bı konu actım 33 yasındakı yenı tanıdıgım benden 10 yas buyuk sevgılım mesela
sen içini rahat tut mevlam hayırlı ınsanları cıkarsın karsına :29::29:

ailem olduğu için şimdilik yalnızlık hissetmiyorum ama ilerisi için endişelerim oluyo. çünkü evli değilim ilişkim yeni bitti. bazen ömür boyu yalnız kalcakmışım gibi geliyo ama böyle düşünmemek lazım tabiki Allah hayırlısını nasip etsin..

Kızlar haklısınız.Mutlaka bu kaygıdan uzaklaşmanın bir yolu olmalı.

Kızlar haklısınız.Mutlaka bu kaygıdan uzaklaşmanın bir yolu olmalı.

Bu kaygıdan uzaklaşmanın en kestirme ama en zor yolu yalnız kalmak!
Sıkıntılarınızın ne kadar çok üzerine giderseniz o kadar çabuk kazanırsınız savaşı.
Unutmayın kaçmak korkakların işidir.
Siz bir çok kadının cesaret edemeği bir işi boşanmayı gerçekleştirmişsiniz,demek ki güçlü bir kadınsınız.
Hadi devamını getirin...
Unutmayın Rabbim hiç bir kulunu darda koymaz.
Saygı ve sevgilerimle...

senin durumunu çok iyi anlarım.boşanalı 4 yıl falan oldu.sonrasında ev tuttum.ama kalamadım ailemin yanında yaşamaya başladım.oysa evlenmeden önce uzun yıllar yalnız yaşamıştım.ama boşandıktan sonra yalnız kalma fikri beni ürküttü.insan çok değişiyor boşanmadan sonra.aileme sığındım.iyi de oldu.ama bunun bi kötü etkisi oldu.bağımlılık kazandım nur topu gibi.zaten yapı olarak sevdiklerime çok bağlı biriyim.onların yanında kaldıkça yalnızlıktan daha da korkmaya başladım.şimdi başka şehre taşınmayı düşünüyorlar.kafayı yedim bir yıldır bu durum var.kara kara düşünüyorum nasıl yalnız kalıcam diye.bi de bağımlılık kazandım ya.daha yeni yeni bu fobiimi yenmeye başladım.sanırım bu korkuyu yenmenin tek bir yolu var;yalnız kalmak:5: bunu ben istemesem de yine başıma gelecek paşa paşa yalnız kalmak zorunda kalıcam.ama belki bu sayede bu korkumla yüzleşicem.başka çarem de yok zaten.

Son düzenleme:
Back
X