Yalnızlık Senfonisi

Salty

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2017
2.648
6.047
158
Merhaba kızlar,
Sabah sabah mutsuz uyandım. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz nasıl, ya da gerçekten arkadaşınız dostunuz var Mı, sorun bende mi..
Durumumu paylaşmak sizden fikir almak istiyorum yazılacak herşey benim için çok önemli...
Çalışıyorum, eşimle ailelerimizden çok uzağız, çocuğumuz var ve yıllardr aynı şehirde yaşıyoruz.
Kaç yaşına geldik neler yaşadık bi tane dostum yok, eşimin kendi ö gezme tozma grubu var ben de çok sıkılıyorum bazen hadi eşli program yapalım diyoruz sanki biz zorla yapmışız gibi gelenler de isteksiz ama bu sadece bize karşı bi isteksizlik değil yani 4 çift gittysek herkes birbirine aynı.. Bende ortam neşelensin yüzler gülsün diye sohbeti diri tutmaya çalışırken saçmalayan kişi olarak görüyorum ve her buluşmadan sonra ben de sessiz kalsaydım öyle robot gibi otursaydık niye saçmaladım diye kendime kızıyorum, bi çok iş arkadaşım var hepsiyle samimi bi şekilde sohbet muhabbet çalışıyoruz ama yüzlerinde hep samimiyetsizlik bi işim düşse gönül rahatlığıyla arayacağım biri yok, zaten herkes birbirinin arkasından konuşuyor malesef . Ben çok konuşkan biriyim
Uzun süre yalnız kalınca bunalıyorum, dışadönük sosyal biriyim ve bu özelliğim beni yıpratıyor. Eşim haklı olarak sürekli başucumda durmayacağı için kendi erkek grubuyla etkinlikleri oluyor , hatta bazen haftada bi kaç kez. Kızıp gitme diyorum bazen ama ben sıkılıyorum diye o da mı sıkılsın. Çocuğumla yeteri kadar vakit geçiriyorum çalışan bi anne olmak zor değişiklik istiyorum aynı şekilde bi yere gidince evladım da çok mutlu oluyor, zira apartman çocuğu olarak hep yalnız hatta bu sebeple ikinci çocuğu hemen yapmak istiyorum, uzattıkça uzattım bu konu yıllardr benim derdim...
Sizce birileriyle etkinlik yapmak uğruna yalnız kalmamak için kendimi üzmeli miyim yoksa bugün itibariyle kimseden fayda yok, faydayı geçtim insanlık yok deyip dizlerimi kırıp bu durumu kabullenip oturmalı mıyım... Sizde durumlar nasıl...

Kendiniz gibi arkadaşlar bulmalısınız.Sizin gibi sosyal ve dışadönük insanlar
Haklısınız ama insanın kendi gibi birini bulması çok zor galiba, konuyu açtığımdan beri oturmuş yalnızlıktan sıkılmamak için neler yapabilirim diye düşünüyorum umudumu kestim sanki insanlardan ya da bunun doğru olacağına kendimi inandırmaya çalışıyorum

Bende ilk evlendigim zaman böyle bir depresyona girmiştim eşimin çocukluk arkadaşları var ve benim arkadaşlarım ya bekar aile izini sıkıntı ya çalışıyor saatleri uzun ya da bunun gibi bir sürü şey.. bende komşu ediniyim o zaman dedim ve yaşıma yakın bir kişi ile komşu oldum onunda lise ark. Grubu varmış onlarla tanıştırdı falan derken şuan kalabaligiz ve haftasonu haftaici ne zaman istersen görüşüyoruz e çocuklarda birbiriyle oynayınca daha güzel oluyor tabi .. (benim bebeğim daha 8 aylık ama başka çocuk olunca uzun saatlerce oyun oynuyor bende rahatlıyorum)

Bende ilk evlendigim zaman böyle bir depresyona girmiştim eşimin çocukluk arkadaşları var ve benim arkadaşlarım ya bekar aile izini sıkıntı ya çalışıyor saatleri uzun ya da bunun gibi bir sürü şey.. bende komşu ediniyim o zaman dedim ve yaşıma yakın bir kişi ile komşu oldum onunda lise ark. Grubu varmış onlarla tanıştırdı falan derken şuan kalabaligiz ve haftasonu haftaici ne zaman istersen görüşüyoruz e çocuklarda birbiriyle oynayınca daha güzel oluyor tabi .. (benim bebeğim daha 8 aylık ama başka çocuk olunca uzun saatlerce oyun oynuyor bende rahatlıyorum)
Biz eşimle ikimiz de ailelerden uzak olunca çocukluk arkadaşları lise üniversite arkadaşları hep uzakta kaldı, o temiz masum dostlukları arıyorum işte mumla. Komşular vs yok yani kimsenin kimseyle alakası yok sadece iş gruplarımız var beniöve eşimin onlardan da yıllardr edindiğim tecrübe bana gerçek manada insan kalmadı izlenimi veriyor

