Yalnizlik sadece Allah´a mahsussa, neden yalnizligin kollarindayim??

HanimeliHH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
243
0
46
Almanya
Selam arkadaslar..
Cevremde pekcok insan varken bile bi tünelde gibiyim..
Herzaman herdakika kavusma özlemi cekiyorum..
Bu nasil bi acidir bilirmisiniz??:sinifsinif:

Selam arkadaslar..
Cevremde pekcok insan varken bile bi tünelde gibiyim..
Herzaman herdakika kavusma özlemi cekiyorum..
Bu nasil bi acidir bilirmisiniz??:sinifsinif:

Ben çok iyi biliyorum canım. Üstüme üstüme geliyor sanki her şey ve herkes...Bense böyle ortalarında kalmış gibi.......

ne tuhaf sey dimi canim ya,
esim hep diyo sen kimseyle arkadaslik kurmak istemiyosun diye ama gecen öyle bi örnek verdim hak vermek zorunda kaldi
ya görümcemler tr gitmis 1 hafta sonra haberim oldu inan, gelince bi hosgeldin diye ariyayim dedim hep mesgul bazende kimse cikmadi evede cebede..
Bende dedim herkesi benmi aricam diye gecen isyerime gelmis cocugunun ayagi burkuldu diye dedim hastada olmasaniz görüsemicez..
Ne dese begenirsin,
senin vaktin olursa bigün görüsürüz hic ulasilmiyosun diyo...Gülsemmi katilmi olsam sastim yani..

Son düzenleme:
bu arada mesajlarin bana cesaret veriyor..
inan kendimi daha iyi hissediyorum.. cok memnun oldum bu arada tanistigimiza =D

bu arada mesajlarin bana cesaret veriyor..
inan kendimi daha iyi hissediyorum.. cok memnun oldum bu arada tanistigimiza =D

ben de canım:)

görümcene gelince, iyi demişsin. bazen hazırcevap olmamız lazım. altta kalmadan üslubunca cevabı yapıştıracaksın,yoksa sana fırsat vermeden üste çıkıyorlar...

Son düzenleme:
nerelerdesin gizzz, yemekmi yapiyon kocacina??
sempatiksalakcinni

bu arada gelen gider selamsizlar kasabasi yapcaktim temanin adini bakma sen yanlis yaptim =D
Kötü gacilar sizi..=D

Son düzenleme:
nerelerdesin gizzz, yemekmi yapiyon kocacina??
sempatiksalakcinni

bu arada gelen gider selamsizlar kasabasi yapcaktim temanin adini bakma sen yanlis yaptim =D
Kötü gacilar sizi..=D

ben öyle büyük aşk ve şevkle yemek yapan bir hatun değilim maalesef :)

yemek değil de, hani söyledim ya yarın biri bu tarafa geçecekmiş, nolur nolmaz işi şansa bırakmıyım dedim evi süpürüyorum...hava da çok sıcak yanıyorum !

en son attıgım mesajımı okudun mu? hani şu çook uzun olan...

gitme.. ne olur gitme.. üşüyor ellerim.. gitme.. ne olur gitme.. sen gidince üşüyor ellerim.. sensiz acı veriyor , boynu bükük öksüz kalbim.. ————————- sen gidince aşka kısır sancılar. gözlerimde yağmur olur şarkılar.. ————————- bu koca dünya içimde toz duman olur.. her sokakta alev alev yangınlar çıkar.. aç bana kollarını , sar yine öyle , tut bırakma.! sev beni delicesine. kimseye verme , canımıda yakma çok severim güzelim ben deliyim sen kusuruma bakma ah.! yanıyor yüreğim ne olur beni anla!

evet canim biliyomusun beyim ikizim gibisin bide bana benzesen dünyadaki ikizim olacaksin..
Düsüncelerimiz ayni, farkettinmi tanitimimiz bile ayni gerci seni görmedim ama belkide accik benzerlik vardir =D

buarada söylediklerine katiliyorum olacakti ama ben pek ümitli degilim benim durumumdan..
Inan su son zamanda hicbirsey yapmak canim istemiyoo,
Bi dalga gelse ve beni alip uzaklara götürse nereye diye sormayacagim..
Bunaldim isten hayatimda karsima cikan dinsiz imansiz insan müsvettelerinden.. BIKTIM anlicann!!!
Su yasima kadar herseye gögüs gerdim, düstügümde ayni sevkle kalkip yoluma devam etmesini bildim ama bazen en ulu görünen dag bile yakindan tepecik oluveriyo ya. Öyleyim su aralar...Neyse daha cengiz acmadim acarsam bilki depresyondayim unutuldum mesgulüm yani sonra gel =D

buarada söylediklerine katiliyorum olacakti ama ben pek ümitli degilim benim durumumdan..
Inan su son zamanda hicbirsey yapmak canim istemiyoo,
Bi dalga gelse ve beni alip uzaklara götürse nereye diye sormayacagim..
Bunaldim isten hayatimda karsima cikan dinsiz imansiz insan müsvettelerinden.. BIKTIM anlicann!!!
Su yasima kadar herseye gögüs gerdim, düstügümde ayni sevkle kalkip yoluma devam etmesini bildim ama bazen en ulu görünen dag bile yakindan tepecik oluveriyo ya. Öyleyim su aralar...Neyse daha cengiz acmadim acarsam bilki depresyondayim unutuldum mesgulüm yani sonra gel =D

depresyondayız işte ondan...

bu arada cengiz açmak ne demek bilmiyorumkismile

ha bir de dibi görmeden zirveye ulaşamayız! biz dibi gördük, şimdi çıkma vaktidir heyt :1ninca:

Sorry canim giremedim sistemde sorun vardi..
Tam ben girdim sen cikmissin..
Yarin görüsürüz aksam oranin saatiyle 7 gibi girerim..
Allah´a emanet ol canikom =D olumunekankayizsmile

arkadaşlar içeriği olmayan bir başlık olmuş,
bölüm olarak da uygun değil,çünkü kaşılklı geyik yapılmış,
şimdilik konuyu kapatıyorum,eğer belli bir içeriği varsa,
konu sahibi lütfen bize özelden ulaşsın,açalım ve konuyu uygun bölüme taşıyalım...

Back
X