Ankara' nın göbeğinde medeniyetin merkezinde ben de yalnızım anam gel kadeh tokuşturak :KK53:
Ahhhhh kedi mesajını görünce yüzüme bi tebessüm kondu, senin kadar gülümsetemedi yıllardr tanıdıklarım:KK200:bir

Belkide eşiniz haftasonu çocuğa bakarken 1 ya da 2 saatlik bir kursa katilabilirsiniz, belki orada bir arkadaş çevresi denk gelir..

Tek yorumla seni bi çare terkedilmiş bir başına bırakabüleceğümü mü sandın :KK53:
Ben de dertliyüm uzuncana yazıcam daha çişee çıkamadım du :KK14::KK70:

Belkide eşiniz haftasonu çocuğa bakarken 1 ya da 2 saatlik bir kursa katilabilirsiniz, belki orada bir arkadaş çevresi denk gelir..
Evet elimde telefon kurs bakıyordum tam aklın yolu bir, ama hep bir arayış içinde olup aynı hüsranı yaşamaktan korkuyorum belki de kendi dünyama kapanıp gerçek bi dostun beni bulmasını mı beklemeliyim
İçimdeki ses:çok beklersin diyo:işsiz:

Tek yorumla seni bi çare terkedilmiş bir başına bırakabüleceğümü mü sandın :KK53:
Ben de dertliyüm uzuncana yazıcam daha çişee çıkamadım du :KK14::KK70:
Hehehüüü biçareyim bırakma beni kedi bekliyorum :anne:

Evet elimde telefon kurs bakıyordum tam aklın yolu bir, ama hep bir arayış içinde olup aynı hüsranı yaşamaktan korkuyorum belki de kendi dünyama kapanıp gerçek bi dostun beni bulmasını mı beklemeliyim
İçimdeki ses:çok beklersin diyo:işsiz:
Bir şey istiyorsan harekete gecmelisin beklemek olmaz zaten 1 kere samimi olduğum biri denk gelirs eonunca uzunca zamanlar görüşürsün

Ben de ailemden farklı şehirdeyim bir tane bile arkadaşım yok çocuğum da yok
Şimdi kedi sahiplendim onunla oynuyorum ama kendimi çok yalniz hissediyorum
Tek umudum ise başlayıp ordan arkadaş çevresi yapabilmekti ama sanırım o da zor
Ankara gerçekten yaşanacak yer değil sanırım:/

Bir şey istiyorsan harekete gecmelisin beklemek olmaz zaten 1 kere samimi olduğum biri denk gelirs eonunca uzunca zamanlar görüşürsün
Öğretmenim tam gün çalışıyorum çocuğum var ekstra bi kursa vakit ayırabilecek miyim bilmiyorum dost uğruna kendimi harap etmeye değer mi kaç kursa gittim kurs boyu bi kaç arkadaş oluyo kurs bitiyo bi iki ay daha görüşüyorsn arkadaşlık da bitiyor ahh insanlar insanlardan korkuyo herkes ihanetten kullanılmaktan terkwdilmekten korkuyor

Ben de ailemden farklı şehirdeyim bir tane bile arkadaşım yok çocuğum da yok
Şimdi kedi sahiplendim onunla oynuyorum ama kendimi çok yalniz hissediyorum
Tek umudum ise başlayıp ordan arkadaş çevresi yapabilmekti ama sanırım o da zor
Ankara gerçekten yaşanacak yer değil sanırım:/
Kesinlikle ii hayatı çözüm değil hatta şunu söylemeliyim iş arkadaşları ile kıskançlık o şu bu derken samimiyet görünümlü iki yüzlülükler yaşanıyor, aslında baksan ben sürekli etkinliklere katılan dışardan geniş bi çevresi varmış gibi görünen biriyim ama içime sor bi başımayım kalabalıklar içinde yapayalnız

Günaydın canım
Kimseyi değiştiremiyosun inan ki mesela kpmşularımla iyiyiz ama ikisiyle anca gelip gidiyorum ki biri görümcem zaten diğerleri de iyidir ama yüzüne gülüp arkandan konuşan cinsten biraraya gelince diğerinin dedikodusunu yapan sırrını açığa koyan cinsten bu sebeple birbirleriyle küsler şuan
.Ben çocuklardan fazla sosyalleşmeye zaman bulamıyorum büyük kızın arkadaşının annesi var onla çok samimi olduk sadece onla gelip gidiyoruz
Mesele 20 kişilik sınıf millet tanışmak kaynaşmak için gün yapar bizimkiler birbirini tanımıyo gerçekten

Sen sıcak kanlı da birisin aslında kendin gibi birilerini nasıl bulamadın ki. Arkadaş ortamında parkta okulda inşallah bulursun
Yanına gelemesemde bi mesaj uzağındayım canım her zaman konuşabiliriz şahsen arkadaşım olsada kkdakilerle konuştuğum kadar açık olamıyorum en iyi arkadaşım kardeşim dostum bile diyeceğim insanlar burda görüşemesekte birbirimizi anlıyoruz
Bu yüzden hiç üzülme arkadaş bulamazsan da yalnız kaliteli vakit geçirme yolları ara sevdiğin şeyleri yap inşalllah kendin gibi arkadaşlar da edinirsin

Günaydın canım
Kimseyi değiştiremiyosun inan ki mesela kpmşularımla iyiyiz ama ikisiyle anca gelip gidiyorum ki biri görümcem zaten diğerleri de iyidir ama yüzüne gülüp arkandan konuşan cinsten biraraya gelince diğerinin dedikodusunu yapan sırrını açığa koyan cinsten bu sebeple birbirleriyle küsler şuan
.Ben çocuklardan fazla sosyalleşmeye zaman bulamıyorum büyük kızın arkadaşının annesi var onla çok samimi olduk sadece onla gelip gidiyoruz
Mesele 20 kişilik sınıf millet tanışmak kaynaşmak için gün yapar bizimkiler birbirini tanımıyo gerçekten

Sen sıcak kanlı da birisin aslında kendin gibi birilerini nasıl bulamadın ki. Arkadaş ortamında parkta okulda inşallah bulursun
Yanına gelemesemde bi mesaj uzağındayım canım her zaman konuşabiliriz şahsen arkadaşım olsada kkdakilerle konuştuğum kadar açık olamıyorum en iyi arkadaşım kardeşim dostum bile diyeceğim insanlar burda görüşemesekte birbirimizi anlıyoruz
Bu yüzden hiç üzülme arkadaş bulamazsan da yalnız kaliteli vakit geçirme yolları ara sevdiğin şeyleri yap inşalllah kendin gibi arkadaşlar da edinirsin
Canım benim kremalı püskevitinden sana :KK200: :KK200: :KK200:
Aslında kimseyi bulamamak değil az önce de yazdm hergün bi etkinlik buluşma ama hep karşıdan bi kıskançlık kaynaklı mıdır nedir bilmiyorum bi soğukluk isteksizlik dediğin gibi samimi görünen de arkadan konuşma, benim yanımda başkasına atan onun yanında da bana atar işte bunlar bana itici geliyor ve artık bu durumdan çok sıkıldım

Haklısınız ama insanın kendi gibi birini bulması çok zor galiba, konuyu açtığımdan beri oturmuş yalnızlıktan sıkılmamak için neler yapabilirim diye düşünüyorum umudumu kestim sanki insanlardan ya da bunun doğru olacağına kendimi inandırmaya çalışıyorum
Haklısınız valla kafa dengi insan bulmak zor :(

Canım benim kremalı püskevitinden sana :KK200: :KK200: :KK200:
Aslında kimseyi bulamamak değil az önce de yazdm hergün bi etkinlik buluşma ama hep karşıdan bi kıskançlık kaynaklı mıdır nedir bilmiyorum bi soğukluk isteksizlik dediğin gibi samimi görünen de arkadan konuşma, benim yanımda başkasına atan onun yanında da bana atar işte bunlar bana itici geliyor ve artık bu durumdan çok sıkıldım
Biliyorum aslında ama her yerde aynı durum bende sevmiyorum öyle insanları. Bir araya geldiğinde iki muhabbet edeceksin ama aklında sürekli nasıl konuşsam şimdi bu altında bişey arar herkeze anlatır diye bir sürü fikir dolanıyo
Arkadaşım vardır ama en çok annemle dertleşirim beni en iyi o anlar
Yani bu konu heryerde aynı aslında sadece kimse kafasına takmıyo gibi alışmış galiba insanlar bu şekilde düzene

Back
X